Sveiki kungi, cīņu biedri un Liepāja! Ir kāda sakarīga pie kuras aizskriet? Varbūt var PMa nomest nummuru. Brīvi pieejamas apzvaniju vai nu necel vai nav sasniedzamas.
2 6529907 Bauska ir tipa vieta patc nebiju prasa 30 euro .Kas izmēģinās padosies zinu ))
Auuuffff. Biju pie šīs pieskrējis. Nuu teikšu kā ir Bauska ir un paliek Bauska! Vieta nosacīti ir , kautkada privātmājā, kur viss tumšs un slikti. No extram vispār apsalūti nekā. Ne dušas ne kas cits ko piedāvā Rīgas zaķi! Tā kā šī ir mana pirmā atsauksme , tad nespesu pagaidām īsti dzejiski izpausties. Vai man patika -nē, vai iešu vēl- nuu nezinu , ja nu pēkšņi dzīvē milzīgs izmisums, šņabis vairāk nekā asinis organismā un Bauska būs sākusies kāda anomālija , tad divreiz apdomāšu vai turp doties. Nu manā izpratnē 4/10 . Varbūt esmu pārāk izlepis, bet ne manai gaumei. Tur buru veči. Šodien brauks ko jaunu izmēģināt.
Labs rīts grekpilnaja 7diena. Vīri esat tik laipni un iesākt ko labu Saldū! Ja konfidencionalak tad PM. Nu acīs šodien spiež tā karīgi. Paldies jau iepriekš! Tur rajonu. Un zemniekiem labi birst.
Ierakstīts
Sveiciens biedri. Ko labu varat ieteikt Rēzekne vai Daugavpils?!? Novertesu katru ieteikumu iekš PM. Spēks vieno!