Manuprāt jūs kaut ko smagi jauciet esmu viņas patstāvīgais klients un nekad nav bijis tā ka viņa būtu atnākusi ar alhahola smaku un nelabi ostu un visi cilvēki kas man zināmi kuri ir tikušies ar Bubucis85 nekad nav sūdzējušies par šādām lietām un liela daļai kas tikušies ar viņu nekad nav teikuši Neko sliktu par viņu un minēts nav par 30€ pie viņas nekad bijis un vispār viņa ir ļoti forša meitene
Jūs tur viss pagasts viņu ņemat un tad dalaties pieredzē?
Hey man! Don't expect anything good (or anything at all) from this area. I live nearby and the situation is very poor. In your situation I would rather check this site: http://mahajataha.com/ Maybe you have something to say about Estonia?
Palasi citos topikos. Kursē starp Valmieru/Cēsīm un pāris Kurzemes pilsētām. Dod visos caurumos jau gadus 2 - 3 un sludinās 5x dienā. Vari mēģināt, tikai pēc tam uzraksti atskaiti šeit.
Tā laikam būs tā pati, kas kādu gadu vai vairāk kursē starp Ventspili un Valmieru. Ik pa pāris dienas sludinājumi ir puhā. Strādā vismaz pāris gadus. Gadi kādi 27 varētu būt. Apmēram gadus 2 atpakaļ pa Rūjienas galu dzīvojās.
Tā Zane ir tā pati, kas paralēli arī pa Valmieru ņemās. Šad tad sludinās Ventspilī, šad tad - Valmierā. Pirms tam darbojās pa Rūjienu (cik saprotu, pati ir no tās puses). Sludinās ik pa laikam dažādos portālos jau kādu gadu vismaz.
Bļe, ja tev 18 gadi (spriežot pēc nika) un tu izmisīgi meklē kaut kādu vecu, resnu veceni, kura sludinās jau gadiem un strādā gadu desmitiem? Ir pilns ar jaunām, skaistām vidusskolniecēm, kuras labprāt satiksies pa brīvu! Saņemies! Vajag tik darīt!
Kapēc jauns topiks bija jātaisa? Zem lielās grupas nevarēja šo pajautāt?
Tikos ar lieliska87 no 4sex, kadreiz bij savadaks segvards,un gadu atpakal biju jau ticies,tagad atkal ir Sigulda,pirmstam bij Ligatne,Vangazos.
Kautkaa galigi nebija,sarunajam minetu pa 20 nemas njemas suukaa,darbojas,nu nevaru beigt,zhel jau palika meitenes,nacas panemt vinu,bet pa to papildus maksu neprasija.
Taakaa prasito 45eur vieta domaju var sarunat ari pa 20
Viņa gadījumā nav tāda riktīgi apaļīga ar tumšiem matiem un lielām acīm? Ja tā, tad ir jau apspriesta šeit iepriekš. Vienu laiku pa Cēsīm tusēja, bet tā laikam pa Siguldas galu gan jau piepelnās. Nezinu, man uz tādām riktīgi resnām nepavelk.
Tu kaut ko nejauc? Mans pirmais komentārs bija par viņu - jā. Pēc tam citēju komentāru saistībā ar pavisam citu meiteni - to, kas satiekās par lielām naudām Pļaviņās vai kaut kur tajā pusē. Jeb arī tā ir viena un tā pati?
Cik viņai gadi? Domāju, ne vairāk par 20. Tīri glīta.
Man tik joprojam nomoka paris jautājumi:
1) Par to mei4u kas prasa baigi lielu naudu. Interesanti būtu vnk satikties un aplukot kāda viņa ir. Vai nu augstas domas par sevi vai nu vnk kartējais uzmetiens..
Ja dabū kādu info par to superdārgo meiteni no Jēkabpils/Pļaviņām (vai kur tur viņa sludinās), tad vari PM man. Iespējams, ka zinu viņu un varēšu šo to pastāstīt. Viņa ļoti iespējams ir no Madonas un tur ir kaut kādi savi iemesli, kapēc viņa uzlikusi tādus ciparus. Cik saprotu, tad mācās vidusskolā. Bet tas tikai tādā gadījumā, ja es nekļūdos un tā tiešām ir viņa.
