Sludinājumā ielikts.... erotiski relaksējoša masāžā.... kur erotika? tas ka kaila masē? Principā apisiens.... dabon parasto relaksējošo masāžu par dubulta cenu.....
nu bet pipeli tač paraustīja vai tad ar to nepietika, ja vēl nezināji tad maša kulačkova ar skaitās "erotiskā masāžas daļa" naivais nez uz ko sasapņojies bija no latvju dūdas
pikselīt (Tu ļāvi sevi tā saukt), bet palasi sludinājumus - katra otrā sludinās ar visa seksa veidiem... nu varbūt vienīgi kurā vecuma grupā - varbūt jaunās ar anālo ir uz ''jūs'', un pēc meitenēm ir liels pieprasījums... klaus - tas ir tāds k....s, par kuru nav pat vērts runāt.
Par meitene, simpotiska uz seju, figura videja resnuma. Meitene nekop sevi, viņai ir daudz zilumi, starp kajam neskuj, kajas ir saberžušas, ada ir balta., apģerbs netirs
Pats sliktakais ir 'zivju smaka'
Es pat nesaku darbinat viņu. Citiem ari neisaku, zivju smaka liecina par visadam slimibam!
Vobwem neterejat savu laiku un naudu.
P.S. ilgi nevareju izvedinat auto no zivju smakas ...
ko teici viņai? Atvainno tava zivju smaka ir nepanesama ?
ieejot sexdraugiem.com ar praktiski jebkura profila ipasnieci var sarunat seksu par naudu no 10 vismaz 6 atbildes ja ,kad paprasisi piedava sexiny par atlidzibu ! lieta tada ka tagad latvija tada nabadziba,kad loti daydzas ipasi tam kyram ir berni ir spiestas ar to nodarboties citadi nevar savilkt galys vai pabarot berny ! tada ir ta skarba realitate ! viegli tas meitenes nosodit,teikt maukas yn tamlidzigi ! zinama mera kropli ir tie kas sataisa sikos yn neyznemas par to atbildiby yn meitene paliek beigas vel vainiga pie visa un mauka par to ka censas tikai izdzivot ka taja situcija var !
izklausās pēc tukšas diršanas, no kurienes tādu statistiku izrāvi pats mēģināji...
ko nozīmē pagaidām viss OK? Droši vien domā ja no pipeles nekādi sūdi nenāk ārā tad viss bumbās dream on ... 50% gadījumi viss notiek bez simptomiem par HIV vispār nerunāsim. Viss OK varētu teikt ja pēc 3 mēnešiem nodotas analīzes ... un pat tad ne visi izmeklējumi ir precīzi ir tikai viena puslīdz droša metoda kā noteikt vai nav noķerts triperis tas laikam saucās
Polimerāzes Ķēdes Reakcija pārējie izmeklējumi tufta ir ar apmēram 60% precizitāti tik pat labi var mest monētu un minēt . Tā ka tev nav ne mazākās sajēgas droši vien ko nozīmē viss OK...
un tas pats droši vien ar citiem kur katrs otrais drāž nezināmu veceni bez preža un domā ka viss OK ir....
Yesssss, nodesoji pusLatvijas un figa. Lūk, labs pi*iens Tev.
jā pļin kamēr ar vilcienu un autobusiem aizkūlos pusdiena pagāja atpakaļ transports vairs negāja tad nu mans ar stopiem brauca, šoferi jautāja no kurienes ta es, es sarkdams visu pastāstīju šie tik rēc visu ceļu beigās pusnaktī rīgā atkūlos afigeķ... meitenīt ja tu šito lasi .... lai dieva svētība tev tās tev daudz vajadzēs
Nē nu - pizģec. Izaugusi vesela debiloīdu paaudze...
diemžēl tādu ir stipri vairāk kā es domāju, kaut kur lasīju ka 30% vīriešu drāž tiko satiktu meiteni bez preža. ~50% gadījumos tās slimības ir pilnīgi bez nekādiem simptomiem tā ka secinājumus daram paši...
Может кто подскажет кому стоит съездить, а то реклам много, нехочется обжечся.
jo vairāk reklamējas jo lielāks sūds.... kaut gan a ko tev vairāk vajag???? Dirsa kā dirsa un otrs caurums ar ir ko vēl vajaga???? Resna kā māja ar nav tā ka iebāzt varēs... ceņņiks normāls simtos vēl nav tā ka ir OK....
vina man no manis dzivo ~1km radiusa,bet da nu nah pa tadu cenu lai tak vina dirst iet! saprotu stunda butu vismaz 20ls tad vel varetu domat.pec ģīmja ne īpaši..
tas ar izskaidro izmisīgo reklamēšanos atceraties jo vairāk reklamējas jo lielāks sūds labai precei reklāmu nevajag
Ierakstīts
nu bet pipeli tač paraustīja vai tad ar to nepietika, ja vēl nezināji tad maša kulačkova ar skaitās "erotiskā masāžas daļa"
naivais nez uz ko sasapņojies bija no latvju dūdas