PUH.lv » Sievietes meklē vīrieti seksam » AliseIevietots: 19 jan. | Lasīts: 1591 | Sludinājuma ID: #5009100 |
Alise (21 gads)
Meitene 21. g tikšos ar virieti klasiskam, orālajam sex pret bonusiņu. Vietas nav, Grobiņas novads. Foto nesūtu. DIVI NULLE ČETRI NULLE ČETRI DIVI PIECI PIECI
Kāds ir bijis?
Žoržš 12
pirms 5 stundām, boobies teica:Man liekas fake, uzrakstīju, foto aizsūtīju un klusums.
Vienkārši kolekcionē kartotēku.
Žoržš 12
pirms 2 stundām, Niksholdens teica:To labāk ir nesatikt
Varbūt vari vairāk informāciju ielikt? Kas tur ar viņu ir vai linku, kur apspriesta?
pirms 10 stundām, Inspektors Caps teica:Šodien (t/i., nu jau vakar) puh bija 25g. ļoti tieva mazpupaina liepājniece (jau arī agrāk redzēta), ar tekstiem lai veci veči viņu netraucē gan..
Meklē gan pats sludinājumu, man slinkums
![]()
Labprāt tikšos ar foršu puisi kurš vēlēsies nobaudīt slaidas meitenes augumu pret materiālu atbalstu 50€ vīrieši gados lūgums tādi man netraucējiet.
Vietiņa tavā auto.
27815134
Re, kur ir sludinājums.
Žoržš 12
pirms 53 minūtēm, Artis15 teica:Kāds ir apciemojis šo - 28289601?
Bieži sludinās gan puhā, gan šad tad arī liepājniekos. Atceros, ka viens biedrs bija iemetis šeit jau šo numuru, bet kā kādam gājis, atsauksmes nav.
Iemet whatsup un ievērtē bildi.
Žoržš 12
On 2020.05.8. at 16:46, Aigars34567 teica:Es pajautaju vinjaj caur Whatsap , cik maksa tikshanas un vina mani noblokeja.
Padalieties lūdzu ar tel. nr. PM.
Žoržš 12
pirms 1 stundas, Nutorious teica:Satiku viņu vakar, kaut kur pēc 12:20 ieradās Liepājā, nu briesmīga. :D
Vai tad bildēs nevarēja novērtēt? :D
Žoržš 12
pirms 7 stundām, Nutorious teica:Tā jau A.P. 🤣 visu mūžu bijusi briesmīga un problēmas ar narkotikām.
Tā ir tā... fb tikai bildēs ir sakopusies.
Žoržš 12
pirms 12 minūtēm, Marcelo teica:Ja un bez vietas 80 e prasa
Tur ir 10 eiro vērta prece
Žoržš 12
pirms 2 stundām, MessaMassa teica:Šī noteikti ka feik? NE?
\GROBIŅA. SATIKŠOS AR VĪRIETI SEKSAM AUTO. VIETAS NAV. ESMU 21.GADUS JAUNA, SLAIDA JAUNIETE. FOTO NESŪTU, VARAT NEPRASĪT! PATI NEKUR NEBRAUCU. UZ NAKTI NEPIEDĀVĀT.
80.EUR, TEKSTUS, KA PAR DĀRGU IGNORĒJU. 25261609 RAKSTĪT WHATSAPP! GROBIŅA.
Tikko piebraucu ievērtēt.... bēdziet Vīri!!!!
Riktīgs mošķis... izlīda no krūmiem. Fingāls uz vaiga. Es viņai pieklājīgi pateicu "tinās"! Šī karoč kāpjot ārā tā aizcirta durvis, ka logs gandrīz izbira...
Žoržš 12
Kura ir boulinga meiča?
Žoržš 12
On 2020.09.13. at 16:51, Nutorious teica:Personīgi neesmu bijis, bet domāju ka tur nekas nemainīsies. ;D
Ja kādam interesē varat mēģināt uzrakstīt -> Senducis82@inbox.lv (Sendija.), zarina3212@inbox.lv (Evita S.) starp citu, šitā ar epastu zariņa, iepriekš reklamējas liepājniekos zem izdomāta segvārda DiānaZaima. Varbūt kāds vēl atceras.Saliksiet man laikus, padalīšos vēl ar čiksām.
![]()
Veiksmi medībās.
Sveiks, Var vairāk informācijas? Neesmu šīs piefiksējis.
Ierakstīts
Iedod tel.nr.