Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Jelgava
Ierakstīts

Ko tu te Jencuk33 dirs....! Vina man blakus dzivokli dzivoja pie gaisa tilta 15 gadus atpakal un tad jau sūkàja visiem pec kartas.... tad vinai bija 30 gadi vis maz je ne vairak...,un redzot vinu kapnu telpa man likas ka bomži iemitinajusies mūsu màjà!

:D :D :ph34r:

Jelgava
Ierakstīts

neko te nereklameju pats biju tapec ari saku,vienu varu pateikt jelgava vina ir topa vieniga,un veci par vinu runa un tikaij liela,un es domaju ka ja butu tik slikta jelgava sen jau vina vairs nebutu ,bet turas jau divus gadus cik es zinu un neviens vinu neaiztiek.

protams pašreklama paskaties raksti ar tām pašām klūdām ,kā gunars27 un ipe jau administracij uzradija tev un jancuks33 vienādas tev nepielec pašai ko peries preti?šis abos profilos rakstības kļūdas abos profilos vienadas paskaties?-vinaij damaij jaunaij meicaj aglabata

Jelgava
Ierakstīts

SEXSAPILA JELGAVNIECE UZAICINA UZ KAISLIGU UN DEDZIGU SEXSINU,ORALS(BEZ)KLASISKAIS SEXS IEMILOTU POZU IZVELIES TU!RELAX UN EROTISKA MASAZA,KUNILINGUS,VIEGLS S/M,PRIVATI,CENTRS,FOTO REAL tel 20339868 par cenu varam vienoties

Talsi
Ierakstīts

Sveiks, nogribušais!

Ja esi ļoti izsalcis pēc seksa un

ļoti nogribējies, tad varu Tev

piedāvāt reālu seksu,

kaut vai pa naudu (Tev jāmaksā

man, nevis otrādi)!

Ja intresē, tad esmu apaļīga un

ļoti griboša sieviete (22. gadi,

augums 175 cm),

un ja nav šķērslis, tad vēlos

palikt arī stāvoklī!

Tev jabūt no 24 līdz 35. gadiem

un augumā virs 185 cm - būtu

vēlams ar auto!

Ļoti gaidīšu SMS un MMS uz manu

mob. telef. numuru - 22383178

(Zelta Zivtiņa)!

(Man virtuālo seksu nepiedāvāt,

jo intresē tikai reāls sekss!)

Man tik tā liekas vai abi piedāvājumi ir ļoti līdzīgā stilā rakstīti?

jā viens un tas pats slugiks bet nu strasna savos 22 gados izskatas ka 35gadi nu nezinu vai kāds ar mieru vel būtu maksāt ieliksu fotkas pipec.dzesusi foto no sexdraugiem.com pameklesu 4sex.lv

par Valmieru kaads var kaut ko pateikt vai nee?
Ierakstīts
8974707795064039e3ae3a.jpgEsmu slaida tumsmatiite kura jus apmierinas jusu auto! Es atrodos Valmiera! Piedavaju minetinju un klasisko sexinju! Minetins 20ls! Sexins 35ls! Vietinjas man nav! Lugums zvana tikai tie kuri tiesam ir gatavi atbrauk! Viriesiem ne jaunakiem par 30g! (koptiem,miiliem) 2..6..0..3..8..0..3..4 Tikai zvanii! Man 20g Esmu Valmiera! Iesniegšanas datums 24.09.2012
Limbaži
Ierakstīts

Kam 43? Tai kas uz bildes???? Klau, man tas Matiss ar to SPAM jau piegriezies

nē ta kas bilde viņa neiedeva nr 3 vēstules nosutīju un nekā .. tai kurai 43 tas tak cits sludinājums neredzi nav abi kopā ielikti pamanīji?

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.