Tas ir viedoklis un pieredze, par to arī, visu cieņu! bet varbūt pastāsti kāpēc tu paņēmi tādu suni atpakaļ, tiešām tāpat kā autorei, dīvainās sieviešu loģikas pēc!
Es nepaņēmu atpakaļ. Viņš tajā mirklī ,kad es uzzināju,zaudēja visu. Man šķiet dīvaina sieviešu loģika dzīvot laimīgi un izlikties ka vīrs nekrāpj. Maukās iešanu uzskatu par krāpšanu. Es izvēlos zināt.
Tāpat uzskatu ka vīrietim ir tiesībās dabūt to uz ko puritāniskas sievas neparakstās. Bet ja ir viss ko vēlies,tad tās jaunās gaļas meklēšana nav attaisnojums jo negatīvu seku rezultātā ir baigās auzas.
Manu tas skāra jau pasen,bet vecim vēl aizvien žēl ka maukas dēļ pakāsa labu ģimeni.
Saprotu par ko tēma,sākumā jau prasīja kāpēc večiem maukas vajadzīgas ja sieva mājā. Mans arī reiz aizgāja pie maukas,ļoti grūti bija uzķert,bet izdevās. Izliku ar visām parpalām no mājas u manas dzīves.Seksam vienmēr biju gatava,nekas nebija pret anālo,a šamam sagribējās. Un man Vuspretīgākais bija fakts ka to mauku drāzuši simti,veci,jauni nwtīri un slimi. Un lai es tādu pabijušu miskasstē njemtu atpakalj? Nekad.
Te veči raksta ka sagribas svaigu gaļu,es gan teiktu ka tāpat kā suņiem apnīk mājas eko gaļa,reizēm sagribas to kas grāvī mazliet iepuvusi.
Eh,veči,veči.Tiem,kuriem sievas,saprotu ka nekas īpašs, ja jau riskējat pazaudēt.Un dumjas sievas ja neuzķer jūs.
Man arī ir radušies daži jautājumi pēc šeit izlasītajiem mauku stāstiem. Smirdīgās mauku vāveres,par kurām šausminaties,bet atsūkāt šīm ļaujat,tipa mute tīrāka. Un orālais bez preža tiek uzskatīts par ekstru.
Ierakstīts
Tāpat uzskatu ka vīrietim ir tiesībās dabūt to uz ko puritāniskas sievas neparakstās. Bet ja ir viss ko vēlies,tad tās jaunās gaļas meklēšana nav attaisnojums jo negatīvu seku rezultātā ir baigās auzas.
Manu tas skāra jau pasen,bet vecim vēl aizvien žēl ka maukas dēļ pakāsa labu ģimeni.