Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Liepāja 2025
Ierakstīts
On 20.05.2025. at 07:29, entonijs teica:

Čau visiem kas tiešām interesējas par tēmu. 
bija te atbraukusi viesmākslinieces. Tāda tieviņa un ar jauku augumu. Sludinājumu gan vairs neielikšu. Cenas kā jau koptai un pieklājīgai šīs profesijas pārstāvei, 150 par stundiņu + 30 anālās izprieces. 
noīrēta dzīvokītis, viss tīrs kopts. Pati jauka, tieva auguma. Gara, kas man patika. Mazas krūtis, bet man tādas patīk. 
ļoti aktīva. Pati visu dara. Tev tikai jāguļ un jābauda. Sāk ar glāstiem un ar muti uzvelk gumiju. Minets jauks, patīkams. Nekas dziļš un pārspīlēts. Pēc mineta uzsēžas virsū un jāj kā traka. Diezgan nenogurdināma. Pozās maina ar prieku un bez iebildumiem. 
pēc auguma šķiet jauna, bet seja nodod gadus. Bet tas netrucē. Drīzāk piedod odziņu. Pieklājīga un mierīga. Nesteidzina, neskatās uz laiku.

Noteikti došos vēl. Būšot atkal jūnija pirmajā pusē. 

Sieviete priekš tiem kas te ienāk lai atrastu labu pakalpojumu, nevis bezjēgā nodirstu viens otru, raujot kulakā un nekad ne pie vienas neaizejot. 

lai visiem jauka atpūta un rūpējamies par savu veselību. 
Čau. 

Paldies par foršu atsauksmi. Iemet lūdzu man šī meičuka koordinātes. Jūnija sākums klāt :) Bet ja nebūs Liepājā, mēģināšu pārtvert Rīgā.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.