Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Jēkabpils 2024 👀
Ierakstīts
On 9/27/2024 at 7:37 PM, naidzel said:

Nu teiksim tā-pīzdiņja protams paļurkāta,tas pašsaprotami ir tak jo viņu ne tikai rotas,bet drīzāk bataljons ir pārgājis,dibentiņā kompresija riktīga un orālo veic labi nespļaudās kā daža laba.35-60gadu kategorijā der labi.

Kur viņa sludinās?

🔥 Rēzekne 2024 🔥
Ierakstīts
On 8/30/2024 at 3:15 PM, Osiks98 said:

Anna (27 gadi)

Sveiki visiem studentīte 26 ar pufīgām formām, piedāvājumā minetins , cena 30, seksins 50... 

ДАЙТЕ ОТЗЫВ ЛЮДИ ДОБРЫЕ!

Pirmkārt vecums,27 gados protams var studēt,bet nu...Neticu,ka viņa šādā vecumā izdomāja studēt,un turklāt šādi sākt pelnīt studiju maksai...:D

Otrkārt arī cena priekš gadiem šķiet krietni par mazu,visticamāk kārtējais fake

🔥 Rēzekne 2024 🔥
Ierakstīts
9 hours ago, Vill said:

Feiks

Sludinās pa pus Latviju, Teksts viens un tas pats, vienīgi numurs ik pa laikam mainās.

Papēti vispār kopējos  sludinājumus un uzreiz ir skaidrs ka feiks

Es pat neteiktu,ka feiks,drīzāk naudas kāšana...Nopirksi hvz kādas bildes,tiksi nobloķēts,un viss...:)

🔥 Rēzekne 2024 🔥
Ierakstīts
2 hours ago, joberbober said:

Kāds ir ticies ar Sabīni no puha, ir vērts pie viņas iet?

https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-esmu-gatava-sodien-t/8020224.html

Ja atmiņa neviļ,(numurs telefonā nav saglabāts),tikai pēc atmiņas,tad šito es 2x drāzu viesnīcā,vienreiz pie Maxima xx mežā...Iespaidi ne tie patīkamākie,viņa man pusstundu locekli berza ar salveti,pirms atļāva ielikt aiz vaiga...Itkā man tur viss ir tīrs,gluds,un smaržīgs,bet nu...Itkā hvz ko ņemtu mutē...Vēl viņai regulāri plīsa preži vāverē,par ko viņa prasīja papildus samaksu.

Ja šī ir  pati,tad pie velna...Bet var jau arī būt,ka kļūdos...

Madona 2024 🎊
Ierakstīts
9 hours ago, toto999 said:

Kam.ir kaut kāds info par  Lindu? Itkā esot kaut kur ap Madonu   Lubānas vai Degumniekos... Būsi pateicīgs par informāciju.

Man arī interesētu šis variants, jo šad tad tur parādos. Ja ir kādam kāda info,lūdzu padalaties.

Madona 2024 🎊
Ierakstīts
On 2/1/2024 at 9:40 AM, Elbarto said:

Opcijas: ja kopts un sakarīgs, skūpstīšanās, viss bez gumijas un beigšana iekšā.

Tev viss šis teksts sapņos atnāk? Neticu ka kāda vēlas saņemt tavu džemu savā burciņā.

Nu, iekšā tur var beigt. Es gan to darīju gadus 10 atpakaļ. Kā tur ir tagad,bail pat iedomāties...

Madona 2022
Ierakstīts
On 6/14/2022 at 8:20 PM, Jaukaiss said:

Tā nav tā kurai 20 gadi,ja tā pati ,tad es arī nožēloju ,ka devu savu dzindzeli viņai,pa 50 euro😪

Izdrāzi arī,jeb tikai sūkāja? 

Jocīgi liekas,bāzt aiz vaiga,bet neizdrāzt...

