Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Rēzekne, Jēkabpils, Preiļi
Ierakstīts

Man arī pirms kāda gada iepriekš minētā Stefani atsūtīja aicinājumu ieprieķs minētā portālā...it kā viņai ar vīru patīkot trijatā, meklējot trešo!!! Aizūtiju atbildi,atsūtīja tel nr. sazvanījamies. Bildes nevarot sūtīt, baidoties, bet lai es nesatraucies, esot kopta, formīga blondīne. Nu štrunts ar visu, vajag paprovēt!!!Nu tā diena ir pienākusi, bliežu uz,Rēzekni, gandrīz sotaks ceļā, bet pa ceļam prātoju, diez kāda tā"formīgā blondīne" būs dzīvē??? Uzsitu SMS, ko paņemt no veikala. Nekko nevajagot, lai tik braucu. Kaut kā neērti..... Paņēmu vismaz rožu pušķi. Nu beidzot esmu pie daudzstāvenes, padodu ziņu kā esmu klāt. Nonāk vīrs, vajagot tomēr līdz veikalam aizbraukt.... Pa ceļam sāk kaut ko nesakarīgi stāstīt, ka vieta tā kā viņu, bet no manis cienasts.... Konjaciņš, kafija, šokolāde, vēl visādas ēdamas un neēdamas lietas, kādus 45eirīšus maxsimā atstāju. Bet tas nekas, mani tak gaida formīgā!!! Tad beidzot ieraudzīju viņu........Blonda jau bija,tas taisnība.! Gadi virs 40, neliela auguma, apaļīga, tāda "pelēka pele"!!!! Padzēram tēju, nomazgājos dušā kas laikam tik pat sena kā māja, devāmies uz guļamistabu..... Ko lai saka, šie laikam par kau ko tādu kā priekšspēle pat grąmatās nav lasījuši, uz reiz pa tiešo..... Vienīgais pluss, sievietei krūtis priekš viņas gadiem tā nekko, kāds trešais izmēriņš. Vispār visu regulē vīrs, sieviņa tik paklausa. Darbojamies, bet nav vairs tas vecums kad prasās izdrāzt visu kam caurums, draugs tāds pamīksts.... Pēc vīra rīkojuma tīri labi paņēma aiz vaidziņa, šis pārpratums tika veiksmīgi atrisināts. Nomainīju vīru,stājos pie darba. Blakus bija nolikta tūbiņa ar lubrikantu, vīrs piedāvāja ka varot arī šokolādes caurumā paviesoties, gan viņam gan viņai!!! Kļuvu makten tramīgs, ka vēl pašam nepielavās no aizmugures! Tā sūrodamies par likteni, nožēlodams iztērēto naudu un laiku tuvojos finišam. Beigās norāvu gumiju un blondo iebaroju mutē.... Vismaz kaut kāds mierinājums.... Pēc tam tik sapratu ka tie teksti tiek sūtīti visiem pēc kārtas, pašam ar pēc ķāda laika atkal sūtīja. Pašam nav bijusi vēlme tur vēl reiz doties...

Izkausās pēc sociālās palīdzības. Sorry:)

Tukums
Ierakstīts

Pie šīs kas uz bildes biju pirms kādiem diviem gadiem, bet baigā sajūsma nebija jo kājas ļoti spēcīgi iesvīdušas bija (acīc man nedaudz pat asa parādījās)!

Skarbi... tāpēc arī taujāju.

Sigulda
Ierakstīts

plus vīrietis arī atseviški veic masāžas un ir Olimpisko spēlu dalībnieks.Šeit uz erotiku neejat,jo jārespektē tas ko viņi piedāvā un masāža ir baudāma.Ja domā par masāžu un savu labsajūtu nevis par to kā tam tu(zem nabas)butu labāk

Nav soļotājs fadejevs, bija no valmieras?;D

Tukums
Ierakstīts

2 x čatā, ci esmu redzēji ir metusi iekšā savu piedāvājumu.Man neatbildēja, bet apskatījos savā profilā man 24 gadi (kas ir par 11 mazāk nekā reāli). bildes nav, niks kaut kāds sakitļu savirknējums, laikam pēc ļevā haļavšcīka izskatos:)

Valmiera / Cēsis / Smiltene
Ierakstīts

Tjipa cēsis

25155619 pazvani un sarunasim kadu forsu tiksanos ....par atbalstinu bet ir viens bet vietinas man nav

http://www.4sex.lv/?do=lv,Users,Profile,,234337

Figūra jau forša ičekoju numberu, kaut kādas somas tirgojusi ir netā sludinājums. uz zvanu atzvana (man po nav precējies), tikai ja tas nav feiks! Visi būs pārgājuši, kamēr esmu komandējumā !!:D

Zvanīju tāpēc, vai numurs principā nav feikaiss, tadu sīku zvanu no ārvalstu numura.

Aizkraukl3 Ir Beidzot Kāda?
Ierakstīts

Pa dārgo, un skats sienā -  arī kāds muļķis LV atradīsies, tapēc ka mucā audzis un pa spundi barots vai, mamma aizdevusi:) labāk uz ēģipti aizbraukt, atpūsties tur pa šejienes tp "tjipa klases" darboņu 2h - 400 EUR cenu, un pēcāk no šerrmejtvo, vnukovo biļeti uzsaukt ar air baltiku pa 157 eiro uz divām nedēļām, tur tādas koptas var sakoļīt, un ir viss -  GFE, tortes cepj, tas. protams, ja tev nav laulenes protams:))

Nē nu katram savas varianti. Es padalījos ar savu pieredzi un vēlmēm.

Viltniece te savu pravdu proponē:D

Aizkraukl3 Ir Beidzot Kāda?
Ierakstīts

Nevajag Vecbebrus pilnīgi "lauki" ir tepat Rīgā apkārt, ja vēles meiteni ar ko parunāt nu un  tad GFE.... piķis jau man ir bet nu par trīsvārdu teikumiem un skatīšanos sienā neesmu gatavs tērēt. Uznāca azarts, vakar izeksperimentēju 4 sex lv, izmantojot savu radošo iedvesm... bija tādas kas pašas piezvanīja, viena izdzēsa profilu pēc manas romeo stila vēstules. Rakstīju vienai kā tjipa "romeo", citai "mačo" stilā  Dažām vienk jautāju, cik tavas kājiņas uz maniem pleciem, tjipa no tavām  bildēm vienkārši sašauts, reāli man "nesacēlās" tā, lai kaut kur brauktu.. visur atbildēs bija pārsvarā divu vārdu teikumi, arī pa telefonu.

Moš ne īstās skatījos  -  tās kas pozicionējās kā ne profi.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.