Pareizi minēji, ka šeit ir virtuālā vide. Un mani fascinē, ka vēl joprojām atrodas cilvēki, kas tic visam, ko raksta internetā. Pēc Tava rakstīšanas stila, izteiksmes veida un pielietotā žargona plašuma, es Tevi esmu ielicis Troļļu sarakstā. Bet tās ir tikai manas personīgās pārdomas
Nu, un, ko man ar to iesākt- man būtu jābīstas vai? ievieto mani kur gribi, tas nav no manis atkarīgs- izpriecājies, cik tīk
Džeki - jūs esat dīvaini. Tad, kad vecene uzraksta atsauksmi džeka vārdā, tad atkožat momentāli. Bet te, kur skaidri var redzēt, ka raksta čalis - neredzat. Vai izliekaties, ka neredzat.. Nu neticu, ka sieviete var rakstīt džeka vārdiem ar tik brutālu izloksni
Ja tev, ir vieglāk uztvert tekstu, kā vīrieša rakstītu- man nav iebildumi. Esa°m virtuālajā vidē- vari mani izteloties tādu, kā vēlies.
pēc mana privātā pasta satura spriežot- neteikšu, ka vēl kāds šaubās par manu dzimumu
Man jautājums tev. Ja jau tu mīli vīru ,tad kāda loma ir mīļākajam ,un kāda loma vīram?. Te izskatĀs pēc stervas kurai patīk kādu morāli pazemot un līdz ar to es tevi necienu. JO tu necieni neko pat pate sevi.Tu jau daudz neatšķiries no prostitūtas ši aroda meitenēm. JO tu esi m...a kas pisas pa velti,bet prostitūtas vel par to prasa samaksu.
Vīram ir oficiāla loma ģimenē, vīrs ir vienīgais tēvs mūsu meitai- viņiem attiecības ir tik lieliskas, kādas es visu mūžu esmu velējusies ar savu tēvu, kurš, diemžēl, vairs nav šai saulē.
Mums ir kopīgi mērķi (arī finansiāli), un vīrs nodrošina mani ar regulāru fizisku klātbūtni- tas arī daudz ko dod.
Mīļākais- sirdij un baudai.
Es nevienu morāli nepazemoju- padzinu vīru, kad vēl biju viņam uzticīga, un tieši tas iemesls, ka biju viņa priekšā tīra, un uzticīga, mīloša- tieši tas man iecirtās sirdī, un lika atriebties. Piecūkot viņa dvēseli, pašai uzmeklēt, un pabaudīt vienas nakts sakaru priekus. Prieks bija tik liels, (laikam, diemžēl), ka tas nespēja palikt vienai naktij.
Kad vīrs vēlējās nākt atpakaļ laulībā, par katru cenu- teicu viņam kas un kā ar mani ir un notiek, un ka netaisos atteikties no savām jaunajām attiecībām, lai atkal papūlētos uzticēties vīram. Viņš to nelūdza nemaz, jo apzinājās, ko ir izdarījis. un ta mēs dzīvojam. Bet ir labāk, kā bija iepriekš- godīgi saku. Domāju, ka vīram arī ta liekas.
Daudz runu gan, bet maz kā jēdzīga. Tādas sievietes kā ēdene dažbrīd liek man nožēlot to, kā mūs vieno dzimums, jo, manuprāt, tieši dēļ šādām puņķu/sūdzību/asaru čupām rodas nejauki stereotipi.
Vai jūs, cienījamā, esat kaut reiz mēģinājusi atklāti parunāt ar vīru, pirms tik rupji izmētāt ārā? Problēmai parasti skatās acīs, un civilizēti to risina, bet viss ko es redzu šeit ir (nesaku ka izceļos ar objektivitāti!) 1) Jūs zāģējāt savu vīru, kad uzzinājāt, ko viņš apmeklē - respektīvi, pērkamas meitenes - un rīkojaties a-la Meksikas ziepju operu varone, ar visu teātri, dzēšanu ārā un atriebības mīļāko. Jā jau skataties Santu Mariju, tad varējāt pamanīt, ka, ahem, kviekšanu, vīrietis necietīs. Viņš arī aizgāja. (duh!)