Rēzekne 2022
Ierakstīts
8 hours ago, garajss said:

Aizverot acis minhausens glastija savu 5 cm peni un iedomajas visu to ko tikko pierakstija. Tads nu bija ligo svetku sejsualaus piedzivojums…

Nespried par mani,pēc sevis. Ja Tev ir 5 cm,tas jau ir apsveicami,es gan domāju,ka Tev tur nav vairāk par 1 cm...

Kad ej uz WC,tad ķemme nav jāizmanto,lai atrastu?

Rēzekne 2022
Ierakstīts
10 hours ago, Pinekļiem:) said:

Kas par krievušku Preiļos? Tipa tā Olga viņa tak Viļānos. 

Nē,šitā bija cita. Šitā bija kaulaināka stipri,Oļa bija gards kumoss,tikai tie putni galvā.

Nakts vidū stopēja mašīnu uz uz meža ceļa,kas ved uz nekurieni. Apstājos,vajagot aizvest. Nu,nav jau žēl,ielaidu auto,(lai gan suns ne par ko negribēja viņu laist,viņai nepatīk krievi). Pa ceļam parunājām,izrādījās,ka viņai nav ne ko pīpēt,ne ko ēst mājās...Pat gultas neesot.

Tad nu žēlsirdīgajam samarietim atkal iestājās pasaules glābēja misijas apziņa.Benzīntankā nopirku viņai cigaretes,(LM,zilās,garās),kaut kādus burgerus,(hvz kādus,tik atceros,ka bija ar vistas gaļu), nu un aizbraucām pie viņas.

Secinājums - gultas tur tiešām nav. Uz grīdas samestas hvz kādas lupatas, apakšā paklājs,augšā kaut kāda caurumaina sega. Bet man jau neko arī nevajadzēja. Virtuvē pie izlietnes kaut cik apmazgājos,un turpat uz tā paklāja arī viņu pabaroju.

Izsalkušus cilvēkus vajag pabarot,tā es domāju. 

Rēzekne 2022
Ierakstīts
5 hours ago, Princis said:

No pirmās dienas viņa neatbild nekur kā viņai Puha sludinājums ielikts

Varbūt fake sludinājums tad? Dodat ziņu,ja kādam izdosies viņu izdrāzt.Man nav laika pagaidām,Līgo vakarā Preiļos krievušku izvālēju,tagad vēl svētkus svinu. 

Rēzekne 2022
Ierakstīts
On 6/21/2022 at 9:36 PM, romansons2 said:

Agrāk Ogrē, Rīgā bija, sen atpakaļ, 4 sex darbojās, arī te bija, niks zemene 1983. Moš kāds atcerās.

https://www.xtra.lv/profile/30293-zemene1983/

Sen nav bijusi šeit. Bet vispār varētu izdrāzt,izskatās diezgan smuka,arī figūra normāla...Jāapdomā,kad atrast laiku šim pasākumam.

Kāds varbūt atcerās - putni viņai nebija galvā?

Rēzekne 2022
Ierakstīts
On 1/21/2022 at 1:56 PM, Jaukaiss said:

Viņai ir čalis,bet atļaujot vienreiz nedēļā piepelnīties,lai samaksātu lielos elektrības un apkures rēķinus,tā viņa man stāstot izskratīja sirdi😂😂😂

Viņai ir vīrs,ir precējusies,cik var spriest pēc bildēm.

Liepāja 2022
Ierakstīts
5 hours ago, Edgars pilens said:

Izklausās tev kaut kādi pediņi atrod tik

Es te iedomājos situāciju. Sarunā un satiecies ar tādu,hvz ko,un tur priekšā 2 nēģeri tevi izvālē visos caurumos...:D Mūsdienās,ja nav 100% pārliecība,un rodas,kādas šaubas,tad labāk nebraukt vispār uz turieni,vismaz manuprāt.

Rēzekne 2022
Ierakstīts
3 hours ago, amurareti said:

Tad nu par tikšanos ar šeit pieminēto meiteni no Viļāniem. 

