Ir vēl arī čigānmeitēns no Pils rajona. Protams,nav tik slaida kā šī. Bet arī šad tad atklājās 4sex. Tagad ar citu niku un bildi,kur meitene pie spoguļa visā augumā
Klīst runas,ka pilsētā esot arī pāris,kurš piedāvājot vīriešiem seksu par samaksu. Vēl neesmu izzondējis kurš,kas un kā. Nesen tikai esot netā parādījies.
Džeki, ir vēl viens saits, kur var iepazīties ar vietējām meitenēm. Šodien uzdūros reklāmai par tādu www.znakomstva.lv un piereģistrējos intereses pēc. Pārskatot meitenes, atklājās, ka daža laba, kura dod, arī ir tur Kaut arī tas ir vienkārši iepazīšanās saits, bet dažai ir arī rakstīti mājieni profailā par to, ka neatteiktos no satikšanās par naudu. Es gan tur zinu vienu vietējo, kura kādreiz deva par velti. Tikai uzreiz pirmajā reizē necerēt. Vajag pieeju. Šeit nepubliskošu. Kuram interesē, tas lai raksta uz manu profailu, pateikšu kura. Bilde arī ir un viņas īstā. Krokodils nav.
Patiesībā nevienu neieteikšu. Ir darīts gan Rīgā, gan Jēkabpilī, gan Daugavpilī. Labākais kontingents viennozīmīgi ir Rīgā. Jēkabpilī ir tā: ja galīgi nekā nav, tad arī šis variants der. Bet arī šinī gadījumā ir pašvaki. Redz, pa naktsklubiem nestaigāju, bet domāju skaistākas meičas tur var dabūt.
un kā feiss čigānietēm? Maska nav jāliek galvā? Pastāsti ko vairāk ja ir info,man interesē tieši dēļ vecuma...Bail protams arīdzan drusku ir,bet nu var jau nomainīt numurus un tad savākt viņas. Tumsā jau viens otru mašīnā lāga neredzēsim
Ne man tās čigānietes ceļā trāpījās Tas jautājums pie piktota
Ne gluži Jēkabpils. It kā Aizkraukle. http://www.4sex.lv/?do=lv,Users,Profile,,191882 Ir kādam informācija? Es mēģināju sakontaktēties, bet izdevās izdabūt tikai to, ka tiekas par naudu un esmu redzējis viņu jau iepriekš arī eskortlapās. Bet tā arī neatklāja cik un kas. Agrāk bija cenas klāt,bet tagad nodzēsusi un sarakstē uzvedās brīžam dīvaini
Es biju domājis, ka te ir forums, kur padalās ar informāciju un arī brīdina par dažādām lietām, bet, ja pēc tam brauc virsū, tad jāpadomā vai ir vērts citus brīdināt ar savu piemēru.
ar sievu būs viss kārtībā un man mācība visam mūžam. Labi,ka vaina ātri apārstējama un nevajadzētu atstāt sekas. Nevajag uzbraukt tiem, kas tādā negadījumā tikuši. Vienu reizi izdomāju pie kādas bez pamēģināt un iekritu. Turpmāk atkal nevienai, izņemot sievu, bez mētelīša nelīdīšu klāt. Un par apžēlošanos arī nevajag te gruzīt. Man ar sievu ir paveicies. Ļoti laba. Es pats neesmu varbūt viņas cienīgs, ka viņu šādi sāpinu. Tam varētu piekrist. Bet es zinu,ka neviena mani nepažēlotu tā, kā sieva. Un arī nemeklēju žēlumu pie citām. No darbonēm man vajag tikai retu reizi izlādīti intereses pēc. Pēc tam pat ir bijis tā, ka uz ļoti ilgu laiku nevienu neapmeklēju
diez vai to nožēlotu, ja neaizietu. Tas bija variants, kad es aizmuku, ieraugot dzīvē. Jau bildē nekāda daiļava nav, bet dzīvē jāver acis ciet, lai vispār kaut kas darbam paceltos. Man nav gribēšanas iet pie tādas, ar kuru tiekoties jādomā par citu, lai tikai kaut kas sanāktu un vēl naudu maksāt.
Nāku brīdināt par meiteni ar numuru 28931885. Darbināma jau normāli, bet neiesaku bez gumijas. Labi, ka nav kāda nopietna kaite, bet es duraks pirmo reizi mūžā izdomāju bez preža padarboties ar tādu meiteni un rezultātā atnesu kaut kādu draņķi sievai mājās. Sagribējās izmēģināt bez. Labi, ka nekas nopietns, bet infekcija dabūta. Kaut kāds draņķis, ko vīrietis var pārnest no vienas sievietes pie otras, bet pašam nekā. Kaut es vienmēr ļoti centīgi "dezinficējos" pirms iet pie savas pēc kādas darbones apmeklējuma. Loģiski, ka bija izskaidrošanās ar sievu.
Jā tā tā pati,kas interesē...Balss patiešām patīkama bet pēc bildes neko nevar saprast,itkā gluži godzilla nav, tāpēc arī jautāju,vai kāds ir bijis un kādi ir iespaidi...?
Birnisx pie viņas bijis. Palasi viņa komentus par šo darbinieci
Ierakstīts
Speciāli pameklēju numuru. Esmu izdzēsis
būs no jauna jāprasa