2) Tad protams, jūs ielūdzāt viņu atpakaļ. Ar saviem nosacījumiem, utt. Jūsu morālais attaisnojums ir nesvarīgs, "bērna dēļ" vai "нагуляет и пройдет" vai vēl kas, bet, manuprāt, jūs ļoti nejaukā veidā nolēmāt savu atriebību izrādīt. Vīrietis, protams, arī nav bez vainas, tomēr izvēlējās palikt, visticamāk bērna dēļ - nu citu iemeslu es neredzu, kak ni kruti.
3) In the end - tomēr jūs mierā nelikāties, vai arī apjēdzāt, ka pirms izšķīrošā strīda vajadzēja runāt, nevis plēsties, un atnācāt līdz mūsu forumam, spēlēt loteriju un minēt iemeslus kāpēc. Vai nebūtu vieglāk pajautāt? Goddammit, jūs taču precēta sieviete esat, vai tad tiešām jūs nezinat kā no vīra bez strīda dzirdēt tīru patiesību? Es turpinu brīnīties... Katrs vīrietis ir tomēr atšķirīgs, un tās mazās nianses attiecībās pietiekami daudz nozīmē. Tagad attiecības nav, mokās gan viņš gan jūs, un tas mīļākais diezin vai jums dos dvēseles mieru.
Vobšem, my point is, pati sačakarēji - pati mocies. Būs dzīves pieredze.
Ja tev pret studentēm ir nepatika, tad nu žēl, jo tas norāda uz izglītības neesamību, vai karāšanos vecākiem uz kakla līdz studiju beigām (ja vien tu nestudēji Padomju Savienības laikā - par to spriest nemāku).
Labdien, tauta!
Ar jums, kā ar bitēm- neko nevar saprast- kāds dzen ārā, kāds uzdod jautājumus, un turpina diskusiju.... Ja kāds pateiktu, kā izdzēst šo tēmu- to izdarītu, lai jūsu svētvieta netiktu tik ļoti piegružota
tātad, ja reiz ir jautājumi- tad nu centīsos uz tiem īsi un konkrēti atbildēt.
Tātad, ar vīru runāju, kad pieķēru saraksti- lūdzos, lai atzīstās, lai pasaka godīgi, kas ir bijis, ko dabūjis, cik naudu izmetis utml- BŪS piedots, izrunāsim, mācīsimies no kļūdas, un turpmāk būsim tuvāki un atklātāki. Šis (iedomāts lamuvārds) neatzinās- dievojās man, ka nav par ko atzīties, ka nav ne pārkāpis laulību, ne manu uzticību- ar tīru sirdsapziņu. Vēl apvainojās, uz mani, ka atļaujos viņam "piešūt" gajienu pie "darbonēm", jo ja kaut ko vēlētos, varētu dabūt bez samaksas.
Tematu toreiz slēdzām. Pēc neilga laika, mans laulenis savam draugam, kas ir manas labākās draudzenes dzīvesbiedrs- izpļāpājās- pateica, ka ir paviesojies pie vienas pērkamās- "un ne gailis pakaļ nedziedot". Protams, ka tas nāca manās ausīs no manas draudzenes- un MAN tas bija par daudz, jo "pa labam" iespēju devu vīram - atzīties, izrunāties.
Es jutos pazemota, un pieņēmu lēmumu šķirties, jo man nav pieņemama krāpšana un melošana (nekādos apstākļos),kur nu vēl tik zemiskā veidā. tieši tas veids, kā es par to "oficiāli uzzināju" lika izdarīt lēmumu par attiecību izbeigšanu- jo tas ne tuvu nav tas cilvēks, kuru biju iemīējusi un ar kuru vēlējos visu dzīvi kopā pavadīt, bet gan melīgs, egoistisks, pašlabuma meklētājs un parazīts.
