Ko tu te Jencuk33 dirs....! Vina man blakus dzivokli dzivoja pie gaisa tilta 15 gadus atpakal un tad jau sūkàja visiem pec kartas.... tad vinai bija 30 gadi vis maz je ne vairak...,un redzot vinu kapnu telpa man likas ka bomži iemitinajusies mūsu màjà!
neko te nereklameju pats biju tapec ari saku,vienu varu pateikt jelgava vina ir topa vieniga,un veci par vinu runa un tikaij liela,un es domaju ka ja butu tik slikta jelgava sen jau vina vairs nebutu ,bet turas jau divus gadus cik es zinu un neviens vinu neaiztiek.
protams pašreklama paskaties raksti ar tām pašām klūdām ,kā gunars27 un ipe jau administracij uzradija tev un jancuks33 vienādas tev nepielec pašai ko peries preti?šis abos profilos rakstības kļūdas abos profilos vienadas paskaties?-vinaij damaij jaunaij meicaj aglabata
vakar, 19:47 20425347 muwini hodite grup sex 2 devuwki minet obispe4in gluboki stoet tolko 45 lat za grup sex mesto estj mi na hodimsja v baldone 20425347 zdem zvanka 24GADI
SEXSAPILA JELGAVNIECE UZAICINA UZ KAISLIGU UN DEDZIGU SEXSINU,ORALS(BEZ)KLASISKAIS SEXS IEMILOTU POZU IZVELIES TU!RELAX UN EROTISKA MASAZA,KUNILINGUS,VIEGLS S/M,PRIVATI,CENTRS,FOTO REAL tel 20339868 par cenu varam vienoties
Man tik tā liekas vai abi piedāvājumi ir ļoti līdzīgā stilā rakstīti?
jā viens un tas pats slugiks bet nu strasna savos 22 gados izskatas ka 35gadi nu nezinu vai kāds ar mieru vel būtu maksāt ieliksu fotkas pipec.dzesusi foto no sexdraugiem.com pameklesu 4sex.lv
Esmu slaida tumsmatiite kura jus apmierinas jusu auto! Es atrodos Valmiera! Piedavaju minetinju un klasisko sexinju! Minetins 20ls! Sexins 35ls! Vietinjas man nav! Lugums zvana tikai tie kuri tiesam ir gatavi atbrauk! Viriesiem ne jaunakiem par 30g! (koptiem,miiliem) 2..6..0..3..8..0..3..4 Tikai zvanii! Man 20g Esmu Valmiera! Iesniegšanas datums 24.09.2012
Precēts ģimenes pāris, interesē reālas tikšanās ar hetero vīrieti, izklaidei trijatā. Atsevišķi netiekamies. Ja nēsi pārliecināts, un nav ko teikt, NERAKSTI, arī smaidiņi kaitina. Lezbas, geji, bi nē.
nu skuķe neiedeva nr varūt tev iedos nr vecīt ko kauc, kā mazs bērns kam bombonku atņēma?Bildi izņēmu jo kāda nozīme ja reāli nedod nr? un apsaukājās vel.
piedāvāju seksu,minetiņu VALMIERĀ! seks 30ls minetiņš-20ls vietiņas man nav! reāli gribētāji zvaniet uz tel nr-DIVI DEVIŅI SEPTIŅI DIVI ASTOŅI PIECI SEPTIŅI ASTOŅI... ZVANIET TIKAI! man 19 gadi
Ierakstīts