ēdene, "Jā- mums ar vīru vieno citādāks attiecību modelis kā, varbūt, ierasts klasiskā sabiedrībā. Esam savā starpā izrunājuši kaut ko, un rezultātā- nav aizliegts (uz nosacījumiem) abiem, šad un tad pabaudīt "jaunas asinis"."
ēdene, "vien uz rokas pirkstiem saskaitāmi cilvēki man tuvo ļaužu pulkā šo faktu zin"
Tagad jau visi portala biedri to zinas. Pirkstus jau nepietiks....
ēdene, "Jā- mums ar vīru vieno citādāks attiecību modelis kā, varbūt, ierasts klasiskā sabiedrībā. Esam savā starpā izrunājuši kaut ko, un rezultātā- nav aizliegts (uz nosacījumiem) abiem, šad un tad pabaudīt "jaunas asinis"."
Sonedel esmu dzirdejis tadus vardus no vienas meitenes, gadijuma neesam tikusies nedelas sakuma?!
Un esi pa jaunam pieregistrejusies..... divaini tas viss izliekas...
drosibas pasakumiem vienmer ir jabut! Un ar "koptiem" tie nav mazaki. Uzticibai nav jabut. Ja Tu raksti ka labak pargulet ar puisi, kuru tikko satiki kluba, un vilkt gumiju tikai lai neiekristu, tad gribu Tevi BRIDINAT. Pat loti kopas damas, kuras vienu reizi parguleja del izjutam ar virieti, dazreiz pec tam sez rinda pie ginekologa. Jo tas puisis, kas bezmaksas tevi panema kluba, katru dienu nem pieksa citas meicas.
Musdienas ir jadoma ar galvu, jo sex ir pieiejams uz katra stura. Un venerisakas slimibas progrese...
Nu samaksasi tos ~50Eur. Bet dabusi sievieti ko pats izvelejies, it ka ja - ka panemts veikala no plaukta, bet uzkatu ka sieviete + izjutas laba seksa laika i vertigakas par 50 Eur.
Lai Tev saprotamak butu - it ka AKCIJA veikala. Panem letak to, kas maksa dargak un esi apmierinats.
Ierakstīts
Kaut ka nesakrit Tavi vardi ar augstak mineto!
ēdene, "vien uz rokas pirkstiem saskaitāmi cilvēki man tuvo ļaužu pulkā šo faktu zin"
Tagad jau visi portala biedri to zinas. Pirkstus jau nepietiks....