Sveiciens, vizualais ir nu ka lai saka, augums uz kadiem 175, svars ap 75 kg, ir veders, man patik vecaka gada gajuma sievietes, taaka man likas ok, krutis nu kut kas starp labu otro un tresho izmeru.
Manaa situacijaa bija liidzigi, zvaniju, pacela tachu bija aiznemta, tad peec kaadam divaam stundam atzvanija, kas man, ja godiigi ne visai patika, bet nu labi, tad nu sakas runashana kaa ZIEDS aprakstitajaa postaa, aiznemta, baigaas rindas, draugi multi miljonari, utt. Takaa bija doma braukt uz Valmieru nakamaja diena, tachu nezinaju cikos butu brivs, konkretu laiku piedavaat nevareeju un vina izsplava kaut ko ka nu jau bushu laikam kartejais runatajs, ne daritajs, es teicu ka varu buut Valmiera divu stundu laika, shi neticu neticu, es saku nu tad saderam, uz ko shi saka labi.
Es saprotu, ka avantura diezgan liela braukt nezin pie kaa un galvenais arii nez peec kaa, tachu ir gadijies braukt ari uz Rezekni bildi neredzot un palikt apmierinatam, taka Valmiera nelikas tas bedigaakais variants. Tad nu nosledzaam deribas, par to ka es bushu klat, kuraas mana likme bija bezmaksas masazha no vinas puses. Ierados, eeka liekas diezgan noslogota ar friezetavaam un lidzigiem skaistumkopshanas proceduru kabinetiem, eekas gala atrodas BITE operatoru centrs, vai kas tamlidzigs. Ienakot kabineta piedavas teju, interjers tads interesants, pati esot taisijusi dizainu utt, tad seko runas par draugiem, rodas iespaids ka taa ir kada slepena ipashi pietuvinato personu apvieniba, gandriiz vai masoni:)
Tad nu pie procesa- manaa gadijuma masazhas nebija, jo shii saaka savaa dzinsu mini kleitinaa radiit uz griidas jogas pozas, nu es to trakteju ka signalu darbibai, un pietupotis saaku vinas dupsi glastiit ar rokaam, shi uzvilkas, metaas chetrrapus un panema mutee, mute vinai reali bezizmeera, man tadu nav nacies sastapt, var bazt cik dzili un stipri vien veelies(nevis takaa sheit aprakstitai darbonei ar tiem xxswety vai ka tamlidzigi pie Vef, kura uzreiz pec paris bazienem saaka lekt nost no pasaakuma), vinai pienemami visi seksa veidi, patik tads brutal fuck ar ieplaukashanu, paplikeshanu, katra zina man patika, domaju ja ari Jus esat plus minus ok vizuala izskata un neesat kritushi uz muti, kads lidzigs pasakums ari Juus var piemekleet, par cenu runajot neko nevaru pateikt, jo es uzvareju deeeribaas, nemot vera ka iepriekshajais post no ZIEDS ar neko neruna par summam pielauju vinam izgaaja liidzigi, tachu nemot vera, ka iespejams, vinsh atrodas tuvaak Valmierai, visas manis aprakstiitas ekstras vinsh nokluseja lai pataupitu sho damu sev.
Atrodas Valmiera, Ausekla iela, tas ir netalu no VOC (vidzemes olimpiska centra) numurs bija kaut kur minets ieprieksh, ja kadam vajag, varu ari pm nosutiit, tad nu lai Jums laba izklaide, jai ir kas pashiem no mature damaam, dalamies.
varda pushi lietojums, ka viena ta otra sludinajumos, un ari atsauce par minetas personas paradishanos shaja foruma uzreiz peec miilnikes 31 posta iespejams var noradiit uz pashreklamu, bet nu atsauksmes jau visu saliks pa plauktiem sha vai taa
Ierakstīts
es vienmer ar saviem preziem, jaa gaishmate, iespejams ka buus istaa:)