Vinja man atsaucaas uz taadu teemu kaadreiz. Maacaas Ventspilii bet pati esot no Valmieras. Phone man nav. Jaapiebrauc caur pukjeem, pa taisno atteiks.
Veel iznjemot taksistus esmu infu par meiteneem dabuujis sexshopaa Valmieraa. Tur man paardeveeja aatri vien iedeva divus telefona nummurinjus vieteejaam naisteem.
Jaa tikko gribeeju teikt ka pie vinja var dabuut sho Miramistin, flakoninsh tieshaam ir labs un glaabj no negaidiitas prezha pliishanas diezgan labi. Mashiinaa var droshi vadaat un sievaam atmazkai var teikt , ka tas ir reetu dezinficeejoshs liidzeklis. Taa tas arii ir. Laba shtelle. Zinu sho preperaatu jau gadus desmit. Ja kaadam vajag, re kur telefons - venerologs Egiils Zvaguuzis 9219043. Starp citu, ja meiteneem, kuru deelj ir radiits shis forums vajag sanitaaraas graamatinjas un visu paareejo, kas saistiits ar profesionaalo darbiibu tad droshi griezhaties pie vinja.
Ierakstīts
man reko atrakstiija: Pagaidaam esmu viena .........uz doto briidi viena, analais ir garaam,vis parejais normas robezaas....... ņemu 20ls