Jā kāds grib extreme sex - ir veca mauka Līvanos pāri 60 gadi. Sajuta - kā pisties ar nāvi. Prasmes nekādas. Izšaut pa atro - un prom. p-u-h-l-v sludinās.
Biju pie minka43 no sexdraugiem. Normāla mature, pišas kā traka. nav slaida un nav arī galīgs tuncis, ir speķītis. 43/95/167 Prasa 30€ minets sex. Petūksnis ar kompresiju. Domāju, ja palauztos arī dipsī iedotu.
Man arī pirms kāda gada iepriekš minētā Stefani atsūtīja aicinājumu ieprieķs minētā portālā...it kā viņai ar vīru patīkot trijatā, meklējot trešo!!! Aizūtiju atbildi,atsūtīja tel nr. sazvanījamies. Bildes nevarot sūtīt, baidoties, bet lai es nesatraucies, esot kopta, formīga blondīne. Nu štrunts ar visu, vajag paprovēt!!!Nu tā diena ir pienākusi, bliežu uz,Rēzekni, gandrīz sotaks ceļā, bet pa ceļam prātoju, diez kāda tā"formīgā blondīne" būs dzīvē??? Uzsitu SMS, ko paņemt no veikala. Nekko nevajagot, lai tik braucu. Kaut kā neērti..... Paņēmu vismaz rožu pušķi. Nu beidzot esmu pie daudzstāvenes, padodu ziņu kā esmu klāt. Nonāk vīrs, vajagot tomēr līdz veikalam aizbraukt.... Pa ceļam sāk kaut ko nesakarīgi stāstīt, ka vieta tā kā viņu, bet no manis cienasts.... Konjaciņš, kafija, šokolāde, vēl visādas ēdamas un neēdamas lietas, kādus 45eirīšus maxsimā atstāju. Bet tas nekas, mani tak gaida formīgā!!! Tad beidzot ieraudzīju viņu........Blonda jau bija,tas taisnība.! Gadi virs 40, neliela auguma, apaļīga, tāda "pelēka pele"!!!! Padzēram tēju, nomazgājos dušā kas laikam tik pat sena kā māja, devāmies uz guļamistabu..... Ko lai saka, šie laikam par kau ko tādu kā priekšspēle pat grąmatās nav lasījuši, uz reiz pa tiešo..... Vienīgais pluss, sievietei krūtis priekš viņas gadiem tā nekko, kāds trešais izmēriņš. Vispār visu regulē vīrs, sieviņa tik paklausa. Darbojamies, bet nav vairs tas vecums kad prasās izdrāzt visu kam caurums, draugs tāds pamīksts.... Pēc vīra rīkojuma tīri labi paņēma aiz vaidziņa, šis pārpratums tika veiksmīgi atrisināts. Nomainīju vīru,stājos pie darba. Blakus bija nolikta tūbiņa ar lubrikantu, vīrs piedāvāja ka varot arī šokolādes caurumā paviesoties, gan viņam gan viņai!!! Kļuvu makten tramīgs, ka vēl pašam nepielavās no aizmugures! Tā sūrodamies par likteni, nožēlodams iztērēto naudu un laiku tuvojos finišam. Beigās norāvu gumiju un blondo iebaroju mutē.... Vismaz kaut kāds mierinājums.... Pēc tam tik sapratu ka tie teksti tiek sūtīti visiem pēc kārtas, pašam ar pēc ķāda laika atkal sūtīja. Pašam nav bijusi vēlme tur vēl reiz doties...
Tiešam paldies par atsauksmi. Man arī visulaik sūta tos piedavājumus.
Sexdraugiem.com ir bruklenite. Viņa jau šeit kautkad ir pieminēta, bet tādu īstu atsauksmi neesmu redzējis. Ja kāds bijis pie viņas, lai neslēpj sveci zem pūra.
Kas ir ar viņu ticies, pastāstiet. Būtu pamēģinājis, tikai, kamēr atbildēja, jau biju garām paskrēji
Kas tā tāda par Jangu no Pļaviņām? Cik atminos,tad tur taču tikai Lea apgrozījās,maršrutā - Pļaviņas - Jēkabpils,bet tādu Jangu es pat dzirdējis neesmu...
Ir kāda papildus info varbūt kādam?
Jūs nevarat paši pameklēt forumā paris lapas atpakaļ?
