Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Jelgava 2021
Ierakstīts

biju pie 28227244 Jūsu neieteiktās beibes, kura sūkāt neprot...

man bija bijusi nelāga pieredze Tērvetes ielā, vai kādā ielā, kas man likās Tērvetes iela... 

bet nu saņēmos...

šī bija Tērvetes ielas pavisam citā pusē. kad biju klāt nebija stundām jāgaida, nebija nekādi pagaidi vēl bišķi utt... normāli klāt...

par vizuālajām patikšanām varu teikt, ka beibe parastā... palielas pupas.

vārdu sakot viņa tik slikti un nelabi sūkāja, ka līdz citiem darbiem netikām... nācās izšauties tā...

tam, kam nepatika... nezinu kādas sūkātājas viņam ir bijušas, ka šī neprot neko...

ps. neesmu viņas vīrs, čigāns arī neesmu ;)

Jelgava 2020
Ierakstīts
17 hours ago, tims said:

TA PATI SITUĀCIJA, CAUR EPASTU RUNĀ LAIKU UN VIETU , BEIGAS NOGAIDIJU  LAIKAM 30 MIN AIZBARUCU!  TAD GARAM BRAUCOT REIZ UZRAKSTĪJU LAIKAM BIJ JAU TELEFONS, TAD KKĀ KKĀ ! 

Ps. Jaunkundzīt, vnk vaig nedaudz pamainīt attieksmi , visi sapratīs , ja nevari iszkriet ārā no majas uz sitienu, tik pate jau tas situācijas radi! 

Acīm redzot arī esi čakarētājs un neadekvāts... ;)

Jelgava 2020
Ierakstīts

Augsti godājamās prostitūtas skrīnšota apakšā redzams, ka 18:41 konkrēti uzraxtu kur esmu un ko daru (braucu)...

Pat cilvēkam, kurš ar auto nebrauc (nezinu vai šai prostitūtai ir auto) ir skaides, ka tas ir pāris minūšu jautājums...

Vārdu sakot.... Mana rekomendācija un dalīšanās pieredzē.... Kāda citiem pieredze... Tā ir citu pieredze...

Lai vai kā... Smadzeņu čakarētāja un uzmetēja.

Un ja arī es kādu minūti nokavēju, tad norunātajā vietā bija jābūt arī prostitūtai, cai ne??? Nevis es ierodos un tad kundze sāk posties...

Jelgava 2020
Ierakstīts

Kā ietaupīt laiku?!?!

Atrod sludinājumu kur jelgavniece piedāvā visu izņemot mutes darbu...

klasiskaisanalais@inbox.lv

No šāda mail raksta... Nr nedod viss caur mail... Tātad... Ieaugi sludinājumu aizver ciet... Reāli laiku ietaupīsi...

Šodien gadījās braukt uz Jelgavu... Sarunāju tikšanos... Pirms norunātā laika uzrakstu kur esmu un cik palicis...

Ierodos... Vārdu sakot papisras tika tikai smadzenes :)

neredzēju, aizbraucu prom... 

sūram kakāt visas, kas caur mail grib sarunāt...

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.