Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Ventspils Meitenes
Ierakstīts

gribu.lv sludinājas:

VENTSPILS.........эскорт сервис. 100% реальные фотографии, индивидуальное обслуживание, а не агентство эскорт услуг

SINTIJA - sintija21@delfi.lv - Visi sludinajumi no e-pasta adreses

Tur pat ir arī senāki sludinājumi ar šo pašu e-pasta adresi, kas ved uz Daugavpils pusi. Neesmu testējis. Par foto 100%go realitāti, kas sludinājumos tiek solīta, māc drūmas šaubas.

Ventspils Meitenes
Ierakstīts

Man stipri līdzīga sarakste sanāca. Ir arii fochene, kas varētu būt viņas. Pārbaudījis neesmu, nobijos.

Offtopic: failu pievienot vairs nevar, jeb es nejēdzu?

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2750/78000400315777892011323636803u5WKX0xoVw2hcx8LSqHq.JPG

Sanāca sarakste ar vienu meitieti no Ventspils:

"Esmu no Ventspils. tikšanas vieta man nav, jo dzivoju ar vecakiem. Ja velaties tikties, tad būs jābrauc uz Ventspils , un jāņem jums viesnicu. uz Rigu gan es nebraucu ( jo ir baili un likas aizdomigi, jo tur ta ir pietiekoši ar meitenem ) Par tikšanam gribētu par pāris stundam - 40 Ls. ja uz nakti 80 Ls tikties varu jebkurā dienā vakaros. Prēti došu savu maigumiņu, siltumiņu un kaisli. esmu paklausiga un pieredzejusi .. "

Tel.: 27424849

e-pasts: secret26@inbox.lv

Liepāja
Ierakstīts

Tās "daudzās" iekš 4sex.lv IMHO ir viena un tiešām grib 150-180Ls naktī, tā kā cena šķiet galīgi neadekvāta, tad neesmu ticies klātienē un nevaru novērtēt cik liels krokodīls tur gaida.

Ja kādam kolēģim sanācis, būtu interesanti palasīt atsauksmes.

Sveiki, gribētu vēlreiz uzzināt par liepājas meitenēm....Nesen tieši došos. Biju iegājis 4sex.lv. it kā atradu dažas, bet nez kapēc šamās tikai uz nakti un pajautāja ne mazāk par 150ls plus vieta. Man liekas nenormāli. Vai kāds nezin, kur varētu uz pāris stundām?!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.