Es nelūdzu savu vīru nākt atpakaļ- tas bija gan man pārsteigums, gan vīram. Es dzīvoju tālāk, vienkārši, racionāli izdomāju, kā sākt veidot turpmāko dzīvi bez vīra. Es stradāju, man ir dzīvesvieta- vienīgi, ikdienas sīkumi bija jāorganizē citādāk.
Un trešais punkts mani nokaitina- tas arī ir izstāstīts šajā tēmā, vai vienkārši atbilde jau ir mana šī komentāra pirmajā punktā- respektīvi, mans vīrs nerunā par to, kāpēc meklējis- viņš kā strauss, iebāž galvu zemē- un tas uz viņu neattiecas, tas arī lika man saprast, ka šī nebija vienīgā reize viņam, un lika man attiecīgi reaģēt.
Tā, kā tikai bubināt māki, ne lasīt- baidos, ka mana izglītība, tomēr ir augstāka...
Šādas diskusijas vajadzētu slēgt un bloķēt kā tādas. Rīgā nav nevienas normālas meitenes, ko pist, ar kontaktiem te neviens nedalās, bet te vēl runas plūdi sieviešu problēmas jālasa Tak, lai iet uz cosmo.lv diskutēt.
Nu citos portalos neeksistee krapsana, ar perkamajam meitenem. Visur citur visi tik tikli.. kaa padomju laika, kad sekss neeksisteja
Un, te ieprieks izskaneja viedoklis, ka veca krapsana, nakot sievai pa labu... Nu piekritu, isteniba ! Atskatoties uz iepriekseejo laiku- man tas ir nacis pa labu Atguvusi pasapzinu, ko virs bija iedragaajis ar saviem atraifijumiem savlaik, Esmu iemacijusies izcelt savu augumu, jo ta, ka esmu gara auguma, man ieprieks bija kompleksi velkat augstpapezu kurpes, lai tik nebutu pa viru garaka
Atkal patik pakoketet, nejutos vainiga sanemot apkartejo viriesu uzmanibu- nu kaa jaunibaa
Ne, pasarg, Dievs es necikstu par koman cikstet, viss, kas notiek, notiekuz labu. Man ir izcils milakais,visas jomas, preceeta esmu, ko vairak var veleties... atskaitot, to, ka vienigi zel, ka nav tadu attiecibu, kur sis variants butu apvienots taja, ar kuru esi aprecejies.
Man sirds ir mieriga, viru kontrolet neprasas, zaaget ne tik. Katram gan savas izklaides,gan gimeniskie pasakumi un stridu nav.
Tik viram ragu zimogs sirdi iespiests tapat ka man.
Ne, nu pieredze man ir taada normala, kaa katram no jums varetu but, kad sieva uzzinas, to, kas tiek rupigi slepts no vinas.
Ja ceresanas laika, jus dievojieties, ka uzticiba jums ir svarigakaa prioritate, ka bldinot luudzat lai par sievu jums klust tiesi si izredzeetaa, ko lolot un sargat, milet vairak par sevi pasu, visu atlikuso muuzu, tad jums butu jarekinas ar neparedzetam sekaam, kas notiek tad, kad sieviete jutas juusu "hobiju" del pazemota un morali sagrauta.
Jo
Lielais preceto vecu vairums, kaa rozaa burbulii iedomajas "drumako variantu" kas var notikt tad, ja sieva pieker. Parsvara- tas ir tads "ai, sieva biku papukosies, nomierinasies- nav jau rokas vinai atcirstas, lai butu kur jaaskrien prom, galu gala, es pelnu vairak, berni ir mazi- es varu darit, ko velos- kas cits, ja ne samierinaties ar tadu virieti sev blakus- labaku jau neatradis ! "
Un seit es jums dodu ieskatu, kads ir cits variants, kad sieva reali izmet veci pa durvim, jo vinai negribas samierinaties ar tadu veci !
