Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
1 hour ago, agris5553 said:

Ir ok prieks Liepajas. Tikks rudenii. Tad vietas nebija, bet teica, ka ik pa laikam panemot kadu vietu (laikam ja vairaki klienti ir planoti uz attiecigo dienu). Tikamies uz vnk seksu, bet stastija, ka vinjai aizrauj bdsm tema. Gadi varetu but nedaudz virs 40.

Link to post
Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts

Biju pie skaistulites, kas shobrid pienem Liepaja. Tikshanas viesnicaa. Tur neka laba nav. Personigi neiesaku. Labak protams par S un S ir, bet tik un taa. Paris nedelas atpakal biju pie Annas, kas pedeja laik salidzinoshi biezhi apmeklee Liepaju. Pilnigs pretstats - teiktu, ka ir pat loti labi. Varbut ir nedaudz vesa un aicina atrak sakt, lai varetu atrak beigt, bet pa lielam tapec jau ari ejam pie vinjam (ne jau lai runatos). Ok, cena nav taa zemaka, bet nu pec tam nav nekadas nozhelas sajutas kaa tas ir apmeklejo abas S vai augstak mineto viesstradnieci.

Link to post
Liepāja 2023
Ierakstīts
29 minutes ago, vecākais said:

Kurā brīdī es tevi apsaukāju? Organizators hrenova.

Sēdi mājās tirliņ un pulē savu gurķi lasot komentārus, par to,  kā vīriem iet. 😫👈

Negribu piesarnot sho topicu, tapec vienkarshi ej dirst

Link to post
Liepāja 2023
Ierakstīts
2 hours ago, vecākais said:

Pilnīgi piekrītu. Un kā varu atbildēt par meitenes izpildījumu? Kas vienam patiks citam nē, un varbūt meitenei katram arī ir savādāka pieeja. To jau katrs uz vietas var pieregulēt, kā lai meitene viņam izpatiktu. Un vēl vairāk iespārda jautājumi - uz cik ilgu laiku ņēmi? Bļ.. , nu kāda citam daļa un ko tas vispār izsaka?

Es ar tevi normali runaju un normali pajautaju. Ja tev kaut kas iesparda, tad varu saorganizet tev tadu iespershanu… gailis…

Link to post
Liepāja 2023
Ierakstīts

Ok. Paldies par info. Bus jaaiziet izmeginat kada no brivdienam. Varbut pat cenu bus nometushas, jo 150 par h  tas tiesham ir daudz, bet no otras puses varbut ir to vertas 🙂 Kadas papildu opcijas (piem., anals) ari piedaavaa un uz cik ilgu laiku njemi?

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.