Viedokļi, komentāri, atsauksmes par Zieds no gribu.lv?
Es aizbraucis biju, apmēram 2014 un devos mājās kā pēc šausmenes kinovakara , ja Tu viņu izpisīsi! Tu pārsitīsi visu šeit esošo kolektīvu. Es viņšam dotu iesauku- mazā bariga
Jauna viņa nav, attiecīgi ķermenis atbilst. Izpildījums domāju ka priekš Jelgavas ir ļoti labs, salīdzinot ar tērvetes ielas, rafa utt. gulošajiem vaļiem.
Darbojas, vienu brīdi apenes tirgot bija sākusi. Jātrāpa kad viņai labs garastāvoklis un visu var sarunāt. Protams būs jānoklausās-ja ne takaja, etim nezanemajusj davno utt..
Ar to Linduci ir pavisam slikti.. Foto es teiktu ir veiksmīgs!
Bija parasts svētdienas rīts - pohiņa un citas blaknes. Nekas neliecināja par to ka šī diena varētu neizdoties. Biju palicis viens, un te man radās vēlme kādu padrāzt. Ar vienu no lietotājiem biju runājis par viņu, nu itkā 1x derot... Manī jau radās šaubas jau tad, kad viņa piedāvājās savā pagrabā.. Tomēr labi, atnāca pie manis... pirmais iespaids- kas tas par puisīti.. ar šo lielā naga hip hop cepuri.. Ienāca iekšā (esmu viesmīlīgs) tiri piri sākas izģērbšanās... Es palīdzot laukos, kartupeļu laukā nenobrienu tādas melnas kājas, acīmredzot pāris nedēļas taupījusi...
Labi- nodomāju...
Tad tika paplesta kājstarpe...
Bļad ! Man poha un tur smaķelis karalisks... un kaut kādi melni krikumi, es tiešām gandrīz sāku vemt! Viņa laikam saprata ka tūlīt vai nu viņa tiks apvemta, vai dabūs ar kāju pa dirsu.. paķēra savu kroni ( lielnagacepuri) un pazuda uz visiem laikiem!
Šī bija mana mācība un doma ( varbūt nebūs tik traki kā bildē) tiek ņemta vērā!
Nebija ko darīt, aizbraucu, atrodas bēnē, meitene arī škielē, un runā briesmu lietas, dejo striptīzu Rīgas labākajos klubos, pelna štukas utt. bet pisās pa 20 eirām
Kašmars drūmākais! Nometu koku un devos mājās. Nav jēgas kurināt degvielu!
Patin pāris lapas atpakaļ, bija te aprakstīts par viņas siļķu smaku un citām nepatīkamām lietām. Pats biju pirms gada, man nepatika. Cipars neadekvāts, max 25 € bezizejas situācijā.
Ierakstīts
Es aizbraucis biju, apmēram 2014 un devos mājās kā pēc šausmenes kinovakara , ja Tu viņu izpisīsi! Tu pārsitīsi visu šeit esošo kolektīvu. Es viņšam dotu iesauku- mazā bariga