Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Madona 2023💥💥💥
Ierakstīts
On 1/18/2023 at 4:20 PM, Ceesinieks said:

Kādam pēc pieredzes ir ieteikumi, kur Madonā var paņemt normāli numuriņu, lai papriecātos ar feju, daiļā dzimuma pārstāvi? Mašīna nav variants un vietas nav. 

Centrā viesnicā - Rudzons, bet vispār vēl ir Madonas viesnīca, ja gribas privātākas telpas - bija man šķiet pieejami arī apartamenti - Rātes vārti vai kaut kā līdzīgi saucās.. ir vēl šādi tādi viesu nami arī ap Madonu pieejami, tikai tur cipars bija krietni lielāks , kā iepriekš minētajos.. In general - Viesu namiem jau nu ir izvēle.

Cesis 2021
Ierakstīts
On 9/1/2021 at 10:11 AM, Staltais Žanis said:

Nu cik nopietni grib pašaudīties, ja tā viegli, tad: 

Cēsu Peintbola parks!? :)

Zvanīt

caps komentārs un šis uzlaboja manu dienu .. a ja par cēsīm .. Valmiera nav tālu cik zinu tur aktīvi apspriež kungi kaut ko + puh.lv valmiera / cēsis pa retam kaut kas jau uzpeld..

Madona 2021
Ierakstīts
On 8/20/2021 at 7:14 AM, baalais said:

Hmm un tā ir bilde anketai par pakalpojumu sniegšanu , kur pasaule ir  apgriezusies , kauns paliks par sieviešu rasi vēl.. cik € ja nav noslēpums tad šī dāma prasa ? gan jau pieredzējušākie šeit zinās atbildēt.. Vienkārši gribu nošokēties otro reizi pilnam komplektam 😂

Jēkabpils 2020
Ierakstīts
23 hours ago, gatis1977 said:

Sveiki vīri varbūt kads var ko pastāstīt par dāmīti ar lielām melnam brillēm parasti stāv pieturā pretī cirklei Jēkabpili

braucu tur bieži garàm - Daugavpils -Riga maršrutā.. tā ir dāma kuru labāk redzēt ejam nekā nākam - vizuāli izskatās briesmīgi..gaita un mīmika tāda pati,  atceros, kā reiz ar kaut ko kopā braucu cauri tai pilsėtai un redzēju tevis piemineto dāmu visiem māja ar roku ( laikam sadzèrusies) - šermułi noskreja par kauliem , pat šoferim netikai man.. 

Jēkabpils 2018
Ierakstīts

Šitā tak ir kas uz ceļa stāv!!!! Vai tiešām. Ir vēl tadi kuri ir tik lielā izmisumā!!!!

Laura (26)

Neesmu bijis bet pilnīgi piekrītu Daemon 91 teiktam , jo loti labi pazīstu šo būtni. Izliekas ka slaida bet reāli bezformīga meiča. Kam patīk resnas meitene tad varbūt var mēģināt.

[/quot Ceļa? Nopietni?  kāda ceļā ? :D 

Alexir Nekada ;)

Izbraukaju tagad Rigu,te vairak sakarigu variantu :))

Next stop Valmiera,Cesis,Madona

Vai tev ir izdevīgi braukāt gaisa gabalus - reāli fiziskas baudas dēļ? Es domāju vai tas atmaksājas tīri no pretī saņemtā pakalpojuma, nemaz vēl nediskutējot par finansiālo aspektu?

Jēkabpils 2018
Ierakstīts

Bija kaut kas par 50 € varianti sūdīgi, 100+ labi un var sūkāt bez gumijas un tā. :)

Nu atvainojos, ja neskaidri izteicos par tirgus situāciju, ideja bija par zināmiem, drošiem variantiem. Tas protams neatspoguļo kopējo situāciju valstī, vai to kā kurš ko pieradis darīt.
Jēkabpils 2018
Ierakstīts
šis sludinájums ar tādu tekstu jau puhà bijis vairàkkàrt, reizēm pamaina bildes . vai nu klientu trūkst vai kas tur ir..

