| Sludinājuma ID | #8632068 |
|---|---|
|
|
|
| Vārds | Anna |
| Vecums | 19 |
| Pilsēta | Liepāja |
| Telefona numurs | +3712243**** Uzzināt tālruni |
| E-pasts | ann***@gmail.com Uzzināt e-pastu |
ir kāda informācījas?
Kosmonauts!
Feeling 273
pirms 6 stundām, millaks teica:Kadam ir kadas atsauksmes?
Kikina22 (22 gadi)
Sveiki varbüt kāds vělas sexinu par naidinu protams. Raksti wapp divi astoni devini divi pieci devini nulle viens https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-sveiki-varbut-kads-v/8617403.html
Tak feiks!
Feeling 273
Feeling 273
pirms 2 stundām, mrxxxdx teica:https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-ya-vkusnaya-i-sochna/8590321.html
Netērējiet savu laiku pie šīs, man bija uzmetiens
Iepriekšējā dienā sarunājām ka tiksimies Ogrē apartamentos, un nākošajā dienā, ķip negrib vairs tikties...
Tak sen vecu vecā Tomes čigāniete apspriestā! PA GABALU NO ŠITĀ VARIANTA❗️❗️❗️
Feeling 273
pirms 44 minūtēm, udris2025 teica:čau, vai par HIRREM (35) ir bijusi kāda atsauksme?
Kāds bija, padalās lūdzu!
https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-vieta-nav-minets-kla/8590098.html
Nēkā īpaša tur nav. Diezgan liels stāžs šajā jomā, un strādā uz konveijiera tipa. 70 rubļu vērta galīgi nav!
Feeling 273
Šitādu tēmu bezjēdzīgu jādzēš ārā! Nav ko te piekakāt saitu!
Feeling 273
pirms 1 stundas, Pinekļiem:) teica:Fu kā atceros tāds smārds no vāveres ka pat pārgribējās.
Jāaaa, tur ir PILNĪGS psdc!!!🤢🤢🤮🤮🤮
Feeling 273
pirms 2 stundām, saldums5959 teica:
Feiks!
Feeling 273
pirms 1 stundas, hammerits teica:Es varu iedot kontaktus!
Padalisies ludzu tad?
Feeling 273
pirms 6 stundām, Bojik teica:Es tā noprotu tagad viss tinderā notiek... Jēkabpilī reāli tikait "skaistulīte" parādās... Esmu bijis neko sliktu nepateikšu... Pati ir diez ko simpātiska, bet diezgan tieša, bez erotikas paņem priekšā kā lelli un visu labu ( esmu bijis tikait 1 reizi tā kā tas ir mans objektīvais viedoklis )... Vienīgi tie apartamenti garām... Bet pa lielam ja uznāks aiziešu vēl kādu reizi ja būs vajadzība 🙂
Kas par skaistulīti? 🤔
Feeling 273
pirms 2 stundām, Zoliidais teica:Jelgava, kas ir šī ???
Amanda (24 gadi)
Piedāvāju klasiku ar prezervatīvu un minetu bet tikai lai paceltu 50€ rakstīt tikai Whatsapp - divi. Deviņi. Seši. Septiņi. Nulle. Deviņi. Divi.
https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-piedavaju-klasiku-ar/8518685.html
Ieraugot "tīrās" kājas viņas, jau visa higēna skaidra! 🤢🤮 Plusā vēl putni paurī mitinās, un ne tie labākie..
Feeling 273
pirms 10 stundām, Arcens teica:Sveiki ir vērts braukt pie tās uz iecavu?
Par kuru isti ir runa?
Feeling 273
pirms 14 stundām, rv510 teica:Ar vietējiem netiekas!tas jau bija zinams!
Diez vai viņa ir rīdziniece..
Feeling 273
Tāda divaina liekas viņa. Sludinajumus liek, atbild kko, tad viss,pazūd ar galiem, tā ari neko nesarunajot lidz galam. Un ta jau vairakus gadus.
Feeling 273
pirms 5 stundām, 9ragana teica:Bērzaunē laba esot Mairita
Vari padalities ar kontaktiem viņas?
Feeling 273
pirms 51 minūtes, slieka teica:Sveiki, cīņu biedri!
Varbūt kāds ir saticies ar Shookolade39 no gribu.lv , esot vieta un lai tiktos ir jāšķiras tikai no 50, kā arī pastāv iespēja tikai mutisko pa 30!
Man patreiz ar laikiem nav sakritis.
Iemet linku
Feeling 273
On 17.04.2025. at 23:11, suslis teica:Irboo no Skrīveriem 😀
Viņa ir no Jaunjelgavas, Skrīveros pansionātā strādā. Bet tur tak ir psģ!🤦♂️😬
Feeling 273
Feeling 273
pirms 6 stundām, andry teica:Sveiki domu biedri, meklēju vienu meiteni no Vangažiem, vārda V****a, mainot telefonu pazūda numurs, ja kāds var līdzēt, lūdzu DM
Paprasi viņas vīram nr!
Feeling 273
Happy 2025 gadu! 🍾
Feeling 273
Visiem laimīgu 2025 gadu, ar jauniem panākumiem!🍾🗯
Feeling 273
On 24.11.2024. at 20:37, Porzingod teica:Atskats par tikšanos pirms 3 mēnešiem ar 4sex saulite12322
Info deva sarakstē. Takse bija seši.nulle eur un šampanieša pudele. Foto un apraksti atbilst. Vizuāli MILF tipa sieviete, miesa ar krunkām un krokām, krūtis lielas un patīkamas, varētu būt arī regulāra alkohola lietotāja. Attieksme laipna un draudzīga. Vieta bija Brunavas pagastā, netālu no Grenctāles. Sākumā norēķins, pēc nedaudz maigošanās. Tālāk uz gultas mutiskais un ar roku ap minci, kamēr palika mitra. Pēc tam pamīšus dažādos leņķos misionārs un no aizmugures, kamēr varēja beigt. Procesā stenēja patīkami un periodiski kulminēja, īpaši pie stiprākiem un dziļākiem grūdieniem. Opcijas bija: ja kopts un sakarīgs, skūpstīšanās, viss bez gumijas un beigšana iekšā. No ierašanās līdz promdošanās brīdim sanāca apm. 1h.
Kopumā teiktu, ka tikšanās bija vairāk zināšanai, bet varētu atkārtoti, īpaši, ja būtu ērtāka loģistika un dotu arī dupsi.Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 6.
Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 6.
Tur PILNĪGAS ŠAUSMAS!!! dzērāja pēdējākā! Točkas krutku rij, ar riktīgiem mežiniekiem! Arī kādreiz uzrāvos. Aizbraucu, iznāca vnk pizg***!!!🤬🤬🤬 ātri mašīnā un prom no tā pagalma!
-teksts-velams-raksti.jpg)
-teksts-velams-raksti.jpg)
-piedavaju-klasiku-ar.jpg)

Ierakstīts
Ari interesetu ..