Alise ir laba. Viņai ir 18 gadi ( nu tā vismaz viņa saka ). Satiekās pārsvārā pa mašīnām. Ja jums būs fantastiskās pārliecināšanas spējas, tad varbūt pierunāsiet viņu jūsu vietā. Pašai savas vietas viņai nav. Viņa bija paceļojusi pa Latviju neskatoties uz savu vecumu. Meitene liekas mīļa, jautra un komunikabla. Ķermenis ir tīri labs. Orālo un anālo seksu nepiedāvā. Prasa 40 EUR un prasa tos priekšapmaksā. Sekss ir ok, 7/10. Bet uz pulksteni gan skatās. Es nevaru ne ieteikt ne atteikt jūs no viņas apciemošanās. Tas ir jūsu ziņā. Vienīgais varu pievilst, ka viņa ir labākais, kas ir uz šo brīdi Jēkabpilī no komerciāliem piedāvājumiem. Tikai ņemiet lūdzu vērā, ka tā, ka viņa ir pietiekoši jauna zvanās viņai arī ļoti daudz cilvēku. Līdz ar to viņa ir izvēlīga.
Jēkabpilī vēl ir dažas, kuras tieši neprasa naudu, bet kurām ir vajadzīga savādāka pieeja: tavs savaldzināšanas talants, vīna pudele, cigarešu paka, interesanta iekšēja pasaule un tava vieta... viņām tā lieta patīk un viņas neatteiksies no materiālās palīdzības, bet neuzskata sevi par pērkamām meičām... Varu iedot pāris numuru apmaiņā pret jūsu ricībā esošajiem numuriem.
Ņu tā, iedevu numuru visiem, kas prasīja, gribēju piebilst tikai to, ka meitene prasa naudu uz priekšu. Draudzene viņai tikko piereģistrējās 4sex.lv tur var redzēt gan bildi, gan numuru
Jēkabpilī parādījās 2 jaunas un ļoti skaistās būtnes. Nekur nereklamējās, vietas nav, dara to mašīnā vai (ja paveicās) vari uzņemt pie sevīm. Abām uz šo brīdi ir pa 18. Saka, ka ir iebraucējas un uz neilgu laiku. Abas divas ir draudzenes. Esmu izmēģinājis vienu. Skaista, glīta, kopta, bet nepatīka tas, ka atklāti stāsta par to cik viņai ir un/būs pa vakaru. Piedāvā tikai klasiku, prasa 40 EUR. It kā cenšās, bet nav gluži kā baļķis, bet nav nekāda 100% atdeve. Nu man vismāz ta likās. Bet viennozīmīgi, labākais, kas uz doto brīdi ir pilsētā. Numuru un bildes tikai privāti.
Ierakstīts
Alise ir laba. Viņai ir 18 gadi ( nu tā vismaz viņa saka ). Satiekās pārsvārā pa mašīnām. Ja jums būs fantastiskās pārliecināšanas spējas, tad varbūt pierunāsiet viņu jūsu vietā. Pašai savas vietas viņai nav. Viņa bija paceļojusi pa Latviju neskatoties uz savu vecumu. Meitene liekas mīļa, jautra un komunikabla. Ķermenis ir tīri labs. Orālo un anālo seksu nepiedāvā. Prasa 40 EUR un prasa tos priekšapmaksā. Sekss ir ok, 7/10. Bet uz pulksteni gan skatās. Es nevaru ne ieteikt ne atteikt jūs no viņas apciemošanās. Tas ir jūsu ziņā. Vienīgais varu pievilst, ka viņa ir labākais, kas ir uz šo brīdi Jēkabpilī no komerciāliem piedāvājumiem. Tikai ņemiet lūdzu vērā, ka tā, ka viņa ir pietiekoši jauna zvanās viņai arī ļoti daudz cilvēku. Līdz ar to viņa ir izvēlīga.