Par viņu aprakstīts topikos #956 un #960. Tur viss teikts.
Cimpalinja dzīvo bebros kaut kur.Bieži redzu bebru betas veikalā. Cik saprotu vairs ar to nenodarbojas. Un palikusi tagad resnāka-ne vēsts no tievās chimpalas. Bet arii smukāka palikusi.
Ka saprotu jau sen ar to nenodarbojas.
Biju nesen redzejis vinju ar kkadu dzeku, domaju ķip nop. attiecibas.
Un ka neka viņa tač bernu uz bernudarzu ved katru dienu, visulaik redzu viņu.
Jaa, kadreiz tik kalsna bija ka tik kauli, a tgd dirsa tada laba...
Šodien ap 14:30 redzējis pie Cukurfabrikas atkal čiganiete stavēja. Braucis talāk pilsētā, un ieraudzīju kā no stacijas puses uz Cukurfabrikas pusi gāja tā otra mauķene.. Interesanti, sadalija darba vietu savā starpā? :D
Šitā tak agrāk dzīvoja netālu no cukurnieka,tur kur HESBURGER,tajā mājā aiz HESBURGERA...Atbaidošs briesmonis bez zobiem...Tas bij kādus gadus 5-7 atpakaļ,bet jau tolaik kad ieraudzīju,tad nožēloju,ka neesmu atkritumu maisu no mājām paņēmis līdzi....Kazi,ja uzvilktu galvā to melno maisiņu,un aizsietu,tad varbūt vēl varētu izdrāzt...Jebkurā citā variantā apdraud dzīvību...
Man liekas ka Tu jauci ar citu darboni.
Pie Hesburgera bij šī butne kuras jau sen lkm Jecī nav.
Vai nu tā ir sakrītība kā abas īrejušas tur netālu dzīvokli.. Vismaz es toreiz pie Hesburgera bij saticis šo butni, nevis to ko pašlaik apspriežam.
Ši jau sen sludinas. Es jau neatceros kādus 2 gad. atapaķal satikos. Vienu reizi bija 4sex kādu īsu brīdi.
Pati it ka esot no Rīgas, parvacas Jeci dzīvot. Toreiz biju saticies ar viņu neko nemaksājot jo viņa vnk meklēja ar kādu patrakot. Standarta mature chubby sieviete. Jā nekļudos viņai vel ir neliela tatto mugurā. Ņemas diezgan labi. Diezgan griboša sieviete.
Vēlams lai kads apstiprina pieminētos faktus. Cerams kā nejaucu ar kādu citu.
27825817 rekur vienas 44 gadigas numurs nesen 4sex.lv paradijas nokerama zbk pie Usina ! vismaz tadu numuru man iedeva ! ja kads grib var notestet vinu un ielikt atsauksmi !
Ok, Paldies. Tagad skaidrs par ko iet runa.
Ši jau sen sludinas. Es jau neatceros kādus 2 gad. atapaķal satikos. Vienu reizi bija 4sex kādu īsu brīdi.
Pati it ka esot no Rīgas, parvacas Jeci dzīvot. Toreiz biju saticies ar viņu neko nemaksājot jo viņa vnk meklēja ar kādu patrakot. Standarta mature chubby sieviete. Jā nekļudos viņai vel ir neliela tatto mugurā. Ņemas diezgan labi. Diezgan griboša sieviete.
Vēlams lai kads apstiprina pieminētos faktus. Cerams kā nejaucu ar kādu citu.
Nu tak tas ir sievietes un cilveki visiem patik sekss un kas tur slikts ja vinas to nedarija par naudu !
Un vinas visas stasta tev ar ko Gul un ar ko tiekas ka vari pateikt ka zini vinas !
Tieši tā. Ko te lielities ar to kā pargulēji ar kadu mei4u. Tev(Jasper) tas ir baigais notikums? Un visiem tad jāstasta par to?
Vispār foruma topic ir "Prostitūtas, eskort meitenes Latvijā." . Nav jau jāstasta par saviem sex piedzīvojumiem. Diez vai tā mei4a ņemsas ar visiem pēc kārtas, tāpēc arī nevājag te platīties ar saviem piedzīvojumiem un piegružot forumu ar lieko, nesvarīgo infu. Izskaties kā kāds vidusskolnieks kuram tikko iedēva un jāskrien jāstasta visiem pēc kārtas, kā Tev ir baigie sex panākumi.