Jaa, musu lauliba nekad nav bijusi laimigaka pasaule, kuram gan tada ir? Bet es godigi, visu centos "atrisinat pa labam" , pat BKA sezot, visvisadi centos virinam izdabat, nav nekas ari gultaa tads, ko negribeetu vinam sniegt, pati centos izdomaat jauninaajumus visaadus, lai tik vecis nejustos atstumts, nenovertets utml.
Un mekleeju dzili sevii iemeslus, kaadeel man vienai tas ruup, kaadeel, vecis parnakot no darba majas, redz tik manas trennuskas, prasa kur ir eest, un ka vakardienas paiku neediisot, vispar esot noguris un iesot guleet. Man rokas nolaidaas - gluzi vai ar pakalu jutu- vinam ir cita!
Jaa, var jau teikt, pati vainiga, virs grib est, grib lai sieva vienmer kaa no salona iznaakusi buutu (ar meikapu, priceni utt) bet majas ar ziidaibi, kurs negul pa nakti, kurs atvemj pienu uz manam drebem, kurs prasabuzmanibu tik ljelu, ka nav pat varesanas pasai pa dienu paezt, kur vel vecim uzmeistarot gandriz idealas vakarinas...
un ja del taa, ka es sezot majas ar bernu biju vainiga pie taa, ka vecis izvelejas maukoties- tad man tads nahren nav vajadzigs.
Tikai baksta man ar pirkstu, kas vinam nepatik, kaut gan viss vina pienesums gimenei ir vienkarsi alga. Ne palidziba majas darbos, ne vins velas lIku ar meitu pavadit kopa, ne romantiskos vakarus izbaudit. Neko.
Un kā šie abi vispār iet kopā? Varētu padomāt, ka šo pusotru gadu būvē dzīvē ko būtisku
Nu, ai, jus jau kaa pirmo dienu dzimusi
...nu mana lauliba ir taada, jo vecis, protams vainigs!
Nu un saakotneeji miilaakais bija nepieciesams plakstera vieta, tagad kaa otra sirds
Nu baroju savu laulni ar ti pasu ko edis, tikai vairaakart pretiigaak, lai vairs nekaarots vinam mani "cakaret"
Nu ja vajag detalas- varu pateikt ar. Samejais azgaaja pie perkamaas- sen, sen atpakal... nu luk- uzkeru vina telefona saraksti, ok, samejais izlocijas, kaut kaa, ka tipa tas numurs bralim piederejis utml, dievojas un zvereja, ka nav gajis meitas jo pat tad es vinam teicu, lai gidigi pasaka, izstasta, kas trukst, ko dabuujis utt, ka izrunasim, piedosu, aizmirsisim. Sis noliedz kaut sitams.
Ok, pagaja kads menesis- samejais viena dzersana palepojas kadam comam, par to ko ir sadarijis. Un, lai gan pazemojums tapat man ir lies, tacu lielaks tas kluva, kad taa info man naca ausis no manas labakas draudzenes, kam tas mans vecis bija izstastijis...
Nu neko- ilgi bimbaaju, domaaju ko darit- tomer berns tad bij mazs un taa-tacu nevareeju sadziivot ar so situaciju- ar pannu pa galvu viram iedevu- izliku aiz durvim. Sis aizgaaja ar. Bija gruti, tacu likas, ka grutak ir samierinaaties ar jobernieku dirseeju pie saaniem.
Atradu citu, itkaa vienas nakts sakaram. Tas ievilkaas kaa romanins..
Paraleli tam, virs naca apciemot bernu, zvanijas man, maniem draugiem, tetim, lai palidz vini vinam tikt atpakal.
