Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Sporta Pēc?
Ierakstīts

Kaut ka nesakrit Tavi vardi ar augstak mineto!

ēdene, "Jā- mums ar vīru vieno citādāks attiecību modelis kā, varbūt, ierasts klasiskā sabiedrībā. Esam savā starpā izrunājuši kaut ko, un rezultātā- nav aizliegts (uz nosacījumiem) abiem, šad un tad pabaudīt "jaunas asinis"."

ēdene, "vien uz rokas pirkstiem saskaitāmi cilvēki man tuvo ļaužu pulkā šo faktu zin"

Tagad jau visi portala biedri to zinas. Pirkstus jau nepietiks....

Sporta Pēc?
Ierakstīts

ēdene, "Jā- mums ar vīru vieno citādāks attiecību modelis kā, varbūt, ierasts klasiskā sabiedrībā. Esam savā starpā izrunājuši kaut ko, un rezultātā- nav aizliegts (uz nosacījumiem) abiem, šad un tad pabaudīt "jaunas asinis"."

Sonedel esmu dzirdejis tadus vardus no vienas meitenes, gadijuma neesam tikusies nedelas sakuma?!  :blink:  :rolleyes:

Un esi pa jaunam pieregistrejusies..... divaini tas viss izliekas...  :blink:

Sporta Pēc?
Ierakstīts

bet tā reāli? pēc jūsu pieredzes... tiešām jūsu sievas ir vainīgas pie tā, ka meklējat pērkamos variantus?

jeb tā ir tikai veca atmazka, lai neafišētu savu noslieci uz palaidnībām?

...piemēram, ja būtu tāda "ideālā" sieviete jums blakus- tāpat pēc kāda laika meklētu citus sakarus, jeb nē? 

Sievas nav vainigas, ta ir veca atmazka.

Jo kadreiz tacu ari sieva bija ta labaka gulta :) :)

Tas notiek, jo virietim to daba prasa :):P (iekarot jaunas teritorijas)

Sporta Pēc?
Ierakstīts

drosibas pasakumiem vienmer ir jabut! Un ar "koptiem" tie nav mazaki. Uzticibai nav jabut. Ja Tu raksti ka labak pargulet ar puisi, kuru tikko satiki kluba, un vilkt gumiju tikai lai neiekristu, tad gribu Tevi BRIDINAT. Pat loti kopas damas, kuras vienu reizi parguleja del izjutam ar virieti, dazreiz pec tam sez rinda pie ginekologa. Jo tas puisis, kas bezmaksas tevi panema kluba, katru dienu nem pieksa citas meicas.

Musdienas ir jadoma ar galvu, jo sex ir pieiejams uz katra stura. Un venerisakas slimibas progrese...

Es neesmu atkarīga studente kurai ar pakaļu katrs cents jāpelna © ēdene

Un nākamais ir tas, ka vai ģimene neizjūt 200 Eur robu? 

Tad jau sanāk, ka Tava ģīmene to izjūt, bet iedomājies, ir arī tādas kuras to tiešām neizjūt. 

Padomā par to. Un škic prom no puišu forumiem. Tinies sieviešu žurnālus lasīt un smelties tur aprakstītās gudrības kā vīrieti laimīgu darīt :D

:)  :)  :)

Sporta Pēc?
Ierakstīts

Par studentiti Tu labi pateici.

Tas pasakums, ko tu aprakstiji ir pa 20-30 Eur ar ielas narkomaniem.

Ir loti koptas meitenes par 50Eur pa stundu ar dzivokli, kuri izsleds mobilo tiksanas laika.

Nu katram savs, vienam gumija trauce, otram ne.

Man piem. netrauce, gan ar gumiju visu jutu, gan bez tas.

Sporta Pēc?
Ierakstīts

Nav ta.

Nu samaksasi tos ~50Eur. Bet dabusi sievieti ko pats izvelejies, it ka ja - ka panemts veikala no plaukta, bet uzkatu ka sieviete + izjutas laba seksa laika i vertigakas par 50 Eur. 

Lai Tev saprotamak butu - it ka AKCIJA veikala. Panem letak to, kas maksa dargak :) un esi apmierinats.

Sporta Pēc?
Ierakstīts

Milakas variants neder. Iemilesos vel, tad ko ar sievu, berniem darit? Nee..

Virietis pec dabas "iekarotais". Es vispar vairak par reizi pie vienas nenaku, iekaroju un devos talak :) 

Varbut jaa, tas ir sports.. 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.