Nu tas gan traki ar to ciganieti. Paldies par info.
Es ar redzejis to jauno ciganieti , stopeja masinas pie cukurfabrikas. Izskatijas jauna, seksiga, smuka. Bet nu pec si stasta bail iedomaties kadi joki varetu gadities.
Patiesībā apsveicami! Viens no tiem kas kaut ko cenšas darīt , varbūt pateicoties Tev šī tēma atdzīvosies. Pēdējā laikā te pavisam maz info. Vienīgi vai ir nepieciešams rakstīt par cukurfabrikas (skaistuli) kas viņu nezina. Vai pat to kuru var neredzot saost.... Varbūt vairāk patīkamas informācijas...
Paldies. Es gandarits ka kads to noverte..
Es te rakstu par mei4am kurus provejis un reali varu dod savu novertējumu. Liekus pienemumus nerakstu.
Un vel: ZB ar tiem tekstiem - iedodied numurinju... jau reali besii araa..
Cik noprotams nevienas jaunas! Vismaz konkrētas informācijas noteikti . Agrāk bildes likām, ar numuriņu EM dalijāmies. Tagad visi domā tik par sevi.
Es vismaz dodu info kuru mei4u ka var sameklet un dalos ar savu vertejumu. Vai tik gruti uzrakstit mei4ai portala? Tgd gandriz neviena tik atklati nestrada ka var jebkurs zvanities.
Pirmkārt, man jau pašam gandrīz nekadu numuru nepalika.
Otrkart, visiem pāsiem jasarunā. Ar do numuru dalīšanu var visas darbones pazaudēt. Jo biēzi vien visas PIRMKĀRT sarunā ar klientu online, tik pēc tam dod savus tel nr. Bieži gādas pat pēc sarunāšanas, zvani mei4ai, bet viņa tēlo muļki ka ķip nestrāda, tik ja pasaka ka tikko viņai rakstiji, tik tad sakas lietu sarunāšana. Tā kā, max ar ko varu padalities, tas meitenes sēgvards portālā, vai nu sludinājuma adrese netā.
1) Par to mei4u kas prasa baigi lielu naudu. Interesanti būtu vnk satikties un aplukot kāda viņa ir. Vai nu augstas domas par sevi vai nu vnk kartējais uzmetiens..
2) Par to Lea , visi daudz ko raksta bet neviens kka bildi nevar ielkt kāda viņa ir. Vbk interesanti kas par butni. Vnk no aprakstiem neko nevar saprast. Citiem vrbt briesmiga - a man vrbt butu superiga mei4a. Vnk zinkare..
3) Vnk interesanti - tgd puh.lv reklameja paris no Jēkabpils, 4sexa modenxxx. Kads bija saticies?
4) Kur pazuda Gerda... :/ Baigi ilgojos pec viņas.. Bija superīga seksotāja..
Tiekos reti ar vietējām, bet nu vienu vakaru uznāca kāre un sakontaktējos ar Janga9 (4sex), tādu iepriekš nebiju manījis, atsauksmes arī neredzēju, domāju varbūt ja ne laba, tad vismaz ciešama būs. Atbraucu norunātajā vietā un šī ar uzreiz iekšā mašīnā, bet nu piebraucot sapratu, ka tas briesmonis kāps mašīnā, tas kas no viņas smirdēja bija cigarešu un nezināmas izcelsmes smakas sajaukums, figūra kā bumbierim (burtiski), un tad tas briesmonis arī sāka runāt, likās ka vīrietis. Pateicu, ka nekas nebūs un lai kāpj ārā (bija grūti noturēties un nebūt rupjam, tomēr cilvēks kāds ir tāds ir).
Pirms kādiem gadiem 2-3 kad tikos bieži ar vietējām, tad varēja dabūt jaunas un salīdzinoši glītas, ar labām figūrām meitenes, koptas sievietes ap 40, tagad nezinu kas ir noticis, bet nav variantu. Jābūt lielam izmisumam, zemiem standartiem pret sievieti un paša vēlmēm, lai kaut ko tādu kā mašīnā iekāpa uzskatītu par seksa objektu.