Pec trim menesiem, kautbka man zel palika. Panemu atpakal, un nostadiju fakta prieksa, ka es tevi milu tapat kaa mani. Mes varam but kopa, ja samierinies, ka mani draz cits vecis, tiesi tapat kaa man ir jasamierinas ar tevi. Un taa luk dzivojam ilgi un laimigi
Nee, nu... interesi seit esmu apmierinaajusi, un vispar drumas ir manas izjutas. Ja ieprieks likas, ka tik viens (ne parak peskaitams) vecis no tukstosa izmanto perkamas damas, tad tagad taa ideologija izdziest. Un kaut kaa skumji paliek, kaa bernam, kuram pasaka, ka Santaklauss neeksistee, bet tas, kas atnaca ciemos ir tikai parasts un pargerbies kaiminu onka.
Nu kaut kaa druumi, ka vispar (cik ir pieredzets, cik dzirdets) nekad neeksistes tada tira monogamija. Un atliek vien dzivot pec scenarija "ja es necakaresu, tad mani cakares" .
Un tiesam nekad nekad nav neviens piseligais vecis pardomajis, par to, kas, tad dzive ir butiskaks, par mirkla impulsiem?
Man skiet, ka tiem veciem, kuiem baigi vajag "nomainit caurumu" - ir jadod vinu sievietem tiesi tada pati iespeja. Vai sieva to izmantos, vai nee, tas lai ir vinas zina, jo butiskakais ir tas, ka jebkuras (veiksmigas) attiecibas ir jabut vienlidzibai...
Tas ir tiesam nozeelojami, ka sievai jaadzivo nezinot, ko viirs dara. Nu, vai viram baigi patik ta sajuta, ka vins sada veida pazemo to sievieti, kuru mil, slepjot no vinas savas tieksmes un ricibu?
Es atzisos, ka man jau gandriz pusotru gadu ir viens vienigs miilaakais, ar kuru pa retam sanak izkrasot rutiinu. - mes abi esam preceeti, un isteniba- abiem esosa situacija apmierina. Iz taa, ka nav ne nakts zvani, ne sms, zinam, kad drikst, kad nedrikst dot par sevi zinu utml. Izdevumi? - nu, vai esmu galiigi leeta:D bet tie noteikti menesi nav merami ar trisciparu skaitli. Butskakais, ir tas, kaa tiek izmantota saada iespeja, ko sniedz, ko guusti, tikai baudas zinaa...
Ēdene - sporta pēc? Tas ir tāds jau iestrādājies stereotips. Vīriešim, daudziem līdzīgs, bet principā ir katram savs iemesls ar savām niansēm kàdēļ viņš dodas pie maksas jaunkundzēm, kā piemēram *elementāra vēlēšanās atbrīvot nervus un stresu darbā ( lai arī tu kā sieva esi vismīļākā un labākā arī tu strādā, nogursti, vienmēr neesi pieejama, kad tas nepieciešams) * jaunu veidu, iespaidu un iespēju meklējumi ( vīriešiem parīk pamēģināt ko jaunu, interesantu, tas viņus vienkārši piesaista, diemžēl patstāvīgās attiecībās sievietes par šo dažādību un interesi bieži piemirst)* sarunas temati seksuālo fantāziju mednieki - vīriešiem vajag un ir nepieciešams kas jauns vai dažreiz īstenot kādu fantāziju ( analizē cik bieži esat par to runājuši un vai vispār esat)* ideālās sievietes meklētāji ( lai arī tu esi vistuvāk šim ideālam, jo galu galā esat precēti, vīrieši kā būtnes ir dažreiz stereotipipus meklējoši radījumi - šī iemesla pèc arīi tiek meklēts kas jauns. * mājās kaut kā trūkst.. ( lai arī viss pēc tavām domām ir perfekti, vīrieša psihē ne vienmēr tā ir , tāpēc viss vienkārši / ko nedabūjam mājās