Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Kuldīga 2022
Ierakstīts

Protams, tikai teorija,bet vai šeit nav vienādības zīme ar Loretu?

On 9.05.2022. at 21:15, Yos said:

Aizvakar apciemoju.

Foto varētu būt viņas tikai ļoti sens, jo 40 viņam jau sen nav vairs, bet 50 gan.

Tātad, sagaidīja salīdzinoši simpātiska mature tipa sieviete, pozitīva attieksme un seksīgi ģērbta, uzreiz iekrieta acīs palielas krūtis , atstāju naudu un devāmies uz istabu.

Izģērbjamies un pretīm stāv mature tipa sieviete ar lielām, skaistām silikona ogām, uzreiz seko orālais, process patīkams un ik pa laikam ar otru roku spēlējas ar riekstiem, pēc tam piedāvā kādā pozā vēlies un tad jau pāriet pie galvenās daļas, pati bija aktīva un varēja mainīt pozas pēc sirdspatikas.Biju ļoti pārsteigs, ka bija ļoti laba kompresija.

Takse  divi zilie par 30 min, no ierašanās līdz prom iešanai 45 min un netiku steidzināts, un arī neprasīja, lai piemaksātu.

Vai iešu vēl? Nē, jo process notiek uz matrača un nav dušas.

Ventspils 2022
Ierakstīts
On 12.02.2022. at 09:49, Janekers said:

Pilnīgs tukšums. Zane kurai kompresija nekāda un Diāna kur vecums jau dara savu. Laimīgi ir tie kam ir kādi kontakti no meitenēm kuras nereklamējas. Bet tādus kontaktus neviens tā pat tev nedos 

Pilnīgs tukšums. Zane kurai kompresija nekāda un Diāna kur vecums jau dara savu. Laimīgi ir tie kam ir kādi kontakti no meitenēm kuras nereklamējas. Bet tādus kontaktus neviens tā pat tev nedos 

Hi! Vai ir kāds nedaudz detalizētāks info par Zani? Kompresija nav pats būtiskākais rādītājs.

Valmiera 2021
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2021. gada 18. novembris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2021. gada 18. novembris - Iemesls nav norādīts
On 2021.11.13. at 06:44, narliza teica:

Uzraksti man privāti, manuprāt es zinu par ko tu runā, ir kontakti!

Tā kā esmu pasīvais novērotājs, tad ziņu Tev aizsūtīt nevaru. Bet Valmierā ar Chrysler bija tikai Mi**a. Ja viņa vēl darbojas padalies ar kontaktiem - ļoti siltas atmiņas par viņu.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.