Biju kādu laiku testēt to Rdrd😁 Vairāk viņa man atgādina itālieti vai spānieti😁 dēļ deguna. Skuķim augums skaists, krūtis bomba🔥 silikona😉 Satiekas Melturos, nevis Cēsīs un minetu taisa🔥 Viņa vienkārši minetu laikā stipri sūc locekli un sajūtas tādas interesantas 😁 Minets, gan sex ar prezervatīvu 😉
Minets 50
Minets, sex 100
Man nepatika ne minets, ne silikoni. Vizuālais arī nu tā, gaumes lieta.
sveiki . Šis nu ir Valmieras brīnums . Kontaktus iedeva caur wacapu . Atrašanās vieta izzīpīzīī. Sākšu ar izskatu . Paplucis tuvās čangladešas (Madona, Gaujiena)zirgs. Lielāku konveijeru nav nācies sastapt. Tā pati Zane, savu naudiņu atstrādā godigi. Šitais robots pārprasa vai sludinājums izlasīts kārtīgi , nākamais solis, norāda vietas, kur nedrīkst pieskarties . Aiztikt nedrīkst nekur- viss sāp un jutigs . Sūkā kā robots. Pat nedomā iepīkstēties lai ko pamaina . Sapratu ka tikšu brutāli noslaukts, piedāvāju ķerties pie lietas . Iespējama viena poza - rakucī. Fiksi nostājas pozā, ka pat vāveri nevar apskatit, kur nu vēl smaku sajust . Kājas nepletišot, jo sāp viss . Šāviens pēc nepilnas minūtes, jo sapratu , ka šo visu gribu aizmirst kā ļaunu murgu. Īsas norādes kur var gumiju likt un fiksi projām . MŪCIET ! 10 baļļu skalā - 3 .
Šitā solās rīt būt Valmierā. Nu laikam te tomēr ir vājie posmi starp mums!😒
Vai pareizi sapratu,ka runa iet par to darboņi kas noruna tikšanos kaut kur pie Ūsiņa, vai 3 vidusskolas rajona? Tādu paliekam krūtīm tumšiem matiem !?
Vēlreiz par Amandu, lai visiem gribētājiem būtu skaidrs 😁
Atrast var puh.lv un saziņa ar viņu tikai caur Telegram 😉 nekādi tel.num u.t.t nav. Pēdējo reizi Amanda meklēja patstāvīgu darbu un izskatās, ka pipeles sūkāt ir apnicis
Ierakstīts
Man nepatika ne minets, ne silikoni. Vizuālais arī nu tā, gaumes lieta.