Nu vispaar jau nav paaraak izmirstosa pilseeta.Man gan liekas,ka tiesi otraadaak.To saku taapeec,ka esmu vieteejais.
Vispaar daram taa! Izsludinu konkursu- par katru reaalu tel. no maniim 5ls.Garantija mans vaards.
pati arii reiz biju vieteejaa un laikam driiz atkal par taadu kljuushu. Taa, ka ne velti taa atljaavos ieprieksh runaat par sho pilseetu.
Noteikti ir, bet... diemzheel Jeekabpils ir sameeraa "izmirstosha" pilseeta shobriid. Pati atceros, ka veel pirms paaris gadiem tur chumeeja ljaudis, bet tagad tur saak izmirums paraadiities. Tur vieteejie puishi jau zin, kura dod, bet iebrauceejam taa uz dullo atrast buus gan problemaatiski.
Hmmm...to pusi labi zinu. Ir taa, kaa Rigsxx teica. Tikai nu jau jaasaka - bijusii cukurfabrika, tagad tur citi jau ieperinaajushies. Uz taa celja varot kaadu nocopeet. Bet vispaar Jeekabpilii iipashi nesastapsiet klientu mekleetaajas. Tad jau labaak meegjinaat taapat uz ielas nokjert ) bet riskanti (ka nedabuu pa galvu par to peec tam)
Ierakstīts
Vispaar daram taa! Izsludinu konkursu- par katru reaalu tel. no maniim 5ls.Garantija mans vaards.
pati arii reiz biju vieteejaa un laikam driiz atkal par taadu kljuushu. Taa, ka ne velti taa atljaavos ieprieksh runaat par sho pilseetu.