Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Valmiera / Cēsis / Smiltene
Ierakstīts

Tad gan tev ir paveicies! Viņa taču SS sludinājumos stingri uzsver, ka prior nav intīmpakalpojumu sniegšanas salons. Acīmredzot iepatikies šai.

neesmu manijis vinju    varbut kludos ,  bet HJ laikam visiem ir taisijusu......  cik esmu lasijis....  bet varbut ari kljudos :)

Valmiera / Cēsis / Smiltene
Ierakstīts

Ahoj mednieki!

Biju beigaas aizgaajis uz Prior! 

Masazha hvz 5/10 (It kaa 1,5 h maseeja, bet nesapratu laga vai kjeru no visa taa kaifu - vairaak glastišana, bet no galvas lidz kaju pirkstiem  ^_^

Pati meitene 6/10 (gaumes lieta, bet bildes ko var atrast izskataas simpatiskaka... )

Nobeigums 5/10 ( Pabeidza maseet un saka varam celties, es saku - a laimigo beigu nebus??   :D  :D   shi saka, es jau pati to nepiedavaju, tjipa pasham jaapaprasa  :D  nu tad taas laimigas beigas bija pat taada nekaa raustishana, bet vairak pieskarieni un tada kaa spieshana....  tjipa jauna tehnika laikam...

protams pabeidzu bet laaga prieka no shi pasaakuma nebija  

Beigas pajautaja 35 Eur , cik man zinams ieprieksh bij 30 Eur, laikam tagad "piecīti" par noraustishanu papildus prasa...

Nu kaut kaa taa, pats tomeer vairs neieshu, bet ieteikt varu, kaa saka kadam patiks

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.