Izlasīju atsauksmi, kā arī aplūkojot telegramā ievietoto bildi, radās interese, bet nu Viļāni(otrā pasaules malā). Un tad radās neplānota iespēja saistībā ar darbu, braukt uz Rēzekni(uz 2 dienām) principā nebija man jābrauc, bet pieteicos un kolēģis kuram bija jābrauc ar neviltotu prieku bija gatavs samainīties.

Sazinājos ar meiteni, un sarunājām randiņu man ērtā laikā. Tikšanās norit auto, minets 30(bez gumijas) minets+seks 40(seks ar gumiju). Bilde telegramā varētu būt viņas, bet ar labu makup un varbūt arī kādu laiciņu atpakaļ uzņemta. Pati meitene, man atgādina, klasisku lauku veikala pārdevēju, gadi varētu būt ap 35. Tāda apaļīga, bet nevarētu teikt, ka resna. Krūtis palielas, bet pēc viena vai varbūt arī diviem bērniem. Godīgi sakot, nekas atmiņā paliekošs. 

Pats proces, kā jau minēju auto. Pasūkā bez preža un tad pats spraudiens. Tas arī viss, nekas īsti atmiņā paliekošs. Sanāca ''beigt'' tikai tādēļ, ka meitene palika diezgan mitra, kas arī uzbudināja mani un tāpēc arī izšāvos.

Cena 40 par komplektu varētu būt arī atbilstoša, kaut gan varbūt 35 būtu īstais cipars. 

Vispatīkamākais tajā procesā ar viņu,škiet tas,ka liekas,ka viņai garšo tā manta. Tas man liek justies bezmaz kā ANO darbiniekam,kas baro Somālijas bēgļus,glābjot tos no bada...:) 

Rēzekne 2022
Ierakstīts

Nekā jauna Rēzeknē šķiet,ka nav. Klusums nāk no Amsterdamas,kā savulaik dziedāja Dimiters.

To no Viļāniem pērn,gada nogalē izdrāzu,bet nu,nekā īpaša...Figūra gan izcila,pupi lieli un patīkami,figūra mīlīgi rullīga,gluži kā man patīk. Tikai čivina tajā būrītī arī diezgan daudz.

Auto,mežs,minets bez gumijas,sākumā gribēju viņai beigt mutē,bet neizdevās,jo ik pa brīdim netālu braukāja auto. Tad kad biju jau iekarsis,un gatavs rāpties virsū,tad izrādījās,ka šai nav gumija. Man arī nebija.  Bet beigt gribējās. Tad nu sanāca arī klasika bez gumijas,iekarsis biju,un smadzenes bija atslēgušās. Vālēju viņu tā,itkā darītu to pēdējo reizi mūžā. Veiksmīgs šāviens,un viss. Izlaidu viņu tur kur paņēmu,šķīrāmies...Un pēc stundas mani nobloķēja Whatsapp...:D Kāpēc nezinu.

Minets 6. Sekss 10. Zaudējums četri sarkani. Vai iešu vēl - noteikti.Kad būšu nomainījis numuru un auto,un pārveidojis izskatu.

Rēzekne 2019
Ierakstīts
On 12/12/2019 at 9:38 PM, Inspektors Caps said:

Izvirzu šo postu gada balvai 😂

Visā Rēzeknes topikā nekā nav, bet vēl gribi lai ne tikai lai pēkšņi no gaisa nokrīt + vēl visi pēkšņi sāk dalīties ar kontaktiem totālā deficīta apstākļos + vēl viņas grafiku no galvas zinam.

Lielākas cerības ko dabūt būs ja rakstīsi Ziemassvētku vecim vēlēšanos lai kāda beidzot Rēzeknes pusē parādās 😁

Pievienojos Capam. Vajag rakstīt Ziemassvētku vecītim,gan jau viņš braukdams kādu atvedīs pa ceļam no Lapzemes. Eksotika būs :D

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.