Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Liepāja 2013
Ierakstīts

Lietotāja vārds Liepaajniece Dzimšanas diena 01.01.1979 Dzimums Sieviete Orientācija Hetero Vecums 34 Valsts Latvija Pilsēta Liepāja Augums 177 cm Svars 67 kg Reģistrācijas datums 09.03.2011 15:44 Pēdējais apmeklējums 12.11.2013 21:17 Nedaudz par mani:

Seksapīla, kopta, ļoti simpātiska, interesanta-komunikabla, varbūt nimfomāne, kurai patīk sex un ir bez kompleksiem un kaitīgiem ieradumiem. Ja esi patīkams un kopts darījumu vīrietis, gribi un vari atļauties kaislīgu-slepenu tikšanos, tad iepazīsimies tuvāk, kas aizvedīs mūs līdz kaislīgiem mirkļiem. Varam satikties arī Rīgā

http://www.4sex.lv/?do=lv,Users,Profile,,128715,,5

Tā ir kura????

Liepāja 2013
Ierakstīts

Tātad vēlreiz jautāšu par to, ar ko sāku šo tēmu:

Satiksos ar virieti pret atlidzibu.tev no 33 ar savu vietu! Foto obligats, Es jauna,simpatiska sieviete!

Vai kāds nezina, kas zem šī ir?!

Un otra tēma- gributikties@inbox.lv- ir vēl kāds, kas piekrīt, ka tas ir labākais, ko Liepājā var dabūt? Kādi parametri? No šeit esošā var saprast, kad ar krūtīm tā švakāk- tas būtu štrunts- tā manta mājās pietiekami.... kas ar pārējo?!

Nav neviens bijis, nekādu atsauksmju nav?! Vai liepājā vispār kāds vēl ir palicis?????

Kādas atsauksmes par šo jaunieti:

http://www.liepajniekiem.lv/sludinajumi/iepazisanas/145024

forsina33- jau šeit daudz apsriestā, zem tēmas Sandra Voli....

Liepāja 2013
Ierakstīts

Domaju, ja baigi lugsies, iedos ari, bet vai tiesham zhel meitenei piemest vel 10, lai butu patikamak abiem?

Kāda runa- man vnk liekas, ka baigi zems izcenojums.... Ir reizes kad var ne to vien piemest- galvenais lai būtu par ko! Daudz apspriestā tēma arī par vakariem, kad Liepājā visas strādā tikai pa dienām..... Bija reiz lieta, kad 2vatā būtu bijuši gatavi kādu 100tnieku vismaz nolikt par normālu pakalpojumu, taču iedomājies- kur gan Liepājā piektdienas vakarā kādai 100tnieku vajadzēs....

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.