Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Madona, Jēkabpils
Ierakstīts

Gerda bij laiku pazudusi kautkur.Prieks ka ir atgriezusies.Meitene kurai vismaz bij kur ieķerties,katrā ziņā labāka nekā viena otra kas izskatās kā no Būhenvaldes izbēgusi...

Minetiņš vispār labākais ko jebkad esmu baudījis :)

minetiņš Gerdas izpildijumā jā,viens no labākajiem.un viņai pašai patīk tas process,kad viņa taisa. :)  nav kā citas,kas tikai šmaukstina.Gerda ar jūtām visu dara  :)

Madona, Jēkabpils
Ierakstīts

par karameļku - vai tik tā nav tā pati,kura bija j-pilī,pēc tam pārbrauca uz mālpili un pēc tam uz madonu. lielas aizdomas,ka tā ir tā pati. no sexdraugiem atkal izdzēsusies. kad es zvanīju,teica,ka šonedēļ neesot viņa uz vietas,ka būšot nākošnedēļ atpakaļ. prikola pēc iedevu draugam lai uzzvana no sava nr. - šī atbildēja,ka nestrādājot vairs.huj prassiš.bet tā balss likās kaut kur pazīstama.

Daugavpils
Ierakstīts

Uzrunāju Viņu. Bet kaut kā nav nekādas noteiktības. Ta jā ta nē. Nezini kā Viņu dabūt?

nu tur viņa pati izvēlās,ar ko tikties,ar ko nē. viņa ir ļoti izvēlīga. es pats ilgi viņu mēģināju pielauzt,kamēr iekaroju interesi no viņas puses.lai tiktu pie viņas klāt,jāiziet liels atlases konkurss   :D

tur var būt,ka arī vīrs blakus ir.viņš arī pats ar to profilu ložņā.un viņš jau nezin,ko sieva dara pa kluso. :)

Madona, Jēkabpils
Ierakstīts

klients iemet numuriņu,ja neesi žīds.  Vari arī uz PM ja nevēlies publicēt.

Vieta šai bija,jeb auto/meža variants? Un cik sen tas bija?

starp citu  - karamelku sauc Laura.bildē nemaz nav līdzīga Ilzītei. Ilzītes formas tak uzreiz varētu atpazīt  :D

Madona, Jēkabpils
Ierakstīts

Karameljka man izskatās pēc vecās labās Ilzītes. Vismaz teksts tāds pats,bilde ar aizdomīgi līdzīga. Ja papētīsies sīkāk,paši par to pārliecināsieties

reku arī karameljkas cipari :

Pats gan neesmu zvanījis,nesaista kautkā vairs. Bet ja kādam izdodas kautkas,iemetat komentāru šeit.

30euro 27032858

paldies!Minhauzens normāls puika. :)

Garners gan kā bariga - tāpat vien nevar iedot numuru.un pat pastāstīt par šo dāmu nevar. pats tak zini,ka pilsētā nekā tolkam nav.ar to pašu žņaudžas.toč garners kā žīds un bariga.  :D

Plavinjas
Ierakstīts

Biju saticis pirms mēneša. Patiesībā atrodas Jēkabpilī, bet pati stāstīja, ka šoferi no Rēzēknes un Daugavpils šosejas speciāli neiebrauc Jēkabpilī, tāpēc raksta, ka Pļaviņas. lai neatbaidītu. Mārketings:)

Iespaids 4 no 10.

Izskats - stipri "sena profesionāle" izteikta, nolietota seja, pārmērīgi pārkrāsojusies, sagrimējusies, centusies tipa superseksīgi saģērbties- īsa apspīlēta sarkana kleitiņa, melnas zeķes, bet klāt auduma laiviņas bez papēža:)

Mati ļoti melni, un uz sarkanā sakrāsotā fonā, pat atsita čigānietes izskatu. Laikam jau nav, bet tipāžs tāds.

Runa ari tipa draudzīga, bet rupja, vulgāra, balss zema nopīpēta. Smaržas lētas, kleita kā pa 3 Euro no tirgus.

