Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Liepaja 2014 - 2016
Ierakstīts

Iepriekš izlasīju,ka kāds meklē kontaktus par summergirle@inbox.lv. Pastāv iespēja ka viņa slēpjas zem emaila justgirle@inbox.lv. Nav 100% pārliecība, bet bildes itkā kuras atsūta ir tādas pašas kā summergirle@inbox.lv. Tas informācijai,mazums kādam noder.

Liepaja 2014 - 2016
Ierakstīts

Vakar, 11:32 (pirms 1 dienas)

2016. gada 17. janvāris 11:32:19

Kam:Saldais Suns

Sveiks! Paldies, ka atsaucies uz sludinājumu. Esmu simpātiska brunete, 26 gadi, 170 cm gara, vidējas miesasbūves, C izm krūtīm. Es piedāvāju erotisko masāžu visam ķermenim stundas garumā, ar "laimīgām beigām". Cena 30 euro, vieta pie manis Laumas rajonā.

Vakar, 11:32 (pirms 1 dienas)

2016. gada 17. janvāris 11:32:19

Kam:Saldais Suns

Sveiks! Paldies, ka atsaucies uz sludinājumu. Esmu simpātiska brunete, 26 gadi, 170 cm gara, vidējas miesasbūves, C izm krūtīm. Es piedāvāju erotisko masāžu visam ķermenim stundas garumā, ar "laimīgām beigām". Cena 30 euro, vieta pie manis Laumas rajonā.

Kura šī ir? Kkas jauns?

Liepaja 2014 - 2016
Ierakstīts

Paldies pa infu. Jāpiefiksē. Būtu labi ja visi kas pēdējā laikā ir ko lietojuši, lai dod atsauksmes un uztaisītu sarakstu. Ideālā variantā vēl bildi kura atbilst. Protams var jau uz pm bildi ja ir nav obligāti jāšēro. Atceros pāris gadus atpakaļ caur liepājniekiem dabūju vienu. Nesaglabāju nr. bet bija 8 no 10 ballēm. Vietas nebija līdz ar to paņēmu nummuriņu metalurga viesnīcā. Viņai bija labs apakšveļas kostīms kur vakara stienis momentā uzradās. Krievuška.

Liepaja 2014 - 2016
Ierakstīts

Sveiki, dzīvošos pa Liepāju nedēļu septembrī un gribētos viena vakara attiecības kur tev nav jākoļī un tad vēl nezini vai dabūsi. Puh.lv ir pāris bet vai tās anketas ir derīgas un viņas vēl jomā strādā? Vai arī kas ar Kseniju? Tad vēl tā sniegbaltīte? Kkur forumā redzēju kāds teica ka ir Viktorija. Gribas kko reālu ne to ka jābūt perfekti bet nu savs mērs visam ir. Ceru ka varēsiet palīdzēt.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.