Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Madona 2020
Ierakstīts
pirms 38 minūtēm, Pinekļiem:) teica:

Cik bij par tikšanos? Kā process? 

Kā jau sludeklī rakstīja - 30€ minets. Meitene laipna, runīga. Procesā arī darbīga, pavaicāja kā gribu, kā patīkamāk..Teikšu tā - stipri jau ar neko nepārsteidza, bet , katrā ziņā, nebija sliktākais izpildījums, kuru esmu saņēmis!

Madona 2020
Ierakstīts
pirms 4 stundām, Feeling teica:

Ja.tur toč ir kads dračila otra gala!

Nav, nav. Šodien tikos. Bilde droši, ka ir autentiska. Apaļīga blondīne, kā jau augstāk minēja, atbraukusi no fāterlandes paciemoties!

Jēkabpils 2020
Ierakstīts
pirms 5 stundām, Garner said:

Vakar biju ieskrejis, ta nav ta blondine, si jau ir cita, bet nepaliku, jo nepatika! Augums bija ok, seja neparak, visu varot sarunat!

Redz kā! Teksti līdzīgi😄

Kur tad šī pieņem?

Jēkabpils 2020
Ierakstīts
pirms 8 stundām, Garner said:

Jauna gaļa šaja galā? 

Screenshot_20200527-222059_Samsung Internet.jpg

Tak šitā tā pati viesmāksliniece, kas te regulāri parādās(ja nemaldos, no Preiļiem), braukā pa visu Latgali, Daugavpils sadaļā arī apspriesta, katrā ziņā, spriežot pēc teksta uzbūves😄 

Seksa meistare😁, cik sapratu pēc atsauksmēm - apaļa nulle no meistarības!

Jēkabpils 2020
Ierakstīts
pirms 1 stundas, boobies said:

Ir kāds ticies ar ilutu, feedback?

Neviens vien, visticamāk. Ko lai saka - it kā meitene komunikabla, bet pats process ir automātisks. Minets - "dzenītī" kaļ, sex arī - kā gribi tā ņem, bet emocijas 0. + anal cienītājiem, agrāk vismaz varēja sarunāt.

Madona, Jēkabpils
Ierakstīts

Braucu vakarā uz Spunģeniem darba darīšanās skatos pie cukurnieka pietura stāv aprunata čigāniete . Metu mašīnu apkārt un šai prasu vai strādā? Uzreiz piedāvā minjets 15 sex 20 saku lai lec iekšā . Aizbraucām uz lidlauka krūmiem . Paskatījos tāda ekstra vēl nebiju mēģinājis mazināja krūtis foršas figūra laba . Šī prasa ko sex vai minjets , es sāku abus varētu ži cena 35 es sāku davai 30 šī OK . Nauda papriekšu . Minjetu saka tikai ar gumiju es saškiebu gimi OK . Saka darboties , domāju mazos pupus pačamdit šī ne nekā neļauj :( . Jūtu būs tūlīt saku lai dot iebāzt . Šī velk apenes nost tur ....... TOLETES PAPIRS AR KAUT KĀDAM VATEM šai asiņo bet lielākais prikols ka šī saka ka tas nav meņkas mans draugs pavita uzreiz es itkā kautko mēģināt gribēju bet prāts bļava NĒ es nošplavos teicu viss šī pasmaidija . Es ātri ielecu apenes smēķis zobos domāju jopcik razit šītads braķis un nekā . Šai prasu kā sauc viņu , saka ka Liza, prasu numuru šai nav tikai kad stāvot var dabūt . Domāju braukt prom jau šī saka lai apstajos atver durvis un sāk vemt ..... Es pie sevis padomājiet labi ka neiesedinaju velns zin kas ar viņu šī saka ka ir pārāk karsti un ir dabūjusi saules dūrienu . Aizvedu uz bebriem un tur palaidu .

Taka domajie tikties vai nē es točn NĒ es nu nah....

Viss skaidrs! Kāds "itālis" jau savu sēklu nolaidis, šī stāvoklī, tāpēc arī apvēmās!Tas tā,mans spriedelējums!
Madona, Jēkabpils
Ierakstīts

Neko jau! Biržu princese jau par Džonu vālējas!? Iepriekš tak 100€ prasīja! Mjā..cenas krīt!!:))

Gadus trīs atpakaļ bija izvēle, tagad pieprasījums ir, bet ar to piedāvājumu švaki. Nešaubos, ka tas ir, bet laikam, ja kāds atrod kādu, tad taupa, kā saka, lai neaiziet pa rokām!;)

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.