Vanhelsinks 5 Ierakstīts 1. februāris Valmiera 2025 Ierakstīts 1. februāris pirms 9 stundām, ciks teica: Nav man pierakstīts. Bet laikam beidzas ar ...34 Jā. Man ir tas nr kas beidzas ar 34 pirms 9 stundām, ole teica: Dūdība šodien Jelgavā,apskaties sludinājumu puh.lv... Tad biņa arī ceļo pa latviju? Link to post
Vanhelsinks 5 Ierakstīts 31. janvāris Valmiera 2025 Ierakstīts 31. janvāris Viņai nr nemainās? Jo vienu nr atradu 24gada topicā. Link to post
Vanhelsinks 5 Ierakstīts 31. janvāris Cēsis 2025 Ierakstīts 31. janvāris Var būt kāds varētu pastāstīt sīkāk in ir bijis pie viņas? Link to post
Vanhelsinks 5 Ierakstīts 31. janvāris Valmiera 2025 Ierakstīts 31. janvāris Sveiki biedri. Var būt kāds var padalīties kas labs notiek Valmierā, sen neesmu bijis un gribās aizbraukt paciemoties. Cik saprotu ka blondā pie kuras varēja braukt uz masāžu vel strādā? Un var būt kāds varētu padalīties kas ir ar Dūdību? Link to post
Vanhelsinks 5 Ierakstīts 2024. gada 13. janvāris Valmiera 2024 Ierakstīts 2024. gada 13. janvāris Ja nemaldos tad pāris gadus atpakaļ kāds bij iemetis viņas foto šeit, skats bij pabriesmīgs. Kas notiek ar Minku, esmu dzirdējis ka sniedzot masāžu. Var būt kāds var padalīties ar info, var arī uzrakstīt P.M. Link to post
Ierakstīts
Jā. Man ir tas nr kas beidzas ar 34
Tad biņa arī ceļo pa latviju?