Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Rēzekne, Jēkabpils, Preiļi
Ierakstīts

Man arī pirms kāda gada iepriekš minētā Stefani atsūtīja aicinājumu ieprieķs minētā portālā...it kā viņai ar vīru patīkot trijatā, meklējot trešo!!! Aizūtiju atbildi,atsūtīja tel nr. sazvanījamies. Bildes nevarot sūtīt, baidoties, bet lai es nesatraucies, esot kopta, formīga blondīne. Nu štrunts ar visu, vajag paprovēt!!!Nu tā diena ir pienākusi, bliežu uz,Rēzekni, gandrīz sotaks ceļā, bet pa ceļam prātoju, diez kāda tā"formīgā blondīne" būs dzīvē??? Uzsitu SMS, ko paņemt no veikala. Nekko nevajagot, lai tik braucu. Kaut kā neērti..... Paņēmu vismaz rožu pušķi. Nu beidzot esmu pie daudzstāvenes, padodu ziņu kā esmu klāt. Nonāk vīrs, vajagot tomēr līdz veikalam aizbraukt.... Pa ceļam sāk kaut ko nesakarīgi stāstīt, ka vieta tā kā viņu, bet no manis cienasts.... Konjaciņš, kafija, šokolāde, vēl visādas ēdamas un neēdamas lietas, kādus 45eirīšus maxsimā atstāju. Bet tas nekas, mani tak gaida formīgā!!! Tad beidzot ieraudzīju viņu........Blonda jau bija,tas taisnība.! Gadi virs 40, neliela auguma, apaļīga, tāda "pelēka pele"!!!! Padzēram tēju, nomazgājos dušā kas laikam tik pat sena kā māja, devāmies uz guļamistabu..... Ko lai saka, šie laikam par kau ko tādu kā priekšspēle pat grąmatās nav lasījuši, uz reiz pa tiešo..... Vienīgais pluss, sievietei krūtis priekš viņas gadiem tā nekko, kāds trešais izmēriņš. Vispār visu regulē vīrs, sieviņa tik paklausa. Darbojamies, bet nav vairs tas vecums kad prasās izdrāzt visu kam caurums, draugs tāds pamīksts.... Pēc vīra rīkojuma tīri labi paņēma aiz vaidziņa, šis pārpratums tika veiksmīgi atrisināts. Nomainīju vīru,stājos pie darba. Blakus bija nolikta tūbiņa ar lubrikantu, vīrs piedāvāja ka varot arī šokolādes caurumā paviesoties, gan viņam gan viņai!!! Kļuvu makten tramīgs, ka vēl pašam nepielavās no aizmugures! Tā sūrodamies par likteni, nožēlodams iztērēto naudu un laiku tuvojos finišam. Beigās norāvu gumiju un blondo iebaroju mutē.... Vismaz kaut kāds mierinājums.... Pēc tam tik sapratu ka tie teksti tiek sūtīti visiem pēc kārtas, pašam ar pēc ķāda laika atkal sūtīja. Pašam nav bijusi vēlme tur vēl reiz doties...

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.