Augumaa 172,173.Resna nav,tieva arii nee.Par seksu nevaru spriest,jo panjeema uzreiz mutee bez prezja,dzilji.Taapeec nevareeju atrauties un beidzu turpat.Teiktu ka uz 4.
Vecji,tur jau taa lieta,ka vinja ir no Ceesu puses,bet kaut kaads sakars vinjai ar Jeekabpili arii ir.Tipa dziivo maasiica vai braaleens.
Ar tiem 100ls bij taa.Vinja prasiija par tikshanos.Sarunaaju Madonaa.Atraksta man mailu un saka,ka laika buus tikai 1,5 st.Es saku daargi.Piedaavaaju par to 40ls.Atteicaas.
Vispaar vajadzeeja man dariit taa,tikties,izdariit fiksi aatri un nostaadiit fakta priekshaa(40ls).Naakoshreiz buushu gudraaks.
Man ir divu meicju foto,kuras sagraabstiiju tiiklaa.Viena no Ceesiim,otra no Riigas.Abas prasa 100ls.Preciizaak taa no Ceesiim par 1,2-2 stundaam,taa no Riigas par tikshanos.
Ja kaads no cieniijamaas publikas man spees pieraadiit,ka vinjaam ir skjeersaam,tad man nekas cits neatliks kaa noziedot muusu kopiigajam meerkjim 200ls.Ievietoju foto.
Atradu veel vienu.23,172,blonda.Pameeginaaju:sekss taa uz 4,patika minets-padziljsh.Telefona nr.gan maina biezji,bet var rakstiit uz lanka21@inbox.lv,atsuutiis numurinju.
Nee! Taadas uz celja nevar laist.Atradu vieteejaa aviizee,paaris dienas atpakalj,meklee darbu.Dziivo 4km no Jekabpils.Ir taads ciemats Sala.
Domaaju varbuut aizvest savu suni.Lai tak papriecaajas.Bet baidos,ka nobiisies,suns.
Un pats lielaakais prikols,ka vakar noleemu ar sievu pamiileeties,atskan tel. zvans.Zvana sii un prasa vai neveeloties veel riit vai pariit. Laikam piefikseeja numuru. Pizdec vsemu!
Izskats apmeeram kaa peec kodolkara.Vieniigais labums,cik sapratu,var nesamaksaat vai iedot kaa celu policijai pieciiti.Par ko arii ir prieciiga.Bet nav jau arii par ko maksaat.Un veel,gatava visu dariit bez prezja.Taa,ka secinaajumus izdariet pasi.
Pielaidu savu Yamahu,domaaju sanaaks kaut kas ekstreems,uz mocja.Mineta laikaa apveemaas.Taa,ka visiem kam patiik var pameeginaat.Pats gan vairaak nee!
Vot vot.Es taadu fufeli kaa Jekabpilii nekur neesmu redzejis.Taksisti vispaar bola acis-prasa kas tas taads ir.Taas kas ir uz cela,es nedotu draazt pat savam sunim.
Varbuut ielikt pasam sludinaajumu vieteejaa presee.Vispaar laikam juutu,ka nav variantu.
Ierakstīts (rediģēts)
prasa 120€ par tikšanos mašīnā
tu kaut ko nejauc par to cenu?Tik dārgi pat nemaksā tikšanās di...sā.
Rediģēja polisossLink to post