Nu teiksim tā-pīzdiņja protams paļurkāta,tas pašsaprotami ir tak jo viņu ne tikai rotas,bet drīzāk bataljons ir pārgājis,dibentiņā kompresija riktīga un orālo veic labi nespļaudās kā daža laba.35-60gadu kategorijā der labi.
Kas par krievušku Preiļos? Tipa tā Olga viņa tak Viļānos.
Nē,šitā bija cita. Šitā bija kaulaināka stipri,Oļa bija gards kumoss,tikai tie putni galvā.
Nakts vidū stopēja mašīnu uz uz meža ceļa,kas ved uz nekurieni. Apstājos,vajagot aizvest. Nu,nav jau žēl,ielaidu auto,(lai gan suns ne par ko negribēja viņu laist,viņai nepatīk krievi). Pa ceļam parunājām,izrādījās,ka viņai nav ne ko pīpēt,ne ko ēst mājās...Pat gultas neesot.
Tad nu žēlsirdīgajam samarietim atkal iestājās pasaules glābēja misijas apziņa.Benzīntankā nopirku viņai cigaretes,(LM,zilās,garās),kaut kādus burgerus,(hvz kādus,tik atceros,ka bija ar vistas gaļu), nu un aizbraucām pie viņas.
Secinājums - gultas tur tiešām nav. Uz grīdas samestas hvz kādas lupatas, apakšā paklājs,augšā kaut kāda caurumaina sega. Bet man jau neko arī nevajadzēja. Virtuvē pie izlietnes kaut cik apmazgājos,un turpat uz tā paklāja arī viņu pabaroju.
No pirmās dienas viņa neatbild nekur kā viņai Puha sludinājums ielikts
Varbūt fake sludinājums tad? Dodat ziņu,ja kādam izdosies viņu izdrāzt.Man nav laika pagaidām,Līgo vakarā Preiļos krievušku izvālēju,tagad vēl svētkus svinu.
Es te iedomājos situāciju. Sarunā un satiecies ar tādu,hvz ko,un tur priekšā 2 nēģeri tevi izvālē visos caurumos...:D Mūsdienās,ja nav 100% pārliecība,un rodas,kādas šaubas,tad labāk nebraukt vispār uz turieni,vismaz manuprāt.
Tad nu par tikšanos ar šeit pieminēto meiteni no Viļāniem.
Izlasīju atsauksmi, kā arī aplūkojot telegramā ievietoto bildi, radās interese, bet nu Viļāni(otrā pasaules malā). Un tad radās neplānota iespēja saistībā ar darbu, braukt uz Rēzekni(uz 2 dienām) principā nebija man jābrauc, bet pieteicos un kolēģis kuram bija jābrauc ar neviltotu prieku bija gatavs samainīties.
Sazinājos ar meiteni, un sarunājām randiņu man ērtā laikā. Tikšanās norit auto, minets 30(bez gumijas) minets+seks 40(seks ar gumiju). Bilde telegramā varētu būt viņas, bet ar labu makup un varbūt arī kādu laiciņu atpakaļ uzņemta. Pati meitene, man atgādina, klasisku lauku veikala pārdevēju, gadi varētu būt ap 35. Tāda apaļīga, bet nevarētu teikt, ka resna. Krūtis palielas, bet pēc viena vai varbūt arī diviem bērniem. Godīgi sakot, nekas atmiņā paliekošs.
Pats proces, kā jau minēju auto. Pasūkā bez preža un tad pats spraudiens. Tas arī viss, nekas īsti atmiņā paliekošs. Sanāca ''beigt'' tikai tādēļ, ka meitene palika diezgan mitra, kas arī uzbudināja mani un tāpēc arī izšāvos.
Cena 40 par komplektu varētu būt arī atbilstoša, kaut gan varbūt 35 būtu īstais cipars.
Vispatīkamākais tajā procesā ar viņu,škiet tas,ka liekas,ka viņai garšo tā manta. Tas man liek justies bezmaz kā ANO darbiniekam,kas baro Somālijas bēgļus,glābjot tos no bada...:)
Nekā jauna Rēzeknē šķiet,ka nav. Klusums nāk no Amsterdamas,kā savulaik dziedāja Dimiters.
To no Viļāniem pērn,gada nogalē izdrāzu,bet nu,nekā īpaša...Figūra gan izcila,pupi lieli un patīkami,figūra mīlīgi rullīga,gluži kā man patīk. Tikai čivina tajā būrītī arī diezgan daudz.
Auto,mežs,minets bez gumijas,sākumā gribēju viņai beigt mutē,bet neizdevās,jo ik pa brīdim netālu braukāja auto. Tad kad biju jau iekarsis,un gatavs rāpties virsū,tad izrādījās,ka šai nav gumija. Man arī nebija. Bet beigt gribējās. Tad nu sanāca arī klasika bez gumijas,iekarsis biju,un smadzenes bija atslēgušās. Vālēju viņu tā,itkā darītu to pēdējo reizi mūžā. Veiksmīgs šāviens,un viss. Izlaidu viņu tur kur paņēmu,šķīrāmies...Un pēc stundas mani nobloķēja Whatsapp...:D Kāpēc nezinu.
Minets 6. Sekss 10. Zaudējums četri sarkani. Vai iešu vēl - noteikti.Kad būšu nomainījis numuru un auto,un pārveidojis izskatu.
Visā Rēzeknes topikā nekā nav, bet vēl gribi lai ne tikai lai pēkšņi no gaisa nokrīt + vēl visi pēkšņi sāk dalīties ar kontaktiem totālā deficīta apstākļos + vēl viņas grafiku no galvas zinam.
Lielākas cerības ko dabūt būs ja rakstīsi Ziemassvētku vecim vēlēšanos lai kāda beidzot Rēzeknes pusē parādās 😁
Pievienojos Capam. Vajag rakstīt Ziemassvētku vecītim,gan jau viņš braukdams kādu atvedīs pa ceļam no Lapzemes. Eksotika būs
Ierakstīts
Kas tā par Skorpioni? Kā viņu atrast?