dabūjam citur. * mīļāko meklētāji - ( grūts variants, jo mīļāko piesegt ir grūtāk, tas prasa laiku, uzmanību, izmaksas, tad vieglāk protams ir izvēlēties tikai izmaksas ) *vīrieši, kuros vienkārš kūsā mednieka daba ( esam reālisti, gan sievietes, gan vīrieši šad tad pamedī, tāda ir tā cilvēka daba) * vīrieši kam nav patstāvīgu, nopietnu attiecību, bet ir karjera ( nu attiecībām nav laika, daba prasa savu) es varētu tā uzskaitīt vēl kategorijas noteikti, bet saskaitāmo vērtība no tā nemainītos, tikai to kārtība. Redzēju, ka biji pieminējusi izdevumus - vīrieši katru dienu pie maksas meitenēm nestaigā, tas ir pirmkārt, otrām kārtām, uztver to kā patstāvīgo izdevumu - jo visi taču par kaut ko kādreiz maksājam. Kopumā nemaz tik daudz uz šo pasākumu netiek tērēts, ņemot vērā vispārīgos izdevumus, kas katram cilvēkam ir šā vai tā. Un galu galā naudu cilvēks pelna, lai to tērētu - kā tas ir katra paša ziņā, jo nauda ir tikai līdzeklis, kuru mēs iemainam pret preci vai kādu pakalpojumu - tā visu laiku ir apritē. Ceru, ka vismaz no sievietes viedokļa varbūt tev kas tapa skaidrāks. Ar cieņu - Miss Viltniece-
Paldies, par šādu versiju,- īstenībā, šķiet, ka sakarīgākā šodien un ir viela pārdomām
Viena no atbildēm - vīrietis iegūst zināmu varas sajūtu un spēju realizēt savas fantāzijas "pērkot" meiteni.
Otra atbilde - vientulība, gan tiešā, gan pārnestā nozīmē, cilvēks arī laulībā var būt vientuļš.
Trešā - vajadzība ejakulēt, nu tā gribas, ka pa acīm spiežas, kur tu cilvēks liksies.
Manā gadījumā - laikam no visa pa druskai.
P.S. Mana sieva zina, ka apmeklēju erotiskās masāžas, es zinu par sievas izklaidēm, konfliktus tas mums nerada.
Bet realitātē ar tipisku vienreizēju aktu- IR iespejams realizēt fantāzijas augļus?
Es, nepieredzējusi- man paiet ilgāks brīdis, lai spētu tik ļoti atbrīvoties un atklāties kāda priekšā - nu fantāzijas izspelei, ne plikam aktam- protams...
par to varas parādi- varu piekrist, taču, kaut kā ačgārni realitatē liekas. Nu, kad tāda parāde jau pamanāmāka būtu, ja vīrietis sevi apliecina, kaut ar jaunu auto- ne līzingā ņemtu, bet paša izcīnītu, mājokļa iegādi, bērnu izglītībās utt. Tad visi redz, cik tāds ir varens a te, tā paslepus, kur vien tu padsmit minūtes valdi, par to, kam maksā bagātību- lepojies /nu iz sievietes viedokļa...
Zinu, ka cilveks laulībā var justies vientuļš, bet vai nomājama manta - slāpē vientulību...
Man akūta vajadzība pēc seksa, vai "ejakulēt, kā sievietei" rodas badā, bet bieži esmu pa slinku posties visam pasākumam, un pati vien māku sevi remdēt
Un tas P.S- ir reāla laba fīča, jo pēc laika, kad mēs varejām ar vīru kārtīgi izrunāties- mēs esam vairāk satuvinājušies. Dīvaini, bet laba sajūta par atklātu valodu.
Kaut ka nesakrit Tavi vardi ar augstak mineto!
ēdene, "Jā- mums ar vīru vieno citādāks attiecību modelis kā, varbūt, ierasts klasiskā sabiedrībā. Esam savā starpā izrunājuši kaut ko, un rezultātā- nav aizliegts (uz nosacījumiem) abiem, šad un tad pabaudīt "jaunas asinis"."
