Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Madona, Jēkabpils
Ierakstīts

Tēls, cik zinu klubos mierīgi var sarunāt ar meitenēm, vismaz vienā no klubiem, cik atceros viņas pat patstāvīgi uzturējās, tieši šī iemesla dēļ , protams, meitenes ne par 2 kokteiļiem bija mājās vedamas, bet sarunāt varēja un tie, kas zināja bieži izmantoja šo iespēju.. šobrīd gan es nezinu kas un kā notiek, bet agrāk vismaz iespēja pastāvēja.

Un par kuru klubu iet runa?

Jēkabpils
Ierakstīts

4sex ir atradusies viena no pērnajā gadā šeit mītošajām māsām.... Ko varu pateikt - padārga gan Jēkabpils mērogiem,bet toties jauniņa nav vēl nolietota un patīk tā lieta...visu ziemu ja godīgi ilgojos pēc šīs bet redz tomēr sagaidīju.... sāksies atkal labie laiki :)

Kura tā ir iekš 4sex.lv?

Madona, Jēkabpils
Ierakstīts

Ir viena Jekabpili, kas sludinaas...

Dzimums: Sieviete

Vecums: 44

Valsts: Latvija

Pilsētas: Jēkabpils

Par mani: Gaidu jus virieši Jēkabpilii minets 10ls ; sex15ls; sex un minets 20ls; un nakti 50ls analo nepiedavaju gaidu tevi 20084449 gaida tevi Sandruļa!!!

post-8321-0-80054600-1365772269_thumb.jpg

Un kurā vietā viņa Jēcī mitinās,vai ir tikšanās vieta?

Ilzīte No Jēkabpils
Ierakstīts

ko nu lej 14 dienas atpakaļ reklāmiņu ieāzusi

pecina offline.gif Pēdējā vizīte 6 dienas atpakaļ

Dzimums: Sieviete Iesniegts 03/03/2013

Jēkabpilī Sex un minets 20ls; Minets 10ls.Anālo nepiedāvāju! Uz nakti 50ls;!!!! Jēkabpils 26749727 Ilzīte man zz gaidu jūs!!! Skaypist,dročeri un čatotāji neinteresē! Tikai realas tikšanās! Ir tikšanās vieta !!!! VĒLIES SEKSU-VĒLIES KO PAJAUTĀT ZVANI-N-E-Č-A-T-O-J-O-S

Ko pats te lej,tas bija 3 martā,a biznesu viņa savu pārtrauca 10 martā

Ilzīte No Jēkabpils
Ierakstīts

Ilzīte esot pametusi savu biznesu,vakar šai rakstiju uz draugiem.lv kur esi pazudusi no sexdraugiem.lv viņa man atbildēja,ka esot sev atradusi vīrieti,taga dzivo kopā ar viņu un ar savu biznesu vairs nenodarbojas.

P.S. Jā,šai esot 4 bērni,laikam grib vēl piekto. :D

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.