Jekabpili ir pagaidam uzradusies tada Mudite. vecums knapi pari 20/pati tievina un neliela auguma. bet pec rakstura riktiga palaistuve. visu var sarunat.un pat bez naudas. uzaicini ciemos,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,iedod kadu kokteili.....vai vel ko vina velas. un lietas var notikt........... man nepatik vinu pist,jo es neesmu pieradis pie tadam formam,ka vinai. bet pasukat vinai sad tad iedodu ar prieku. un vinai ir treneeta un dzila riikle. un patik vinai pasai sukat.un tad vel taja pasa bridi vinu japarauj ta stiprak aiz matiem un ik pa laikam uzplikeet vajag vinai. tad vina kaifo.
Lietotāja vārds olympus23 Dzimums Sieviete Orientācija Hetero Valsts Latvija Pilsēta Jēkabpils Augums 162 cm Svars 75 kg Reģistrācijas datums 24.08.2013 13:55 Pēdējais apmeklējums 25.06.2014 19:47 Nedaudz par mani:
tiksanas vietinjas nav. Pa dienu gruti satikties,labak uz nakts pusi.parak zinkariga briziem.
šito zinu - tā ir Gerda. sūkā labi,bet pisties nejēdz.
Sveiciens kungiem! Sen neesat manīti šajā topikā, bet nu labi , par tēmu runājot.. Iekš 4sex.lv un vēl kaut kur manīju reklamējas divas būtnes no šī gala - hotcherry un sexjekabpilstagad vai kā tur nickname, varbūt kāds var ko pastāstīt par šīm jaunkundzēm? Tie paši vēži citās kulītēs vai arī kas jauns?
es tipa uzrakstiju abam,domaju izmeginat,bet ne no vienas nekadas atbildes nebija. nahuj tad piedavat sevi,ja neatbild.nesaprotu.
teikšu godīgi - strašna kā mana dzīve. var redzēt,ka nodzērusies. visa nodauzīta vienos zilumos. par 15 euro dara visu. bet teikšu godīgi - es varu aiziet uz kādu pritonu un dabūt tieši tādas pašas dāmas pa velti
P.S. - arī šai daiļavai pīzda nebija no svaigajām.no pīzdas smakas acis asarot sāka kā pēc gāzes. nācās ilgi vēdināt telpu.
teikšu godīgi - strašna kā mana dzīve. var redzēt,ka nodzērusies. visa nodauzīta vienos zilumos. par 15 euro dara visu. bet teikšu godīgi - es varu aiziet uz kādu pritonu un dabūt tieši tādas pašas dāmas pa velti
sexyfrog, tāpēc jau arī nemazgājas, ka pakalpojumus sniedz mašīnās. Pa kuru laiku viņas mazgāsies, ja pēc viena klienta jāpieņem cits. Citādi nenopelnīsi.
tas ir pizdec - cik zemu kritušas ir tās Jēkabpils kundzes. bet nu tik daudz jau jāsaprot,ka apmazgāt vajag. vai arī viņas jau pieradušas un nejūt,ka smird pēc izgāztuves.
sexyfrog - nezināju, ka meitenes tik traki tiešām neievēro higēnu, nezinu, es to par pašsaprotamu uzskatu, vispār, jebkurā gadījumā, jo sievietei ir sevi jāciena un jākopj..
redz ka ne visas to ievero. vispar jau puse no tam kas sevi piedava jekabpili - puse iet uz dzelu ar nemazgatu pizdu. vel ir tada cimpalina un vel dazas. nopietni saku.
Kungi, nesaprotu, par ko jūs šajā situācijā varat cepties, katram taču ir izvēle, apmeklēt vai neapmeklēt meiteni. Tātad, ja kas nepatīk, vienkārši neej pie šīs meitenes, es vienkārši nesaprotu..
tas,lai cilvēki zina,un lai izdara secinājumus,vai iet,vai labak neiet.
tas,lai cilvēki zina,un lai izdara secinājumus,vai iet,vai labak neiet.
un tas,ko uzrakstīju iepriekš - tas tā arī ir. mani secinājumi par Gerdu.
gerda ir viena no lielākajām šalavām pilsētā.vienīgais ko viņa māk - tas ir sūkāt. a tā pisties nejēdz,un pat pīzdu pirms pisiena nevar izmazgāt. smird viņai pīzda kā izgāztuve!!!!!!!!!
Ierakstīts
Jekabpili ir pagaidam uzradusies tada Mudite. vecums knapi pari 20/pati tievina un neliela auguma. bet pec rakstura riktiga palaistuve. visu var sarunat.un pat bez naudas. uzaicini ciemos,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,iedod kadu kokteili.....vai vel ko vina velas. un lietas var notikt........... man nepatik vinu pist,jo es neesmu pieradis pie tadam formam,ka vinai. bet pasukat vinai sad tad iedodu ar prieku. un vinai ir treneeta un dzila riikle. un patik vinai pasai sukat.un tad vel taja pasa bridi vinu japarauj ta stiprak aiz matiem un ik pa laikam uzplikeet vajag vinai. tad vina kaifo.
zina kads to Muditi?