Ieksh 4sex ir tāda Eva2 - "esmu seksiga par atlidzibu satiekos klasiskais 15 ls minetins 10 ls mans numurins ja kadam intrese 20402274." Neatbilst manam formaatam, bet ja nu kaadam noder...
Tur pat ir arī senāki sludinājumi ar šo pašu e-pasta adresi, kas ved uz Daugavpils pusi. Neesmu testējis. Par foto 100%go realitāti, kas sludinājumos tiek solīta, māc drūmas šaubas.
"Esmu no Ventspils. tikšanas vieta man nav, jo dzivoju ar vecakiem. Ja velaties tikties, tad būs jābrauc uz Ventspils , un jāņem jums viesnicu. uz Rigu gan es nebraucu ( jo ir baili un likas aizdomigi, jo tur ta ir pietiekoši ar meitenem ) Par tikšanam gribētu par pāris stundam - 40 Ls. ja uz nakti 80 Ls tikties varu jebkurā dienā vakaros. Prēti došu savu maigumiņu, siltumiņu un kaisli. esmu paklausiga un pieredzejusi .. "
Tās "daudzās" iekš 4sex.lv IMHO ir viena un tiešām grib 150-180Ls naktī, tā kā cena šķiet galīgi neadekvāta, tad neesmu ticies klātienē un nevaru novērtēt cik liels krokodīls tur gaida.
Ja kādam kolēģim sanācis, būtu interesanti palasīt atsauksmes.
Sveiki, gribētu vēlreiz uzzināt par liepājas meitenēm....Nesen tieši došos. Biju iegājis 4sex.lv. it kā atradu dažas, bet nez kapēc šamās tikai uz nakti un pajautāja ne mazāk par 150ls plus vieta. Man liekas nenormāli. Vai kāds nezin, kur varētu uz pāris stundām?!
Ierakstīts
Šitas ir šedevrs! Iruci, filmējies, lūdzu, vēl!