Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Liepāja 2022
Ierakstīts
06.01.2022 в 10:50, Salvadors сказал:

Jā,bet varētu padomāt ka būtu par ko šeit diskutēt 😅.

Diemžēl jaunas un foršas sievietes šeit klāt nenāk,jadraikojas ar esošajām 👍.

Pat "iebraucēja" pazudusi,kā skatos tā "Sanitiņa" reklamējas. Sigita arī nav manīta nu jau labu laiku....

Sigita regulari reklamejas. Puhs pilns ar sludinajumiem. Bet viņai vairakkart zavniju decembri - neceļ klausuli...

Vb kads ir viņu apciemojis pa šo laiku? 

Liepāja 2021
Ierakstīts
1 час назад, Esvietejais сказал:

Tur patiešam nav ko darīt! Gadi 65! Apmetās ik pa laikam dažādās latvijas pilsetās. Atsauksmes var palasit arī citās pilsētās. Nekas nav mainijies!

Ka viņa saucas citas pilsetas vismaz? Lai neuzrauties... Search neko nedeva.

Liepāja 2021
Ierakstīts

Par "Ruditi".

Šie trīs sludinājumi ir no vienas un tas pašas darbones:

1) https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-ja-intrese-zvani-un/5459530.html

2) https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-ja-esi-vienkars-un-s/5459442.html

3) https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-sveiki-velies-ar-ma/5405312.html

Pieredze:

Zvanu uz sludinājumu N3, dažas nedēļas atpakaļ, atbild patīkama balss, visu mierīgi un mīļi izrunājam - grib pieci nulle ar gumiju un astoņi nulle bez; uz manu atbildi, ka tikai ar gumiju jauta - "tu gribi dzīvot ilgāk par mani?". Viena bridi darbone jauta gandrīz kliedzoša balsi - "Vai jūs esat normāls vai debils cilvēks?" - es pat neatradu ko teikt uzreiz! Viņa turpina kliegt telefona to pašu jautājumu. Beigu beigas es attapos, tāpat mierīgi teicu, ka esmu adekvāts un izglītots cilvēks, viņa nomierinās, nosauc adresi - Rojas 4. Es saku - "labi, piebraukšu pie mājas, uzzvanīšu vēlreiz, teiksiet, ka tikt pie jums". Piebraucu, zvanu - viņa nomet un nobloķē manu numuru. Zvanīju dažas reizes tajā paša un nākama diena - momentāni nomet - tātad numurs ir nobloķēts. Tā ari nesapratu kas noticis.

Vakar apmeklēju puh'u, skatos - kkada "Rudite" parādījās, ir jāapmeklē. Zvanu pēc sludinājuma N1 - visu apspriedām, atkal kkur dzirdētas cenas un jautājums par gumijas lietošanu "tu gribi dzīvot ilgāk par mani?", bet mierīgi turpinu sarunu; viena bridi viņa saka - "mēs esam tikušies Rīgā, es tevi atpazinu!". Es atbildu, ka tas nav iespējams, jo Rīga esmu reti un tikai darba jautājumos, ka nav iespējas ne ar vienu dāmu satikties tur (kas atbilst patiesībai), un jūs mani sajaucat ar kādu citu. Pēc mana teikta sakari beidzas, un numurs ir nobloķēts.

Labi, ir vel viens sludinājums - N2; pēc kāda laika zvanu uz to, ilgi neceļ, pēc tam nomet un nobloķē numuru. 

Tīri pēc sadzīves loģikas spriežot, nevaru saprast ko viņa dara šajā biznesa, ja ir tāda attieksme pret klientu, kuru pat no loga nav redzējusi. Netērējiet laiku, nezvaniet uz tiem numuriem.

Liepaja 2014 - 2016
Ierakstīts

Sveiki visiem!

Nu tomer izlemu šķirties ar 50EUR un izmeģinat ar divam, kas reklamejas.

Nuuuu... Nav ta verts. Viena no tiem ir ta nodzerta Liene/Dace/Inga no Šķedes ielas (starp citu abas tur ari pieņem). Otra - pirmo reiz redzeju, slaida, ar nelielam krutim, un bišķiņ kautriga. 

Pats process - rindas kartiba. No sakuma padarbinaju vienu, pec tam otru. Minetiņu, ja uzprasa, tad taisa abas vienlaicigi. Sava starpa meitenes neko nedara, šovs nenotiek. Parslēgties no vienas uz otru momentali neatļauj, no sakuma ej nomazgajies un nomaini prežu. Pozas - tikai klasika, ja grib paņemt no aizmugures vai no sana, tad ir izbrinits ģimis.

Ta otra, tieva, taisa labu minetiņu, un ari handjob ir labs (7 no 10). Par nodzertu ir tik daudz sarakstits, ka pat nepieminešu.

Koroče kartigs threesome tur nesanak. Neterejiet laiku.

Numuri:

28922704 - Tieva

24876622 - Nodzerta

Liepaja 2014 - 2016
Ierakstīts

Savadi gan. Sludinas regulari, tagad ir ielikts ka maksas sludinajums. Šodien meģinaju uzgriezt dažados laikos - vai nu izslēgts, vai nu neceļ klausuli.

Neka interesanta...