ēdene, "vien uz rokas pirkstiem saskaitāmi cilvēki man tuvo ļaužu pulkā šo faktu zin"
Tagad jau visi portala biedri to zinas. Pirkstus jau nepietiks....
mīlīt- šeit esmu anonīma - to postu nekādi man "tadai un tadai, kura dzīvo tur un tur" nevar piešūt
ēdene, "Jā- mums ar vīru vieno citādāks attiecību modelis kā, varbūt, ierasts klasiskā sabiedrībā. Esam savā starpā izrunājuši kaut ko, un rezultātā- nav aizliegts (uz nosacījumiem) abiem, šad un tad pabaudīt "jaunas asinis"."
Sonedel esmu dzirdejis tadus vardus no vienas meitenes, gadijuma neesam tikusies nedelas sakuma?!
Un esi pa jaunam pieregistrejusies..... divaini tas viss izliekas...
Diezvai... nu nav tā lieta tāda, ar ko gribētu visiem izlepoties, līdz ar to, vien uz rokas pirkstiem saskaitāmi cilvēki man tuvo ļaužu pulkā šo faktu zin
Lai cik tas stulbi neskan, veča iešana pa kreisi nāk par labu viņa sievietei
Vecis uz laiku apmierina savu iebūvēto mednieka instinktu un daudzos gadījumos viņa vainas sajūta liek viņam "izpirkt savus grēkus" vairāk mīlinoties un čubinoties ar savējo
Mīļāko atrast vajadzīgs laiks u.c., arī tā atklāti jau precējies vecis nevar atļauties meklēt .. Mīļākajai vajag laiku, uzmanību, viņā var iemīlēties un to visu no savas sievas patiesībā grūti noslēpt..
Pie (piedodiet) maukas sagribās un pa kluso aizšauj pusdienas pārtaukumā un viņa sieviete neko neuzzin.
Patiesībā sievietei mazāk kaitīgi ir ja viņas vecis iet pie (piedodiet) maukas, jo te ir tikai fiziska krāpšana, nevis vēl papildus morālā, kā ar mīļāko. Nu protams neizskatot faktoru, ka vecis sava stulbuma dēļ mājās nes trofejas STS izskatā, bāžot savu krānu bez prežiem nezin kur u.t.t.
Ar tām mīļākajām vēl arī ir kā ir, Latviešu zeltenes vairums šajā ziņā ir pasistas .. Tas atsevišķš un garš stāsts, bet viena interesanta tendence - daudzas precētās sievietes šajā lauciņā mēģina izspēlēt nezin kādu šahu, a ļa a ja nu .. un redzi viņas sasiesies mīļāko attiecībām tikai ar brīvu vīrieti .. Citas tēlo baigi godīgās, vēl citas atrod šajā veidu piepelnīties
Tā, tik abstrakti uzrakstīji, ka bez polša nesaprast
par pirmo rindkopu- to uztvēru, un doma jau kā māja, bet dzīvē tā nenotiek. Cik ir dzirdēts apkārt- vecis pēc sānsoļa kačā pravas dārgajai sievai, ka šamējā viņu nenovērtējot, un ka nekas nav labi, un šamam ir pārliecība, ka visi skuķi alkst viņu vien
par mīlākajiem- veči tiešām baidās iemīlēties?- tie paši, kuri svēti apgalvo, ka sekss un mīlestība ir atsevišķas lietas...
