Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai

PUH.lv » Sievietes meklē vīrieti seksam » Aleksandrs

Ievietots: Šodien 20:39 | Lasīts: 68 | Sludinājuma ID: #6046313

Aleksandrs (40 gadi)

Vēlos brīdināt par šo kundzi vina ir slima ar tuberkulozi 3stadia pats saslimu pec tikšanos ar viņu ... esat uzmanīģi
  • Aleksandrs (40 gadi) (Foto!) iepazīsies ar vīrieti seksam (Sludinājums Nr.6046313)
Sludinājuma ID #6046313
Vārds Aleksandrs
Vecums 40
Pilsēta lvRēzekne
E-pasts san***@inbox.lv Parādīt e-pastu

ka tu zini ka 3. stadija ? :D ja but taja  stadija tad vina klepotu asinis  , man  pazistams saslima un  saka klepot  asinis jau kada 2.traja stadija ko vinam teica arsts, kad jau vinam uztaisija visas analizes un uzreiz  aizrava uz slimnicu  vinu un tev neienaca prata vinai pateikt varbut vina nemaz nezinaja ! lai gan ka kuram, citreiz  var ari nebut simptomu  loti ilgi pat vairakus gadus ! 

Jēkabpils 2020
Ierakstīts

jekabpils laikam nomira :) ! vispar vairs neka nav ! piedevam vel sexdraugiem.com ari palicis kaut kads suds ! 

Jēkabpils 2020
Ierakstīts

Ne nu velak ! Bildi iemetisu kad atsutis ta vinai ap 30 gadi !

Jēkabpils 2020
Ierakstīts

Te viena no rigas piedavaja, kad varetu so virs atvest uz jekabpili ja salasitos 5-7 veci sex par 40 un minets un analais ja klat ta 70 eur ! Varot masina vai , viesnica vai pie kada ! Tas no katra ! 4sex piedavaja !

Madona, Jēkabpils
Ierakstīts

sveiki ! velejos uzprasit , bet vai kads pazist no flirts.lv  no jekabpils ilze89 ? ja kads ko par vinu zin pm ludzu ! vina nenodarbojas ar tadam lietam , bet man vajadzja cita sakara :) ! vnk ja kads vinu pazist varbut seit !

Madona, Jēkabpils
Ierakstīts

es 4sex dabuju vienu nu jau kuro sestdienu drazu laikam iepatikas vinai

Madona, Jēkabpils
Ierakstīts

4sex pa kadai gadas ko i par velti var kniebt ! javakte un japaspamo sapratigu tekstu

Madona, Jēkabpils
Ierakstīts

visiem tik vajag nav brinums kad par 47 lapam paris numuri reali

Madona, Jēkabpils
Ierakstīts

te kads pm var atsutit kadas normalas darbones numuru no jekabpils ? atpakal ar vienu numuru iedosu !

Madona, Jēkabpils
Ierakstīts

nu te jekabpili laikam vai nu briesmiga vai nu fakes :)) ! ja kada normala paradas ta atri vien pazud uz rigu ! :) caurmera briesmones te jekabpili labak jaiet vairak uz randiniem ar normalam sievietem ! nu vienu atradu  feinu tiri, bet nu jamekle vel bus zivtinas ! taka veci  meklejiet normalas meicas, ko tur pie sitiem briesmoniem :D !

Madona, Jēkabpils
Ierakstīts

sveiki ! kads ir ticies ar so butni no jekabpils ? laicinu atpakal paradijas, talak links   http://www.4sex.lv/?do=lv,Users,Profile,,265456 !

Agnija30
Ierakstīts

Pats neko sīkāk nezinu, bet tur 4sexā daži viņu regulāri lamā, ka slima.

Pats neko sīkāk nezinu, bet tur 4sexā daži viņu regulāri lamā, ka slima.

tas ir mulkibas ka slima ! tur tik dazi laikam greizsirdigi vai ka :D un tik dirsa bezjega !

