Nu re es tak teicu ,ka vienīgais ko tu vari tukši te čatā dirst tapēc jau nav jābrīnas ,ka nevari neko atrast ,kura gribetu ar tevi!
Davai tu dalbajob pasaki to uz aci un ,tad redzēsim kuram te bus uzmanības trūkums!
Seksīga 24 gadus meitene meklē palīdzību studijām darīšu visu ko vēlies (mistress, slave, vienkārši seks) tikai lai būtu aizsardzība par 20 eur piemaksa būtu vēlama bet nav obligāta sazinies prieks bildes 😘
Bled Raimik un Boss Jūs tok esat 100% Latvijas lepnumi🤦♂️
Tur tak skaidri un gaiši rakstīts,ka nav pat 2% patiesības to ko vinja pate raksta sludeklī kas un kā ir. Tapē rakstu , ka ir pilniga dirsa ar to Minku.
Īpaši atapīgajiem Raimikam un Bosam, ka neaizejot un neparbaudot jau es nevaru zināt kas un kā tur ir. Bet jūs abi laikam esiet
Kādus divus gadu atpakaļ viņa darbojās bija aizgājus pāragrajā pensijā , bet nu ir atpakaļ.
Toma ielā pienjem , bet tikai sludeklī nav minēts neviens vārds par to, ka vinja ir cik gara tik arī plata.Sakšot stradat no nakošas nedēļas sarunāju vinju uz vienu sūkājienu dodu 4/no 10 visu laiku slēpj seju likās ka kautko salietojusies.
Nu pēc jūsu stulbā bazara jau var pateikt, ka jūs esat 100% tīrasiņu Liepājnieki -Nu tie, kas uz ielas pīpina, kad kādu palaiž satiksmē no mazākas ielas un paši nekad mūžā nevienu nekur nelaiž un spiež nost ielas malā.
Bled dalbajobi -vienkārši iemetu, ka tāda ir parādījusies puh.lv neviens neprasīja jūsu intelektus un cepumus.
Ierakstīts
Nu re es tak teicu ,ka vienīgais ko tu vari tukši te čatā dirst tapēc jau nav jābrīnas ,ka nevari neko atrast ,kura gribetu ar tevi!
Davai tu dalbajob pasaki to uz aci un ,tad redzēsim kuram te bus uzmanības trūkums!
kārtējai Liepājas gailēns!