Un kā saprast pēdējo rindkopu?- kaut kāds atsevišķu vārdu neizprotams savārstījums
Tas notiek, jo virietim to daba prasa (iekarot jaunas teritorijas)
...Nu man jau tā likās pašai ar
...vai arī- ar prostitūtu- nav jānopūlas- samaksā, izdari un pazūdi, padauzai ir gluzi vienalga- vai esi labs vai slikts gultā Bet sievai vajag priekšpēli, baudu, apmierinājumu- tas ir grūtāk
Nu ēden,Tu gan esi naiva,tie paši čali kurus Tu kautkur nogrāb un ceri,ka viņi ir tīri visos veidos ir tie paši kuri pa dienu bij pie mums,vienigi Tev viņi stātīs pasakas jo Tu iedosi par brīvu,bet pie manis var bez pasaku stāstīšanas,tikai jāsamaksā
Kādēļ vīriešiem vienmēr ir vajadzējis un vajadzēs pērkamas sievietes un vnk citas palasi literatūru nevis te jautā
Laikam vecis piekrāpa ar pērkamo,prasi atbildes viņam,bet viņš Tev melos:)
Ar tiem ar kuriem agrāk tikos kā ar mīļākajiem bez naudas,bet par dāvanām,viesnīcās,pirtiņās dzīvokļos,tagad visi ir atnākuši par naudu ,nezinot iepriekš,ka tā es es:)
Nu, nevienu negrābju, ne uz ko neceru (nav tie gadi vairs )- šad un tad baudu mirkli, ļaujos iekārei, tikai un vienīgi ar gumiju. Neviens man neko nelej ausīs ...
Nu, es Te jautāju- tā teikt "pirmavotam" ne tulkotai, vai cenzētai literatūrai
da huli tu te lej. pati pisas pa kreisi, bet ja vīrs aiziet papist citas, tad žopa
Kas huļi dirš? Es nē! Es par atklātību attiecībās Jā- mums ar vīru vieno citādāks attiecību modelis kā, varbūt, ierasts klasiskā sabiedrībā. Esam savā starpā izrunājuši kaut ko, un rezultātā- nav aizliegts (uz nosacījumiem) abiem, šad un tad pabaudīt "jaunas asinis". Un, lūk, tik no savas pieredzes secinu- ka tad, kad ir atļauts- īsti neprasās skriet, un trīties, pišas pēc.
Es tīšos ar - bail, ka triperi (kā minimums) nedabonu šajā lapā
nu kaut tā būtu, ka tavā gimenē nauda pāru pārēm līst, un paši dzīvojat lepnajās Jūrmalas villās, sievām ziemā silda zelts un dimanti kažoka vietā, bērniem ir savi miljoni kontos un tā tālāk, bet ja tā nav... tad ieskatieties spogulī, un ieraugat draņķi vīrieša vietā, kuri spēlējās ar paradīzi uz zeltneša
ok, bet man, mana legālā darba diena ir beigusies, dodos mājās ar tīru sirdsapziņu, sava vīra un bērna priekšā
1234
ok, atcerēšos un būsu piesardzīga
viapār- tā, kā man būtiska ir kvalitāte, tad mana bikšu priekša nespiež bieži ļauties kārdinājumam.
un ar tām ļoti koptām "meitenēm" drošības pasākumi ir mazāki? tās vieš uzticību, ka ir veselas? vai viņu manikīrs to pasaka vai kas?
...nu nez- lai ES gribētu maksāt kādam Apalonam, lai guļ ar mani skafandrā bez maz vai ... tad es labāk samierinos ar random čali, kuram tāpat kā man ir mirkļa un kaisles impulss- kuram nav jāmaksā, un var iztikt vien ar gumiju, lai es "neiekristu"
tas man nav atbildēts- kā var nopirkt kaisli, iekārienu? ok, moš patrāpās tāda kura tev iepatīkas pēc bildes- bet tas ka esi pakalpojuma ņēmējs, un viņa ir sniedzēja- manuprāt ietekmē to jaudu no akta
un cik bieži tā pa 50 eiro?- nu 4x mēnesī tie jau 200...- bērni un sieva nejūt budžetā robu?
un cik bieži tie izterētie 50 eiro ir zem LABA SEKSA? ...kāds labs sekss, mašīnās, slapstoties, kad "meitenēm" zvana, nāk nākamie klienti, ūķi un vārtrūmes?
Ierakstīts
Nu, un, ko man ar to iesākt- man būtu jābīstas vai? ievieto mani kur gribi, tas nav no manis atkarīgs- izpriecājies, cik tīk