Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Valmiera 2018
Ierakstīts (rediģēts)

Par 772

Muļķības, tieva sieviete, pat ļoti tieva....

Pa lielam, sen nebija bijis sex autiņā par naudu, kaut kā tas viss jau pierasts ar komfortu.... Sieviete centīga, neko sliktu nevar teikt, .... vienīgais mīnus visā, ka iekāpa necik sen smēķējusi, citreiz es būtu izmetis ārā uzreiz... toreiz noturējos.....

Starp citu, lai satikt, pagāja 2 nedēļas, tad slima, tad vēl kaut kas.... visdrīzāk realitātē, nojaushu kas pa lietu.... Piedāvāja savu draudzeni, tad kad pati netika....interesanti kura, no tām visām kas reklamējas no Valmieras? :rolleyes:

Rediģēja Neziniitis
Sigulda
Ierakstīts

Shitaa darbone tagad piedāvā prostatas masāžu, ZL, rotaļlietas un vēl sazin ko:)) Kas noticis, ir kādam info? Ir mēģināta pēdējā laikā? Bildēs jau izskatās ļoti nice, it sevišķi pupi :rolleyes:

Tagad reklamējas jau kā pāris :D Ātri attīstas un iet uz priekšu :D

Sigulda
Ierakstīts

Subris999...tās draiskules nr. 28837244 ja nekļūdos..

Esi bijis pie viņas,ir vērts braukt...

Tā ir kad pārlasās..... pēc teksta sapratu, ka ir vērts braukt........

Ar šo ir tā apmēram..... Uz jautājumu vai ir Tev prezervatīvs.... atbilde- nūūū paskatīšos varbūt somiņā mētājas.......

Pupi lieli, seja daudz maz, kamēr muti never vaļā...... Pisās aktīvi, bet jūtams kautrīgums iekšā, noteikti dēļ apaļumiem.......

Sigulda
Ierakstīts

Shitaa darbone tagad piedāvā prostatas masāžu, ZL, rotaļlietas un vēl sazin ko:)) Kas noticis, ir kādam info? Ir mēģināta pēdējā laikā? Bildēs jau izskatās ļoti nice, it sevišķi pupi

Būs laikam vēlreiz jāaizbrauc :D Kaut gan bija viņai stingra nostāja, ka tikai un vienīgi masāža + kulaciņš......

Sigulda
Ierakstīts

nu bet pipeli tač paraustīja vai tad ar to nepietika, ja vēl nezināji tad maša kulačkova ar skaitās "erotiskā masāžas daļa" :D naivais nez uz ko sasapņojies bija no latvju dūdas :D

Karo4 nepietika :D  Komentāru lieku, lai citi neiegrābtos, nejau lai pažēlotos, ka viss hujova.......

Sigulda
Ierakstīts

Nuu, nuu, nuu! Ljoti normaala masaazha! Es liktu kaut kur 6-7/10. Gadi un beerni, protams ir dariijushi savu figuurai, bet nu viss paareejais jau nu gan ir normaalaa mature liimenii. 

Sludinājumā ielikts.... erotiski relaksējoša masāžā.... kur erotika? tas ka kaila masē?  Principā apisiens.... dabon parasto relaksējošo masāžu par dubulta cenu.....

Sigulda
Ierakstīts (rediģēts)

šī ir erotiski relaksējoša masāža, kas ilgst stundu, kuras laikā tiek profesionāli izmasēts viss ķermenis, beigās, ja klients vēlas, varu izmasēt intīmās vietiņas un locekli ar rokām līdz laimīgām beigām, bez sekss kontakta, masāža notiek privāti, masēju erotiskā veļā, kur ir redzamas atkailinātas krūtis, šāda opcija maksā 40 euro...,vēl ir opcija, ka varu masēt arī kaila, vari mani masāžas laikā glāstīt, bez roku palaišanas un seksa, esmu kopta, sportiska , seksīga auguma, bet tas papildus vēl maksās +20 euro...,ja ir pieņemams kāds no šiem variantiem, varam turpināt sarunu, foto mans, protams šeit bez sejas…

tel.22475160

foto bez sejas jau bija augstāk!

ironmen ja izdodas tad uzraksti!

Nav vērts tērēt laiku uz šo, no erotiskās masāžas tur nekā nav, parastā švaka..... katrā ziņā biju vīlies..... labi ka vēl no Rīgas nebiju braucis, mierīga tad varētu ielikt 0/10 .....

Rediģēja Neziniitis
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.