Kajau teicu numuru nedeva ,vardu neteica,reklamejas gribu.lv viss caur e pastu ,ir to verts 30 euro bez gumijas pat noriskēju

Ja es būtu vecis es laikam bez gumijas neriskètu ne oat par 100€ - lai cik labi produkts iepakots , tu nezini , kada noliktavā tas iepriekš bijis...
Jēkabpils 2018
Ierakstīts

Esmu bijis daudz un dikti... Un ne tikai Latvijā. Vis vairāk patika Vācijā un Taizemē. Adekvātas runīgas, Un ļoti atraisītas meitenes.

+ Tad tev , bija jāzina, ka tad tas ir iespējams ,tas vai tu šo lietu pats vēlies/ vai izvēlies, jau ir atkarīgs no tevis paša, bet nekas briesmīgs tas nav :)

Jēkabpils 2018
Ierakstīts

Nu piedodiet!!! Kaut kas prātam neaptverami! Kāda bučošanās ar pērkamajām!!! Bļin , tāda sajūta ka ir tādi kuri varbūt viņām ar mēli pa pāksti braukā!

Neesi vēl laikam bijis uz pilnvērtīgu servisu.. viss ir kārtībā arī ar pērkamām dāmām, protams kategorijā  -50e varbūt arī nē, bet tomēr, sieviete kas zina savu vērtību, sniedz attiecīgu servisu. Tu jau izvēlies braukt ar 80 audi vai tomēr S klases mersedesu, tāpat arī šeit. 

Jēkabpils 2018
Ierakstīts

Man grūti pateikt, kādēļ tā ir, bet tas meitenes kas ir sastopamas interneta saitos, nepārtraukti nedaudz mainās, un tad pazūd, galvenais pagūt tikt pirmajā desmitniekā, kamēr viņas nav sapratušas ka nekāda zelta bedre intīmajās saitos nav. Kad saprot, tad pazūd. Kurai patīk tā paliek,tikai sāk vipendrivatsa, vairāk naudas vajagot, sāk slinkas palikt..nu kā visur... Nu kaut kā tā... Es arī neesmu lepns, man nav grūti paskriet uz sex tuvāko 100km rādiusā! Ja proti sarunāt tad viss notiek... A ja gribi lai kāds iedod telefonu lai var piezvanīt un piedāvāt nopisties, tad var arī nesanāks... Neviena uzreiz neatzīties ka dod , ja pati nav publicējusi savu numuru. Kaut kā tā!

Tagad saprotu idealoģiju :)

Aizkraukle 2018
Ierakstīts

Aizkraukle laba pilsēta , bet dāmas vari sameklēt jaunajā dzertuvē, atvainojos - klubā , tur man šķiet nav nemaz tik grūti atrast , vismaz katra 3 nāk ar mērķi labi pavadīt nakti.. tikai ceņņiku klāt nekabina ..bet arī nevajag - ir pazīmes pēc kurām var pateikt sieviete ar kādu mērķi ir kur nākusi..

Jēkabpils 2018
Ierakstīts

Es kontaktus nekrāju. Divreiz ar vienu netiekos,man nav ar Jums ar ko padalīties.

Vaitad ārpus metrapoles ir tik daudz variantu, ka var atļauties 2x netikties ar vienu jn to pašu personu? Man šķiet, mazākās pilsētās vispār ar to lietu draņķīgi, tāds tīri intereses pēc jautājums..
Madona, Jēkabpils
Ierakstīts

Ja sanāk braukt garām Jēkabpilij , tad čigānu sieviete, ko augstāk apspriedāt, bieźi apgrozās Pilsėtā, arī uz apvadnieka ir manīta.. neko vairāk gan kungiem nevarēšu pateikt , tikai , ka atrast vinu nevajadzētu būt grūti. Par sievieti kura sež pieturā.. nu man kā sievietei būtu pat bail vinai ko jautāt, pa gabalu izskatās, ka ne tikai dzer , bet arī nav pilns rublis.

Madona, Jēkabpils
Ierakstīts

Tur, garām braucot sēž tiešām dievs zina no kurienes izlīdis radijums, tomēr nedēłu atpakaļ ceļojot garām redzēju divas jaunas meitenes, kas stopēja.. vai darbones vai nē, to es nemàku teikt, neesmu tik informēta par to vietu.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.