Если кто хочет развлечься в Лиепаи, то телефончик 9814700. Завут Наташа.
Своего угла у неё нет. Поэтому хату и ещё что-то надо искать самому. Груд первого размера, реагирует на массаж. ШГ не любит, но любит перед КС чтоб что-то ввели внутрь.
Ar shameejo satikos !!!! Sazvanoties no saakuma teeloja,ka kaads vinju zem tanka pametis, bet kad teicu- uz redzi saruna tika paturpinaata un bez iipashas lausanaas sarunaajaam randinju Liepaajaa.
Taalaakais ir vispaar PIZ...C - veceni ieraudziiju un sapratu , ka tik izbadeejies neesmu(domaaju mukt projaam uzreiz,bet par cik biju pateicis savas masiinas Nr.stukoju, ka vismaz pieklaajiibas peec apstaasos)
Tantei gadi apmeeram uz 50 (BRRRR), auguma parametri - tikai viens 130 cm platumaa un visaa ~ 150-160 cm garumaa. (izskatiijaas peec kaapostu mucas).Krievene ar izpujusiem zobiem,un zeku bazaru.Teicu, ka mans laix ir stipri ierobezots taapeec nekas vairaak kaa iisa saruna nesanaaks. Uz atvadaam shameejaa veel noteica , lai naakosreiz ,kad esmu Liepaajaa noteikti pazvanot
KOPSAVILKUMS:
+ cik nopratu oomiite atdodaas par baltu velti.
- naaksies masiinai mainiit nummura ziimi.
Mjaa... Man tik viena detaļa īpaši acīs iekrita... A kā tas - pie 130 platumā 1-mais krūšu izmērs ?
Ierakstīts
Shitas man liekas jo sen zinaams kadrs ... Vismaz tas feiss bildee te kautkad jau apspriests ...