Process nedaudz labāks kā izskats. Minetu taisa labi, variē gan ar ātrumu , gan dziļumu:) Sexu mašīnā negribēju, vairāk tāpēc, ka neatstāja koptu iespaidu, un baidījos, ka zem kleitas viss uzbudinājums pāries.

Kopumā, ja brauc pa šoseju un nenormāli gribas, var vienreiz, ja būtu Rīga, tad kritika uz kopējā fona būtu barga. Pluss, ka var zvanīt 24/7. Es sazvanīju ar 2x reizi. Nu kaut kā tā.

P.S Bildes diez vai viņas, kaut gan dievojās, ka esot. Ja arī ir, tad vecas, - izteikti apaļīgākā kā bildēs ir tagad.

uzmet vinas numuru.  :)

Jēkabpils
Ierakstīts

vecums visdažādākais, sākot no kādiem 23.. Vismaz manītas ir ,mēdz uzturēties standarta portālos sexdraugiem.lv un 4sex.lv , oho.lv arī ir runājamas, tik cītīgi anketas jālasa. Vispār sarunāšana atkarīga no tavas pievilcības spējas sarakstē un pasniegšanas, tas palielina iespējas. Ar bildēm un nr. Pagaidām padalīties nevarēšu, ja būs kāda svaigāka un plašāka info , iemetīšu kādā topic šeit. Tas pagaidām arī viss, ko varu pastāstīt.

Līvānos bija tāda sakarīga dāma, dzīvoja kaut kur gandrīz pašā pilsētas malā, ja nemaldos, šeit jau kaut kur bija topic par šo darboni.

precīzāk neko nevari pateikt par šo darboni?

Jēkabpils
Ierakstīts

minhauzens, skaidrs, tik sīkas info man nebija. Klau, cik zinu, tad tuvàkā apkārtne, līvānos ir viena vismaz, daugavpilī ir pāris krievu tautības meitenes, tie gan šajās vietās price mēdz būt tikpat augsta kā rīgā, bet tas jau laikam visur. Par preformanci- nu īsumā - GFE sajūtas nebūs, bet ja nu vismaz gribas, lai izskatās kaut cik pieņemami un kaut ko arī Prot var mēģināt.

viltniece  - man interesē kas ir Līvānos. vari iedot kontaktus?

Jēkabpils
Ierakstīts

nav tuksha dirshana, apstiprinu, paarbaudiits - taa arii ir. Var arii OHO un inbox profiliem ko sarunaat, tikai tur parakstaas 1na no 10/15, bet ja paspamo, tad jau sanaak. Protams, ja blieziiisi kaa tajaa anekdotee:

"Klau, kaa tev izdodas sarunaat taas vecenes uz sexu?

Nu es no saakuma  parunaaju par laiku, muuziku, un tad tikai saaku biidiit uz sexu .

AAAA, nu labi .

Dzeks redz, ka daama seezh uz solinja parkaa, apseezhas blakus un saka:

Shodien saulains laiks, man kaiminjsh nopirka bungas - ejam pistxxxs :)"

Nu ja taa, tad protams var arii nekas nesanaakt. Zivtinja jaaiebaro :)

http://www.4sex.lv/?do=lv,Users,Profile,,184438,,1

http://www.4sex.lv/?do=lv,Users,Profile,,207166

re kur ir 2 kas strada  :)

Madona, Jēkabpils
Ierakstīts

Kolēģi, ir tāds jautājums. Vai Jēkabpilī kaut kur ir iespējams saņemt labu masāžu? Kad dzīvoju Rīgā (pirms gadiem 10), izmantoju šādus pakalpojumus. Tagad atcerējos tos laikus un kaut kā sagribējās to. Prostitūtu nomāt negribu, jo tas nav tas.

te pat tolkam jēdzīgu prostitūtu vairs nav. tās kuras ir,tās ir pārsvarā baigās šmaras,ne lietas darīt prot,ne pīzdu izmazgāt,kad iet uz tikšanos,pat nav kur pieņemt,gatavas pa mašīnām un mežmalēm jāties.un vēl uzspiež savas stingrās prasības :D a mazāšu ta točna nejēgs uztaisīt,jo tā tomēr ir tāda samērā neparasta lieta. :)

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.