Tēls, cik zinu klubos mierīgi var sarunāt ar meitenēm, vismaz vienā no klubiem, cik atceros viņas pat patstāvīgi uzturējās, tieši šī iemesla dēļ , protams, meitenes ne par 2 kokteiļiem bija mājās vedamas, bet sarunāt varēja un tie, kas zināja bieži izmantoja šo iespēju.. šobrīd gan es nezinu kas un kā notiek, bet agrāk vismaz iespēja pastāvēja.
4sex ir atradusies viena no pērnajā gadā šeit mītošajām māsām.... Ko varu pateikt - padārga gan Jēkabpils mērogiem,bet toties jauniņa nav vēl nolietota un patīk tā lieta...visu ziemu ja godīgi ilgojos pēc šīs bet redz tomēr sagaidīju.... sāksies atkal labie laiki
Jēkabpilī Sex un minets 20ls; Minets 10ls.Anālo nepiedāvāju! Uz nakti 50ls;!!!! Jēkabpils 26749727 Ilzīte man zz gaidu jūs!!! Skaypist,dročeri un čatotāji neinteresē! Tikai realas tikšanās! Ir tikšanās vieta !!!! VĒLIES SEKSU-VĒLIES KO PAJAUTĀT ZVANI-N-E-Č-A-T-O-J-O-S
Ko pats te lej,tas bija 3 martā,a biznesu viņa savu pārtrauca 10 martā
Ilzīte esot pametusi savu biznesu,vakar šai rakstiju uz draugiem.lv kur esi pazudusi no sexdraugiem.lv viņa man atbildēja,ka esot sev atradusi vīrieti,taga dzivo kopā ar viņu un ar savu biznesu vairs nenodarbojas.
Ierakstīts
Un par kuru klubu iet runa?