Tieši tā! Es arī nesaprotu, kamdēļ maksāt šīs astronomiskās summas? Varbūt Rīgā par kādu tiešām labu variantu var maksāt tos 80 un vairāk eiro, bet laukos šīm cenām vajadzētu būt 2x zemākām. Protams, vasarā atbrauc ārzemēs strādājošie un "pamētājās" nedaudz ar naudu. Tāpēc arī tā ir, ka kura katra prasa bez maz 100 eiro. Ja ir pieprasījums, būs arī piedāvājums. Nesaprotu arī tos, kas izvēlās maksimāli traģiskākos variantus un cer sagaidīt kādu labu, patīkamu pieredzi.
Nav jau ari ipasi ko kolit,ja precets sakolis,tad vai nu milaka gribes ko nopietnu,bus velme pamaisities attiecibas vai izmuldesies apkart,kolijoties sava pilseta ir iespeja uzskriet otras puses pazinai.
Tapēc vajag paplašināt savu meklēšanas areālu no pilsētas uz novadu (Vidzeme utt.) robežām. Varētu padomāt, ka tu ar autobusu pārvietojies.
Tas ir pilnīgs pizdjec, par izskatu piekritīšu, pupu nav, vāvere neskūta, gadi varētu būt atbilstoši (19-20), meitene ir ne no tā labākā sabiedrības slāņa, pieņemu ka balss ir nodzerta, tāpēc pa telefonu liekas vecāka, kad ieraudzīju bija doma braukt prom, bet nu baigi gribējās olas izšaut, sarunājām pilnu komplektu, kad ķērāmies pie lietas izrādījās ka pilnam komplektam viņa nav gatava un pats labākais ir, ka tikšanās notiek vienistabas dzīvoklī, kur virtuvē sēž opis :D
Skaidrs. Savadak es biju sabijies ka neuzraujos uz zilonisa.
Bet kopuma vairak nav nekas pieejams bez minkas,panteras un smiltenietes?
Ir taču vēl viena no Raunas, Līgatnes (vai Siguldas) un liekas ka Taurenē arī viena bija. Kontaktus visus var puhā atrast. Tā no Taurenes laikam 4sex bija - neatceros. Bijis pie nevienas no viņām neesmu, bet ir laikam apspriestas arī šeit pat. + vēl tādas, ko ik pa laikam uz labu laimi izdodās sameklēt.
Un kas par vainu rūjienietei? Ieliec puslitru ribās un vālē uz nebēdu. Starp citu sen nav manīta viņa reklamējoties. Ka tik nav metusi mieru vīru izklaidēšanai?
Kas jūs galīgi nojūgušies! Par tādu naudu varat dabūt jaunu vidusskolnieci ilgtermiņā kā mīļāko. Un pat tad viņa būs priecīgāka par mazākām naudām un atdeve būs lielāka! Maksāt vairāk kā 100 eiro kaut kādai pārlietotai darbonei, tas ir marazms. Bet nu viņai ir forši, ka jūs rindā stāvat, var kaut 200 eiro uzlikt - tāpat būs kas maksā.
Renegade neizklausās pēc objektīva info. Vai nu pats bijis rupjš lauķis vai kas, bet nu izklausās pēc smaga aizvainojuma. Teksts kā tīnim un neviena laba vārda nav pateiks - tas nav objektīvs apskats. Būtu uzrakstījis adekvāti, bez rupjībām un detalizētāk - varētu vēl ticēt, bet tagad - sorry. Pats neesmu ticies, bet ja viņa būtu tik slikta, cik tu saki, tad te būtu pilns ar sliktām atsauksmēm, jo tikušies cik saprotu ir vairāki.
Ierakstīts
Kāda tipa bildes? Par naudu?