Lasu un nesaprotu kā tas ir: " lolaižu spermu sievu".. Nē,nu vispirms ieliec kaut vien pieturzīmi,lai būtu kaut cik saprotams Tavs teksts un,tad varēsi dročīt.
Gluži pretēji - viņs var dročīt zils palikdams,ar gramatiku tas nekādi nekorelē.
Tātad vienā no vientulības vakariem, ar čomu bik iekapājām, kā jau ik pa laikam sanāk.
Publiskajās iestādēs ar meitenēm bija tukšums, tāpēc meiģinājām atrast kko caur puh.lv un netālu no pilsētas.
Mūsu acīm pavērās šis te sludinājums, un domājām 35 g, nu pa vecu, bet pēc bildēm, ok ņemam.
Nodibināta sarakste whatsapp kur paskaidrojam, ka vēlamies incall tikšanos, kur būs divi džeki un tikšanās nejau uzreiz bet viens pēc otra.
Pēc 20 minūtēm, kip pielauzām, jo tā dzivojot netālu no mums bet principa pēc tiekas tikai mašīnā. Tā kā te jau par viņu bija atsauksmes, nodomājām, ka uzmetiena nu nebūs...
Rezultāts - raksta, akk tulīt būšu, bet naudu pa stundu uz priekšu.... Nu ok, pārsūtiju. Tālāk prasa lai atsūtu visu summu, un uz ziņām neatbild)
Konts uz kā pārskaitiju naudu, pieder knapi ja pilngadīgai personai
Jo pēc vārda uzvārda nostalkoja mani instagrammā un vel izsmejoši saspaidija "Like"
protams, varētu būt, ka kādam paveicās arī sastapt doto dāmu, bet izskatās, ka "fejas" Ogres pusē ir kā izmiruša suga. Vērtīgāk ir izsaukt taksi un meklēt laimi Rīgā, vai Rīgas rajonā.
Ceru, ka atsauksmi saglabās, ar mērķi, lai cilvēki nesūta dāmai naudu pa priekšu, un iespējams neviens vairs netiks appists ;d
Varat teikt, ka lohiem lohu problēmas, bet btw kas nekļūdas tas negūst pieredzi
Es jau toč akmeni nemetīšu,taču vīri!!! NEKĀDAS priekšapmaksas,nekad! Iegaumējiet to cieti!
Bildes izskatās labākas, nekā dzīvē. Biju sarunājis tikšanos, aizbraucu pie viņas, ieraudzīju,(mazu tievu cērmi) sasveicinājos un uzreiz arī atsveicinājos. Kamēr braucu atpakaļ uz mājām, sūtīja kaut kādus sms ar draudiem, pēc tam atkal sms ar piedāvājumu uz grupņiku un atlaidīti. Katrā ziņā šis nav mans un citiem arī neiesaku. Ja nu vienīgi karstgalvjiem, kas grib bez gumijas un beigt iekšā...
Ziķeris jau nu gan,bet es esmu sevi pieķēris pie domas,ka ja viņš tur ir pabijis,man uz turieni vairs negribas iet🤔.Visi tie bez gumijas varianti utt,kas zin kas tur īstenībā notiek .Ka lielmeistars turpinās tādā garā,man būs jāmet miers šij izklaidei,kas varbūt būs uz labu🤣.
Tas tā,joks,bet nopietni
Tas nav joks,es šī iemesla dēļ vispār pieliku punktu pērkamai mīlai. Ja visu dara pēc fen šui - sanāk ļoti ierobežots prieciņš,diemžēl
Ogre ir īpaša vieta Latvijā! Tur ir ap 30tk iedzīvotāju,taču gadiem visi vīri grib tikai vienu! Grib visi,izmisīgi diedelē kontaktus,bet pist netiek. Jo kontaktu zin tikai viens, pēc visa spriežot tas tiek šifrēts ar Enigmu un mainīts ik pa 3 dienām! Dabūt to nevar,bet kad beidzot tiek sapņu fejai klāt notecējuši tik daudzi gadi,ka sapnis pārvērties par fuubļaaaa....
Uz Rīgu sūrie ogrēniešu pīzdlauži nebrauc! Novēlu no pirmās penzijas samesties taksim un aizšaut uz to maucīgo metropoli,varbūt vismaz tad kas sanāks ar parastām,iespējams pat simpātiskām meičām,ja izvirtība tiktāl ļaus ciema sūrajiem nolaisties
Vēl jāpateicās.... Normāli... Ja cilvēks pieļauj iespēju pirkt(kaut uz laiku) citu cilvēku-viņam ar psihi nav kārtībā-pirmkārt.
Otrkārt runājot par vakancēm šur un tur,kad pēdējo laiku redzējāt manu sludinājumu un vai es esmu pašlaik šai jomā kaut cik iesaistīta. Bet palasīt un izteikt savu viedokli neviens man neliegs. Lai nedod dievs pieļautu iespēju, ka kāds no jums - rakstītājiem varētu būt normāls vīrietis, nevis tas, par ko es jūs uzskatu un pat sliktāk
Tad jau noteikti savu auto skrūvē pati,jo pirkt kādu ( kaut uz laiku ) kurš kaut ko dara tavā vietā var tikai noziedznieks. Tas pats ar masieri,frizieri,sētnieku,celtnieku utt. Man prieks ka vairs neesi industrijā,izklausījās pēc pašizvarošanas. Nu atraudziņas vēl tagad nāk
Divaini ka tik simpstiska meitene ka Dudiba nodarbojas ar intimpakalpojumiem....pec bildem soc portalos neliekas ka to dara delj materiala trukuma...lai gan kas zin
Tad būtu pisis un priecājies, jeb te trāpīji pa taisno no prostitūtu kaunināšanas idiotu biedrības pilnsapulces?
Ierakstīts
Gluži pretēji - viņs var dročīt zils palikdams,ar gramatiku tas nekādi nekorelē.