Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
QUOTE (spokz @ Aug 29 2007, 05:29 PM)
pirms nedeellas man arii atsuutiija, 20ls vietas nau

Taatad - vieta atradusies. smile.gif Par ko arii papildus naudinja...

Zita, Ogre
Ierakstīts (rediģēts)

No gribu. lv Labprāt satiktu tevi,lai pavadītu kopā jaukus mirkļus e-pasts - zivadze@inbox.lv

35 gadi, sex bez anālā - Ls 30

Ja nu kadam pa ceļam uz Ogri sanāk..wink.gif

post-2002-1290283358,82_thumb.jpg

Rediģēja Sursiks
Liepāja (ir variants)
Ierakstīts

QUOTE (puisicc @ Sep 30 2004, 08:33 AM)
QUOTE (ReXXX @ Sep 20 2004, 05:04 PM)
NO SEXTALK.RU

Если кто хочет развлечься в Лиепаи, то телефончик 9814700. Завут Наташа.
Своего угла у неё нет. Поэтому хату и ещё что-то надо искать самому. Груд первого размера, реагирует на массаж. ШГ не любит, но любит перед КС чтоб что-то ввели внутрь.

Ar shameejo satikos !!!! Sazvanoties no saakuma teeloja,ka kaads vinju zem tanka pametis, bet kad teicu- uz redzi saruna tika paturpinaata un bez iipashas lausanaas sarunaajaam randinju Liepaajaa.

Taalaakais ir vispaar PIZ...C - veceni ieraudziiju un sapratu , ka tik izbadeejies neesmu(domaaju mukt projaam uzreiz,bet par cik biju pateicis savas masiinas Nr.stukoju, ka vismaz pieklaajiibas peec apstaasos)

Tantei gadi apmeeram uz 50 (BRRRR), auguma parametri - tikai viens 130 cm platumaa un visaa ~ 150-160 cm garumaa. (izskatiijaas peec kaapostu mucas).Krievene ar izpujusiem zobiem,un zeku bazaru.Teicu, ka mans laix ir stipri ierobezots taapeec nekas vairaak kaa iisa saruna nesanaaks. Uz atvadaam shameejaa veel noteica , lai naakosreiz ,kad esmu Liepaajaa noteikti pazvanot ohmy.gif

KOPSAVILKUMS:

+ cik nopratu oomiite atdodaas par baltu velti.

- naaksies masiinai mainiit nummura ziimi.

smile.gif Mjaa... Man tik viena detaļa īpaši acīs iekrita... A kā tas - pie 130 platumā 1-mais krūšu izmērs ? smile.gif

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.