Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Sigulda
Ierakstīts

Karo4 nepietika :D  Komentāru lieku, lai citi neiegrābtos, nejau lai pažēlotos, ka viss hujova.......

Shitaa darbone tagad piedāvā prostatas masāžu, ZL, rotaļlietas un vēl sazin ko:)) Kas noticis, ir kādam info? Ir mēģināta pēdējā laikā? Bildēs jau izskatās ļoti nice, it sevišķi pupi :rolleyes:

Tukums
Ierakstīts

Nu to 32 gadiigo es satiku, pec izskata jau tiiri normaala, runaat arii maak, bet man laikam aatrais variants mashiinaa taa vairaak neuzjautrina. Viss aplauzaas ar to, ka vinja gribeeja taiisit minetu bez gumijas uz ko bija mana diezgan asa reakcija, jo vinja skatiijaas uz mani taa kaa uz idiotu, pie sirds sitot, ka STS shaadaa celjaa nevar iegut:)))))))))).Es vinjai veel peec tam nosuutiiju saiti uz lapu www.aids.lv, lai pastudee un izgliito arii Tukuma sievietes, kopsh taa laika vairaak uz meiliem neatbild:)))).Esiet uzmaniigi, nekas labs tur ilgterminjaa nav gaidaams:(

Meitenes Jēkabpilī
Ierakstīts

Nu taa dzheki, re ku svaigs posts no !!!!!Cerams, ka Taa nav taisniiba vai arii visiem jaskrien paarbaudiities!! Labi ka es nepaspeeju....

Bud'te ostorozny.Eta devuska iz Ekabpilsa,Daugavpilsa(la nkaa@e-apollo.lv,labaa83@ inbox.lv i t.d.) ne sovsem zdorova.Beregite sebja!!!

QUOTE (ReXXX @ Jul 8 2003, 05:34 PM)
No Jelgavas bija meitene - SUPER vienkarshi, ipashi cenas, vietas vinai nebija, tapec vareja tikai mashina vai sex-shopa kabine ( laba vieta starp citu )

9549306 olga 5 ls minet 10 ls obichnij 15 ls anal zvonit luchshe zaranee

Tas bija pirs dazhiem gadiem, pec tam vinja pazuda. Ja kads zin vinju dodiet zinju

Jaa taa bija super!!! Izskats arii bija labs un likaas, ka meitenei ljoti patiik, bet vinja vairaak diemzheel ar to nenodarbojas.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.