Bilde nav viņas, dzīvē tālu no tā ko redzi bildēs. 29 gadi nebūs, dzīvē piemet vēl +10 gadus. Nav vietējā, 1/2h 80e, bija zivteles smaka, kas galīgi neuzrunāja, neiesaku.
Ir meiča no 4sex, ļoti mazrunīga, tiekas tikai mašīnā, piedāvāju paņemt viesnīcu, bet pateica ka tikai auto. Gadi varētu būt ap 30, vai nu es biju pārgribējies un spiediens līdz acīm, bet šķirbiņa likās ar labu kompresiju.
Man ar liekas, ka Gabriela2005, kuras profils nu jau dzēsts no 4sex.lv ir tā pati Zemenite 27. Diemžel mani Gabriela2005 piekāsā, uz tikšanos neieradās, telefonu necēla, līdz ar to nerekomendēju.
Sanāca braukt garām Liepājai un iegriezos eiforijas salonā. Nezinu kāda var būt masāžas kavalitāte, jo piedāvā arī ne tikai erotisko, bet erotiskā bija uz kādu 3-ciņu no 10 ballēm. Meieten jauna, mācities, mācīties un vēlreiz mācīties. Tas ka trīs reizes pabraukā ar krūtīm pa muguru un draugu parausta kā desas luņķi nu nav galīgi manā gaumē. Teicā ka ir vēl kāda meitene, tā varbūt ko vairāk saprot un māk, ja sanāks braukt vēlreiz būs jānotestē.
Ierakstīts
Paldies par info.