Ja salīdzina, tad Rīgā par 70-100 eur var satikties ar pat ļoti seksapīlām, laipnām un profesionālām sievietēm, ar kurām tiekoties pēc seksa vēl pārs dienas esi enerģiski uzlādējies un aizejot ir patīkami ka tiko bija tikšanās, nevis kā manā Pļaviņu gadījumā visu atpakaļ ceļu uz Jēkabpili, visi logi bija jātur vaļā, lai tā smaka iziet.
Pilnīgi piekritu Tevis rasktitajam. Tik man toreiz ar to Pļavinas mei4u bija ta ka vnk jau nebija kur likties, biju bikit apmulsis, un man dzgn zemi standarti, ķipa japaprove visu..
Domāju ar Agzu no Pļaviņam būtu lidzīgi... ka arī rakstija par to Anastasiju no 4sex, ka ķip no viņas smird un t.t.
Un par to no Cukurfabrikas gan negribetos domāt kāda viņa būtu..
Tomēr man ar pastav kkādas robežas cik talu var krist... :D
Sveika tauta, pienacis laiks kartejo reizi padalities ar savam domam:
1) Par sievieti Birzos pie Ceribas: zinu vienu 40gadigu kura njemas pa velti. Jau sen nebiju ticies. Bet nu prasta lauku sieviete, paresna, jautra, nesmird.. Agrak bija 4sex'a. Seksot gan viņai patīk, kaifo. Bet nu kam resnites nepatik - tam nederes.
2) Ja kadam interese kas ir Madonas pusē:
- 4sexa ir tada mazapadauzina - tiekas no rita puses... jo lkm berns bernudarza pa dienu.. Vakarpuse netiekas... Biju sen pie viņas... Vienīgais kas labs - smuks duspis.. parējais - lēts lauku variants.. Nav resna. Adekvata, var aprunaties. [cenu neatceros]
- beidzot sanaca paprovet brukleniti no sexdraugiem - Satikamies, sakuma kkur steiedzas, grib visu pa atro. seksa kvalitate nekāda. Bet nu no aizmugures nemt tiri ok. Bet kas man iepatikas - laba attieksme, pilnigi var normali parunat. Nav taa ka viņas pilni vienalga kas notiek. Kermenis videjais, pupi mazie, gurni un dibens palielaki, var kur iekerties.. Pec bildem liekas ka baigi breismiga, bet nu mana gadijuma musu saskarsme bij dzgn laba. Man iepatikas tiri labas attieksmes deļ. Bet vrbt tas bij tik konkreta gadijuma. Ja kads bija - padalaties ar pieredzi. [liekas ka 30eiriki bija]
3) Pļaviņas ir zinamas divas darbones:
- ir tada agzu lkm, liekas ka kads jau stastija ka tip esot virs un berni, un tgd atkal esot stavokli. Nebiju saticies bet nu agrak ko bildes redzēju - tas tik galigam variantam. [cik prasa nezinu vrbt 20-30]
- sobrid ka saprotu paradijas jauna(vismaz prieks manis) darbojas abos portalos sexdraugiem(saulite) un 4sexa(janga). Pec bildem liekas ka puslidz ok. Bet nu speciali nofocets ka nav redzams ka vina dzgn paresna. Biju saticies: paresna mei4a, lkm smeke, smaka ne ipasi laba, bet nu standarts prieks lauku maukam. Diezgan tada aktiva, vrbt pat agresiva uzvedibaa. Dibens diezgan paresns, (atkal, no aizmugures forši ). Uzskatu ka sukat nemak. Seksaa - neka īpaša. Diezgan aktivi sarunajas. Daudz ko par sevi stasta. [ par klasiku prasa 30 un analais lkm vel 20 klāt] .
4) Maukene nio Cukurfabrikas. Tiešam vienu reizi biju braucis uz Rīgu pa dienu. Sēdeja kopā ar kādu alkānu. Sieviete pec 40 vai pat pēc 50g. Nodzerta pilnīgi. Pamaja ar roku, ķip "paķer mani līdzi" - gandriz neizvemjos.
Sorry par garumzīmem. Visu šo sarakstīju jo gribēju padalities ar info. Lai citi nerakstītu nekadus pieņemumus. Konkrēta informācija, biju provējis, ko pats zinu.
Ierakstīts
dzervenite-bruklenite(birztalina) joprojam strāda un sludinās - atrodas blakus Madonai. Sludinas portālos -4-s-e-x-l-v un s-e-x-d-r-a-u- g-i-e-m-l-v