| QUOTE (vienosimies @ Aug 16 2006, 02:40 PM) |
| ahaa, pie sjitaas biju, kad reiz biju iestuureejis liepaajaa kaut kad pavasarii atrasjanaas vieta: braucot ieksjaa liepaajaa no riigas puses, kad paarbarauc paari tram sliedeem labajaa pusee ir metalurga kantoris, vinjas dziivoklis ir ielas preteejaa pusee, pirmajaa staavaa pa kreisi, nu ja godiigi, peec taada bimzjatnjika nedaudz, kaut gan tas ir liepaajas sjarms. cik atceros, tad dusjas nebija, peec tam naacaas sazvaniities ar draugu liepaajaa, lai ielaizj nomazgaaties. meitene tieva, slaida, kruutis nebija nekaadas dizjaas, cik atceros, tad kaut kur bija kaut kaada reeta, bet taa iipasji procesam natrauceeja. rodom nav no liepaajas. kopumaa: dziivoklis: 1/5 (bikinj arii piesmird un sasmok taa istaba) minets: 3/5 augums: 3/5 (gaumes lieta, ja kaadam patiik kaarnaas, tad var dot vairaak) attieksme: 4/5 (baksus uz prieksju neprasiija) sex: 4/5, jo vareeju nokniebties uz nebeedu, nebija aizraadiijumu, ka taa vai sjitaadi saap vai nepatiik perspektiive: ja buusju liepaajaa, tad apmekleesju, ja buusju galiigi paargribeejies un nebuus citu variantu, jo tomeer maniem kauliem prasaas bikinj lielaaks komforts. |
Cik lashus prasiija?
wwwjur 29
| QUOTE (lovers @ Jun 28 2005, 02:48 PM) | ||||
|
wwwjur 29
10 LVL minets+sex parastais. Joka peec zvaniiju - "vieta nav (piedaavaajaas autinjaa), neesmu Riiga, buushu riit.... uz Jelgavu negribi atbraukt? Parasti esmu Jelgavaa vai Rigaa, taapat, ja gribi mashiinaa, tad jaabrauc aarpus riigas...... " Shkjiet, ka lielcelja darbiniece.
wwwjur 29
| QUOTE (zonda @ Apr 28 2005, 03:30 PM) |
| Puikas, kas grib sirdspukjiiti??? |
![]()
wwwjur 29
wwwjur 29
| QUOTE (LadyLux @ Feb 22 2005, 06:04 AM) |
| Veel iznjemot taksistus esmu infu par meiteneem dabuujis sexshopaa Valmieraa. Tur man paardeveeja aatri vien iedeva divus telefona nummurinjus vieteejaam naisteem. |
Un kaadas bija?
wwwjur 29
Tas ir juus kad izgjeerbaaties tad Tev no vinjas bija jaanopeerk prezis???????? : ![]()
wwwjur 29
| QUOTE (wwwjur @ Jan 26 2005, 05:31 PM) |
| Shkjiet, ka shii ir taa pati Laura par kuru staasts bija sheit http://www.xtra.lv/forums/index.php?showto...topic=1032&st=0 Taa ka Puisic paslaik vari neteret savu laiku, veel precizeeshu |
Taa ir taa pati Laura
wwwjur 29
Shkjiet, ka shii ir taa pati Laura par kuru staasts bija sheit http://www.xtra.lv/forums/index.php?showto...topic=1032&st=0
Taa ka Puisic paslaik vari neteret savu laiku, veel precizeeshu
wwwjur 29
Puisicc, neesi sho apskatiijis?
Tel tipa neesot, tiksanos var sarunaat caur e-mail,
...... "Tikai man gan interesee cik vecs esi un no kurienes", taa ka pieljauju, ka vinja izvairaas tikties ar vieteejiem
Rediģēja wwwjurwwwjur 29
Nafig piekjeezi topiku
wwwjur 29
Harley, Harley, Harley..................
wwwjur 29
| QUOTE (puisicc @ Sep 30 2004, 02:20 PM) |
| Ir jautaajiens ???? Vai kaads ir ciemojies pie topika pashaa augsaa mineetaas masieres ??? |
Puisicc, testi liepaaja Tev jaanjem uz sevi ![]()
wwwjur 29
| QUOTE (kvb @ Jul 29 2004, 02:44 PM) |
| Paskaties PM |
eu nu iemet visiem info ![]()
wwwjur 29
| QUOTE (figaro @ Apr 5 2004, 12:45 PM) |
| no gribu.lv meitene Kuldiigaa kurzemee!!!.. jauka meicja (21 g.) ar brangiem apaljumiem un suliigu >peteniiti... apkalpos daasnus kungus (liidz 40 g.v) > zvani tuliit 9..9...48..910..(uz pikstieniem un sms neatbildeesju!!) vai raxti uz zuze21@banda.lv |
Biju sodien Kuldiiga, taa kaa neesmu smagsvara cieniitaajs - randinju nesarunaaju, bet iisteniiba vajadzeeja - vareetu vismaz kaadu aprakstu ielikt ![]()
Labosos
wwwjur 29
Man taa Laura njepatika
par cenu var sarunaat, bet es izstaajos
wwwjur 29
w w w.postit.lv
wwwjur 29
| QUOTE (bermuda @ Mar 12 2004, 08:18 PM) |
| w w w.postit.lv atradu šādu info: Simpaatiska un jauka studente(19) veelas sastapt viirieti kopiigai atpuutai un arii nelielam matetiaalam atbastam... Dziivoju Liepaajaa. sld19@inbox.lv Lai veicas!!! |
Mails neatbild
wwwjur 29
| QUOTE (rigsxx @ Sep 25 2003, 10:27 PM) |
| Sorry, par Liepāju arī man nekā nav, ieej Statoilā un mierīgi dzerot kafiju izškjirsti vietējo presi. Bet jaunajā "stikla būrī" domāju ka var mēģināt vakarpusē kādu nokjert. |
Kas ir jaunais Stikla buuris, un kur vins atrodas? Naakosnedeelj dodos uz Liepaaju, moska kaadam ir kas jauns ko ieteikt?

Ierakstīts
Traban,
Pēc krūštura neatpazīstu