Ar šīm bildēm jau gadus divus zvejo pa Rīgu. Pirmā vēstule sākas ar vārdiem “Hey, zaķi!” Un tālāk visa tā tufta par pārskaitījumiem. Acīmredzot - Liepājā arī dzīve iet uz augšu, tāpēc paplašina areālu.
..nu cik zinu un esmu izkodis, tad Diàna nav Diāna bet ir reāls zaķis, kurš kādus gadus atpakal dzīvoja mūsu pusē un to praktizēja, un tad pārvācās uz Rīgu,kur pieñëma Matīsa ielā,bet nu atkal spiestu iemeslu dēł agriezās mūsu pusē
Vai kāds ir ticies ar meiteni,kas ik pa laikam liek sludekļus ar niku mailito tik epasts citāds..jau kuro reizi esmu ievērojis ka sludinās, bet atbildes nekādas
Labdien. Masāža vīriešiem ietilpst sevī gan aktivizējošo, gan relaksējošo muguras, kāju, pēdu, galvas, vedera masāžu. Masāža atbrivo ķermeni no saspringuma, uzlabo asins cirkulāciju, rada pozitīvas emocijas, noņem sāpes muskuļos un psihoemocionālo spriedzi, paaugstina seksuālo enerģiju.
Ja tikai muguras masāža - 10 eiro.
Visa ķermeņa masāža 1 st. - 20 eiro; 1,5 st. - 30 eiro.
Iespējams arī erogēnu zonas masāža, tad kopa ar visa ķermeņa masāžu maksa 40 eiro.
Kabinēts atrodas pilsētas centrā.
Darba laiks - katru dienu no 11.00 līdz 20.00.
Pierakstīšanas pa tel. 29837373. Kāds ir provējis...ja ir padalās....nu Edīte šai ziņa profs.. kā ar šo
Nu teeprincese nav vērts....bildē izskatās kauvik labi bet dzīvē...nu mammele ritīga...gribējās jau apgriesties un aiziet bet nu lāvu minetu uztaisīt...otreiz vairs negribu....1 no 10 ballēm....netērē laiku un naudu
Nu diezvai tā ir tā Ksenija par kuru te agrāk postoja...nummurs likās pazīstams un pie šī darbines biju ap tuveni pirms gada...teicās ka jauniesācēja un minetu atteica...diezgan apaļiga ja neteitu vairāk...cik toreiz atminos,tad toreiz aizbraucu ātrāk un viņa vēl nebija bet atveda tāā būtne kas wacapā redzama...lai gan bildi ar sūtīja viņas bet pieņema cita...pēc tam ievēroju ka atkal ienests tas pats nummurs un intereses dzīts aizbraucu..tad iznāca pretim cita jauna blondīnīte latviete....nu tāda bez nekā ..ne pupi ne kā..apgriezos un aizgāju...nu vienīgais pluss ka dzīvoklis forš...nu var jau būt ka pa gadu kaut kas mainījies un notievējusi bet pirms pusgada viņu redzēju maximā iepērkoties nekas parto neliecināja
Nu gribēju sarunāt kaut ko vairāk bet nekā...bet bija te kaut kur rakstīts ka dažs labs sarunājis arī labu nobeigumu ar visiem pričendāliem..pienēm centra aiz maximas...viņa strādā vēl kaut kur un tad neatbild bet kadbrīvs atbild
Esmu bijis pie viņas vairākas reizes...bija labi un ietu vēl kādu reizi, bet neatbild vairs uz īsziņām...krūtis lielas,masāža laba...bet nu mature tipa sieviete..par viņu jau esmu rakstījis
Nu iepriekš jau pieminētā...virs 35 nu velk uz mature, bet masāža lieliska un apstākļi labi..man patika un biju vairākas reizes.Salīdzinot ar pieminēto pārsliņu teiksim tā 10 pret 4
Pa to mature masieri varu teikt ka savu darbu veic labi un kad pavasarī biju pue viņas augums forš, krūtis lielas draudziņu starp tām arī paņēma viss ok.... tagad nesen bija jauns sludinājums masazas2013 vai kāds ir testējis?
Biju pie vinas, bet toreiz dziivoklis taa smirdeeja ka neko vairaak pa minetu negribeeju bet tas bija labs, nu uz baleem 9, bet pati tieva un pupi mazi
Biju pie taas kas reklameejas ar masaazzu, bija ne vainas, beigas ar rok, bet savu pieprot...varu teikt taa bija veerts 30 euro.
Bija Liepaajaa viena laba masieriite,kas paarceelaas uz Ventspili, tiessam laba, pat profesionaala masaazza kermenim un tad arii draudzinam un pati arii tiiri simpaatiska bija, bet vairaak liepaajaa taadu nav. Esmu pabijis veel pie triis so prasmju piekopeejaam,bet atsauksmes no manas puses kaa melns pret baltu.
Ierakstīts
Čiv visiem. Meklēju te atsauci, bet tā arī neatradu, vārbūt kāds var padalīties un paraksturot Zani, kas tagad puh reklamējas?👌