Sieviete gados 40Eur ... vai ir tā vērts ... nu blin nezinu, tas jau katram pēc saviem ienākumiem javērtē, es uz šim naudassumām skatos kā uz izmestu naudu, līdzarto 40Eur izmest man tadai lietai neliekas daudz, bet ka jau rakstiju ... otreiz nezvai braukšu, no tā laikam izriet, ka ja 40Eur izmest šadai lietai ir žēl, tad labāk nebraukt, jo nekā jau tur tāda nav, tik vien ka nav pretīgi salīdzinot ar citam darbonem tuvaka apkartne.
Zieds ... Pilnīgi piekrītu! Tā ir kautkāda vispār traģēdija ... Zoss pilnīga un es vispār nesaprotu kā 20 gadīga, jauna Meitene var būt ar tik nolaistu figūru Pilnīgi tā ka pretīgi paliek. Par kajstarpi nezinu jo vairak par oralo toc neko netaisijos darit ...
Čau koleģi. Neuzrakstīšu Jums neko jaunu, bet taka mes te dalamies iespaidos, nu tad ludzu ... nebiju nekad saticis vienu sen zinamu variantu cesis, Sieviete gados bet kas mani parsteidza, daudz koptaka neka jaunie varianti, protams neka tur tada nav un nezvai brauksu otreiz, bet ja kads vel nav bijis un nebrake Sievietes gados, tad var aizbraukt drosi. Marina, 46 gadi. mazinja, tievinja, patikama bals, viss ar gumiju. Kautka ta ... Tel.nr. 26066378, e pats laikam cesis205@inbox.lv ... bet es zvaniju, tapec par e-pastu neko nezinu.
Sveiki biedri, nu kas jauns? Vispār tada sajūta ka šim hobijam būs jamet miers, jo tas kas vismaz tuvaka apkartne pieejams ir traģēdija ... biju te kadu laiku atpakaļ aizskrējis 22044753 - Ieva šito cesīs notestēt. Nu kautkāds pipec ... šausmas, labi seja nekāda ... bet vispār nav saprotams kā tik jaunai Meitenei var būt tik traģiska figūra, taka 50 gadigai večiņai viss nolaists, vajprāts ... Minets viens no štruntigākajiem kāds jelkad bijis, pasniedz sevi kā profesionali bet sukā kā iesācēja ... uz neko vairāk pat domas nebija, nu galigi neestetisku sievieti nespēju.
Biju jau šeit licis šo adresīti. Sieviete gados, ļoti kuplām formām un nu patiesi nereāli lielām krūtīm. Bet tikai lielu formu kārotājiem. Piedāvā profesionālu masāžu ar visādiem intīmiem bonusiem
Draugi, nu varbūt e-pasta adresīti tai EVAi vai vel kaut mazāko info ... savādāk nespēju pat iedomāties ka atrast valmiera Evu kas strada ... un vai Eva vispār istais vārds?
Traki ar to Līgatnes Meiteni ... tik foršiņa kadreiz bija ... un ja ... ar katru reiz aizvien tragiskāk un pēc šiem pēdējiem komentiem vispār bail braukt ... a kāds piešitās Iruces reāli ir bijis? Jo nu man visus tos sludinājumus redzot reāli bail )))
Nekā īpaša cēsīs nav, tas kas ir ... tas arī te aprakstīts ir, un varianti pēc rīgas liksies ļoti so so ... takā ja nu vienīgi tīri teorētiski gribās izšaut riekstus kādā provinces dāmā
Ja un vel ... zvanot uz iepriekš minēto Nr ... izrādijās ka man šis kontakts jau bija ... un tad kontaktos ieraudziju sen pierakstītus aizdomigus citus Nr. ... pašam ar vienu neveiksmi šodien pietiks Bet ja kāds grib tad brivā brīdī var pamēģināt .... 27408553 un 27118967 .... nezinu kas zem tiem nummuriem slepjas un vai vispār vel eksistē, bet noteikt nejau tā pat vien es kautkad esmu viņus piefiksējis
Ložņājot pa kontaktiem telefona izrādijās ka ir man tās Līgatnes Meitenes viens no nummuriņiem. Vismaz kadreiz bija ... 26077358 ... pats nezvaniju, bet varat pamēģināt un tad uzrakstiet, notiek kautkas nenotiek tur vel ... ja izslegts, pameginiet cita laika ... atceros ka Meitenei bija vairaki nr. bet kurs kad ieslegts neatceros protams
Vēl lūgums ... pirms kāda laika reklamējas puh.lv un arī šeit abspriesta jauna arī no cēsīm bet reāli arī no priekuļiem, tā kas neļauj beigt mute un uz sejas ar to bernu gultu fona utt .... kādam nav saglabājies viņas tel.nr.? Visi sludinajumu pazudusi ... tagat brivaks laiks, varetu izmeginat kas tur labs ir vai nav Un zinojiet ja kadam kautkas kautkur paradijies kautvai tikai informacijas limeni, aizbrauksu notestet, uzrakstisu ka bija
Varbūt kāds vel nezin un noder. Cēsīs ... precīzāk Priekuļos stradā Sieviete bik pāri 40g, vietas cik zinu nav, un cik zinu piedava ari tikai minetu, vismaz sakuma kamer neesat pazistami masina pa 30 EUR. Minets normals, ka cilveks sakariga, izskats nu ta ... 28102353 tel.r ... itka svesus nr necelj, bet pameginiet uzsist kadu sms, ja ne ... inboxa pie iepazisanas var uzspiest sievietes un ierakstit cesis, domaju tie tris profili kas izlec, visi vinjas, tur ari bilde viena profila bez sejas, bet stipri apsaubu ka ta bilde vinjas, krutis dzive likas mazakas. Ja nemaldos tad ari 4sex vinja figure ar to pasu bildi un niks ... vot neatceros ... bet viena no cesiniecem virs 40 nav ta ka es iesaku, bet vienkarsi ka variants lai te kautkas atdzivotos ))
Blin kā nav laika nekur izsprukt pedeja laika ... bet Berzkrogu varbūt tomēr nevaidzētu norakstīt un arī to Zaķi vaidzētu kartīgā papliķēt ... varbūt tomer kāds info par Berzkrogu ir palicis nepateikts ))
Oho ... a var sīkāk info par Bērzkroga Statoil? Kautkā grūti iedomāties iet pie kases un prasīt ... labs jautājums kā pat to uzprasīt ... piedodie a Jums Meitenes ir?
Kautgan sen sen atpakaļ vizinoties pa vidzemi bija sanācis braukt garām un kā reiz prežus iepirkt tajā statikā ... nu toreiz pie kases tā nosmaidija ka ja nebūtu jau cits variants sarunāts, varētu mierīgi tādu tekstu bliezt ... sanāk ka pamatīgi nolohojos ka dažas minūtītes neaizkavējos ar Meitenīti parunāties
Uzjautāšu velreiz par agrāk zināmu kā Cēsu Meitene ... tagat e-pasts 16julijs16@gmail.com ... reklamējas ka tiekas kopā ar džeku, ir kāds bijis un kautko zin ??? gribu.lv principā regulāri ... moš ir vērts mēģināt?
Ierakstīts
Kads kautko par Evu pateiks m?