Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Valmiera / Cēsis / Smiltene
Ierakstīts

Vēl lūgums ... pirms kāda laika reklamējas puh.lv un arī šeit abspriesta jauna arī no cēsīm bet reāli arī no priekuļiem, tā kas neļauj beigt mute un uz sejas ar to bernu gultu fona utt .... kādam nav saglabājies viņas tel.nr.? Visi sludinajumu pazudusi ... tagat brivaks laiks, varetu izmeginat kas tur labs ir vai nav :) Un zinojiet ja kadam kautkas kautkur paradijies kautvai tikai informacijas limeni, aizbrauksu notestet, uzrakstisu ka bija :)

25365332 uzraksti atsauksmes un kur vina atrodas uz pastu zintis2000@tvnet.lv

Valmiera / Cēsis / Smiltene
Ierakstīts

http://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-sveiki-milie-viriesi/1725520.html

Šeit jauna.Ä»oti gribetu izmeginÄt bet nav laika.PastÄstat kÄds kaut ko par vinu kas ir bijis.

Nu kads ir zvanijis sai darbonei?Un bijis ciemos.?

Ve esat tikusies cesis ar to fakeminx tiekas ka paris.Visu info vajag.Vai ir jega.Varbut vel kads paris vai kada meitene ir.Sieviete.

Sveiki milie viriesi piedavaju visa veida seks pakalpojumus. Daru pilnigi visu iznemot mute beigsana. Vis sakot no35€-150€. Esmu skaista un seksiga meiten e augums168 60 19 2krusu izmers esmu loti gribosa stradaju 7dinas nedela 24stundas dienakti. Tikai zvanit epasta neeju tikai zvanit 25365332 25365332 tikai zvanit jebkura jums tikama laika atrodos cesu puse. Gaidu jus milisi

Kads var padalities info?

sems.ape@gmail.com

Padalies ar info. Paldies jau iepriekš.

Man ari noderetu info.zintis2000@tvnet.lv

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.