Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Liepāja 2022
Ierakstīts
17 hours ago, tekmambeks said:

Karoč kārtējais dročītājs ar uzmanības trūkumiem

Nu re es tak teicu ,ka vienīgais ko tu vari tukši te čatā dirst tapēc jau nav jābrīnas ,ka nevari neko atrast ,kura gribetu ar tevi! 
Davai tu dalbajob pasaki to uz aci un ,tad redzēsim kuram te bus uzmanības trūkums!

kārtējai Liepājas gailēns!

Liepāja 2022
Ierakstīts
4 hours ago, MessaMassa said:

Bijāt, bijāt un abi vienlaikus 

Vienlaicīgi gan nebijām ,katrs savā seansā bijām!

3 hours ago, tekmambeks said:

kā tad kā tad. kamēr nebūs kontakti galdā tikmēr tā būs tukša diršana.

Tukši dirst tu vari te čatā! Ta ir vienkārši atbilde tiem ,kas te čīkst ,ka nekā nav Liepājā izņemot tās pusdzīvās ,kas reklamējas katru dienu PUH.

Liepāja 2019
Ierakstīts
22 hours ago, SexyIce said:

Seksīga 24 gadus meitene meklē palīdzību studijām darīšu visu ko vēlies (mistress, slave, vienkārši seks) tikai lai būtu aizsardzība par 20 eur piemaksa būtu vēlama bet nav obligāta sazinies prieks bildes 😘

Bello12325@inbox.lv 

uzraksti man!

Liepāja 2019
Ierakstīts

Bled Raimik un Boss Jūs tok esat 100% Latvijas lepnumi🤦‍♂️ 
Tur tak skaidri un gaiši rakstīts,ka nav pat 2% patiesības to ko vinja pate raksta sludeklī kas un kā ir. Tapē rakstu , ka ir pilniga dirsa ar to Minku. 
Īpaši atapīgajiem Raimikam un Bosam, ka neaizejot un neparbaudot jau es nevaru zināt kas un kā tur ir. Bet jūs abi laikam esiet 

Liepāja 2019
Ierakstīts

izvirtigaminka1@gmail.com

Netērējiet laiku ar šito!

Kādus divus gadu atpakaļ viņa darbojās bija aizgājus pāragrajā pensijā , bet nu ir atpakaļ. 

Toma ielā pienjem , bet tikai sludeklī nav minēts neviens vārds par to, ka vinja ir cik gara tik arī plata.Sakšot stradat no nakošas nedēļas sarunāju vinju uz vienu sūkājienu dodu 4/no 10  visu laiku slēpj seju likās ka kautko salietojusies.

Liepāja 2019
Ierakstīts

Jurists111 un fantomas

Nu pēc jūsu stulbā bazara jau var pateikt, ka jūs esat 100% tīrasiņu Liepājnieki -Nu tie, kas uz ielas pīpina, kad kādu palaiž satiksmē no mazākas ielas un paši nekad mūžā nevienu nekur nelaiž un spiež nost ielas malā.

Bled dalbajobi -vienkārši iemetu, ka tāda ir parādījusies puh.lv neviens neprasīja jūsu intelektus un cepumus.

Liepāja 2019
Ierakstīts

Tukša diršana,tam nu es gan neticu,ka pierunāji Sanitu braukt pie citas-neticu.

Nu nevērtē visu pēc sevīm ka tukši dirs !

Ta nu ir pilnīga taisnība! Sanita jau nezināja ka jabrauc pie Sigitas teicu ka man ir cita dāma un tā arī aizbraucām pie Sigitas un vis notikās.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.