Kads Zin Laurinja888
Ierakstīts

Kads zina laurina888 no madonas tagadejo,sazvanamu  numuru ? klat links  http://www.4sex.lv/?do=lv,Users,Profile,PhotoDetails,213261,,2,378504 ja zin var pm dod zinu ! 

Uzzin Kura Labka Meitene Jkabpil!
Ierakstīts

Ibaķ, ibaķ :D :D :D

lauciņā iekopē adresi :D viens tomēr dadomājās savu epastu iestročīt :D

Unfortunately, this form does not exist!

Jelgava
Ierakstīts

Te ir meitene no Jelgavas 19 gadi: http://intim.lv/inde...HwxfDB8MjY0MzQ5

Biju zvanījis, piekrita uz klasisko seksu - Ls 25/h. Zvanot bija dzirdams, ka vinņas tur ir divas.

Bet nesanāca aizbraukt, bija izsaukums uz darbu.

Ja kāds aizbrauks, lūgums padot ziņu uz: millaks@inbox.lv

Pašam interesanti palika.

neviens no tiem numuriem neeksiste :)

Jēkabpils
Ierakstīts

ieejot sexdraugiem.com ar praktiski jebkura profila ipasnieci var sarunat seksu par naudu no 10  vismaz 6 atbildes ja ,kad paprasisi piedava sexiny par atlidzibu ! lieta tada ka tagad latvija tada nabadziba,kad loti daydzas ipasi tam kyram ir berni ir spiestas ar to nodarboties citadi nevar savilkt galys vai pabarot berny ! tada ir ta skarba realitate ! viegli tas meitenes nosodit,teikt maukas yn tamlidzigi ! zinama mera kropli ir tie kas sataisa sikos yn neyznemas par to atbildiby yn meitene paliek beigas vel vainiga pie visa un mauka  par to ka censas tikai izdzivot ka taja situcija var !

Meitene Jekabpili
Ierakstīts

11 . tik attapies ,es jay sen redzejy vinas bildi yn nymyry ! :D

Meitene Jekabpili
Ierakstīts

es meginajy zvanit nesen,bet bija izslegts mobilais ! ny bij doma moska ar viny tikties,bet tryba bij izslegta ! ny labi ka netikos tad jay ar to meiteniti1234 ! cik saproty byty vnk izmesta nayda miskaste ! ny par jekabpili tas gan-izmirysi jay ir tapat ka vairyms mazpilsety yn layky ! pateicoties latvijas veiksmes stastam daydzi jay radysi majas plasaja eiropa yn pasayle vairak ka 200 000 latviesy :D !

Meitene Jekabpili
Ierakstīts

tev laikam darit nav ko ka komentet yn yzskaitit visas gramatikas klydas :D ! man portativais dators yn vakar salyza tik . yn linkys nevarejy ielikt ja nav slinkyms var pasi ieiet sexdraygiem.com yn paskatities to meiteni par ko es teicy 

!

nafig tas klavish meitenes svarigakas :D !

Meitene Jekabpili
Ierakstīts

vismaz es vary izkystinat pakaly yn sameklet ko nevis tikai te diedelet lai iedod kads nymyry !

Meitene Jekabpili
Ierakstīts

kas tev nepatik ? raksty ar y  u byrta vieta jo salyza taystins ! tie ir veci jay topiki par jekabpili ! P.s. pats ty pokemons !

Meitene Jekabpili
Ierakstīts

sveicinati ! vai kads var kaytko pateikt par meiteni no jekabpils kas piedava seksy ! sayc sevi par meiteni1234 ieks sexdraygiem.com yn esot slaida blondine ! vinai 26 gadi ! varbyt kads ir par so dzirdejis vai kayt ko var pastastit !  bildes vinai tyr nav yn nesyta laikam yztraycas ka atpazis vai kyr ieliks vinas bildi kada portala !

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.