Nakam nedel braucu uz Liepaju atradu Tur vienu variantu - interesantu... ja gribesiet zinosu... staprcitu ta ciganoete kuru jus te sakat kas brauka apkart... ja neskaota vinas seju augums vinai labs, seja nav laba jo izskatas veca realinteiktunuz gadiem 45 izskatas... satiku nesen kekavas meza, kapos... gosdogi liekas ka ar blondini ari braicu cair kapiem... ta man jauna topa lieta gulet kapos.... varbut laiks uz turieni
Ja tu mulķīt, to man - tad idiots tu pats esi ar mazo t, bez cieņas... , vel jo mazak tadēļ ka vispar nedzeru. Rakstiju ko domāju, Ciest nevaru visas silekona pupu vecenes, kuras liek sludinājumos ka nežēlīgi skaistas. - reali aizbrauc riepa priekša, lupas uzsistas - zobi trūkst... ai godigo man pat parņema sentiments kā jau vecu onkuli... atcerejos savus 20 - kad man bija 18 gadīga sieva kuru precēju.. tagad man ir bijusī sieva, riepa priekša, vai drīzāk Plosta boja, un vienigais variants tikt pie seksa ar normalu skaistu sievieti ir maksāt par to... esmu pisis praktiski visu Puh, intim, um gribu repertuaru da pa go4sex, no studentem lidz krokodiliem pat dazkart atbraucot esmu braucis prom, jo zb suta skaistas bildes vai ieleik skaistas un atbrauc a tur tada ka gribas vienu taisno dot... videji nedela gulu ar divam sievietem tur praktiski ari tereju visu naudu ko nopelnu, atskaitot alimentus un burgerus... taka Tev nebus mani macit ko un ka rakstit.
Ierakstīts
Nakam nedel braucu uz Liepaju atradu Tur vienu variantu - interesantu... ja gribesiet zinosu... staprcitu ta ciganoete kuru jus te sakat kas brauka apkart... ja neskaota vinas seju augums vinai labs, seja nav laba jo izskatas veca realinteiktunuz gadiem 45 izskatas... satiku nesen kekavas meza, kapos... gosdogi liekas ka ar blondini ari braicu cair kapiem... ta man jauna topa lieta gulet kapos.... varbut laiks uz turieni