Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Madona, Jēkabpils
Ierakstīts

ha-ha ir tadi kur grib . nu ja

blja sorsy ka ta rakstiju  par izmeru.bet nevajag jau ta uzreiz. neniem ljauna laba pastaiga bija kaut neka ari intima nebija pat sarunu :(

ko milja   kauns nomocija? gadas gan ta....

bet moz nr pacelsi kad zvanu vai uz sms atbildesi?

Madona, Jēkabpils
Ierakstīts

NU ja nevarēsiet sazvanīt uz iepriekšnorād'dito numuru, dodiet ziņu, man ar ir viens numuriņš! kaut kādu mēnesi atpakaļ dabuju!!! Viņa minetu taisa samērā labi, bet negrib to darīt , viņai ļoti sex ptīk! Bet tur jau es nezinu , sex man ar viņu nav bijis! mans drudziņš neparakstās!!!

atsuvi vinjas numuri privati ..

Madona, Jēkabpils
Ierakstīts

NU ja nevarēsiet sazvanīt uz iepriekšnorād'dito numuru, dodiet ziņu, man ar ir viens numuriņš! kaut kādu mēnesi atpakaļ dabuju!!! Viņa minetu taisa samērā labi, bet negrib to darīt , viņai ļoti sex ptīk! Bet tur jau es nezinu , sex man ar viņu nav bijis! mans drudziņš neparakstās!!!

moz vinja nebija tada ka gribei redzet?vai apstakli bija tadi ne ipasi?

Madona, Jēkabpils
Ierakstīts

pirmo reizi piečakarēja,solīja itkā tikai minetu,bet lika saprast ka arī klasisko neatteiktu... Aizbraucu kur bij sarunāts,nogaidīju 10 min,bet nesagaidīju... 

Mēģināšu vēlreiz rītdien

paldies par numuru dimic

es nezinu moz vinja nomainija numuru man tikai sis bija

Madona, Jēkabpils
Ierakstīts

Kas šī ir par jauniņo? Cik ņem,vai ir vieta?

Ir vēl arī čigānmeitēns no Pils rajona. Protams,nav tik slaida kā šī. Bet arī šad tad atklājās 4sex. Tagad ar citu niku un bildi,kur meitene pie spoguļa visā augumā

ne tadu es neatradu sodien 4sex.lv

Madona, Jēkabpils
Ierakstīts

Iedod linku :)

Kādas nedēļas atpakaļ satiku. Ar mašīnu līdz mežam aizlaidām. Sūkāja labi, bet pasākumu odi sabojāja. Smaka gan it kā nebija, bet es arī īpaši nemeklēju...

Apaļa gan, bet kādai reizei prikolam ir ok ;)

teu numurs ir ? un ka vinjai ar laikiem?

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.