Starp citu, kas braļiem leišiem daras? Palanga ir nepilnie 100 km no mums, kadam ir pieredze? Interneta atradu tris fejas, kontakti last updated 2015., cenas 150 un uz augšu... 

Liepaja 2014 - 2016
Ierakstīts

Kada tur jauna... Slimnicas iela 15, otrais stāvs pa kreisi, ja atmiņa mani nepieviļ. Tur mit "bŗevno", tikai istiem bebriem pa zobiem. Slaida, kopta, bet pilniba neemocionala butne. Ka no šausmu filmu izgajusi. "Neemocionala" šaja tulkojuma nozimē ka "guļ ka mirušais". Varbut nekrofiliem patiks. N-tas lpp atpakaļ ir mana atskaite par šitas "škuras" apmeklejumu.

Liepaja 2014 - 2016
Ierakstīts

Čau visiem! Nebiju neko rakstījis, bet tagad ir ko. Liepāja, BLACKLIST'am: Sauc Jeļena, numurs beidzas uz 216 (nepierakstīju, sarakste pazaudēta, negribēju pat stāstīt). Slaida, pat skaista, nelielas krūtis, ap 30. gadiem. Krieviete. Pati nereklamējas, bet atbild uz sludinājumiem. Stāsta žēlīgas vēstures, dēļ kā viņai nācās pelnīt ar pežu; maksimums uz ko var rēķināties - vienu ātro seksu autiņa (-5 no 10) - pašai viņai vietas nav, uz viesnīcu "brauksim nākamreiz". Pēc tam sāksies sms bombardēšana - "tu vari man iedot 20E līdz nākamai nedēļai - trūkst zālēm", "Man nepieciešama palīdzība - no lombarda atpirkt nozagto telefonu, iedo 50E līdz otrdienai", "Iedo lūdz 30E, rīta satiksimies es atstrādāšu" - dabūju nomainīt SIM karti savam maukufonam, nevar tikt no tiem sms prom.

Kas mani pamudināja izstāstīt to vēsturi - nesen draugam notika tāda pati iepazīšanas, pēc apraksta viņa ari ir, un tāda pati sms bombardēšana, dēļ ka viņš bija spiests nomainīt numuru, un vel kaut kādu naudu zaudējis, ticēja tai uz vardu.

Es viņu satiku pilsētas centrā; draugs stāstīja, ka tīkas Tosmare. HVZ kur viņa mīt.

Esiet uzmanīgi!!!

O ka!

Man liekas varu papildinat info. Tikos paris reizes pagajušogad ar vienu Ļenu, ari "Odolži deneg, čerez nedeļu otdam".  Rakstija no liepajalipa@mail.ru. Dzivoja Tosmare, piecstavene pie darziņiem. Atri pazuda.

Liepaja 2014 - 2016
Ierakstīts

Nu ir ta, es taču rakstiju - fiksam izšaut der, ir stipri palietota =))) Ko varu vel ieteikt - ievieto liepajniekos sludinajumu - "Uzdavinašu 50 prasmigai sievietei", vai tml. - daudz ko interesantu var izzvejot. Pilsetā nav darba - tapec par pussotaku bus liela mediba =) Sakot ar maznodrošinatam vientuļam sievietem, lidz... Negaiditi man atbildeja viena ļoti slaida un kopta dama (pec āreja izskata un viņas auto varu teikt ka naudas viņai pietiek), kurai bija sapnis - gribeja lai vinju, citeju - "izdraž ka mauku".  Aizbraucam uz viesnicu, nu tur bija jautri...

Liepaja 2014 - 2016
Ierakstīts

25233309 / 26797468, to varu rekomendet. Ir jutama profesionala pieeja. To otru, ko es rakstiju, no Slimnicas ielas - nu vot tur tiesham izšaut riekstus, "brevno" viena varda... Bet arējais izskats stipri labaks neka tai pirmai. Skaties - ko tu pats velies - izskatu, vai prasmes.

Liepaja 2014 - 2016
Ierakstīts

Nesen biju vel pie vienas fejas - 26847793, pieņem Slimnicas ielas rajonā, strada darba dienas no kadiem 10 lidz 15; dzivoklis tirs, nav ne vainas, attieksme pozitiva, var ari parunat. Slaida, kopta meitene, ar foršu adu un dažiem tetovejumiem, vobšem uz arejo izskatu nav ko sudzeties.

Par pamatdarbu - minets 2 no 10, seksiņš - nu ta... Guļ un nekustas. 

Vienigais pluss - sava darbā laikā vienmēr gatava pieņemt. Kas norada uz klientu trukumu =)

2975064 interesē atsauksmes jo nekur nevarēju atrast forumā.

Brasulis, paņem, piezvani uz to numuru, un pec tam padalies ar pieredzi!

Liepaja 2014 - 2016
Ierakstīts

Joprojam strāda viena feja - 26797468, nesen biju. Fejai ir ari otrs numurs, aktivi reklamejas liepajniekiem.lv - 25233309.

Izskatas stipri palietota, bet viss diezgan kulturali, minets 8 no 10.

Dzivoklis - padomju laikā remonts (ja vispar bija), čirkstoša gulta, bet vannas istabā viss ok, svaigs dvielis garantets.

Nu ta, fiksam izšaut der.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.