Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Liepāja 2024 🐉
Ierakstīts
31.03.2024 в 18:29, Porzingod сказал:

Atskats par tikšanos aizpagājušajā mēnesī pēc puh sludinājuma :

Liepājā simpātiska un seksīga sieviete piedāvā patīkamas un relaksējošas tikšanās seksam, minetam, ķermeņa masāžiņa ar patīkamu nobeigumu, pa dienu, pie manis, sūtīt e pastu vai sms

Info deva sarakstē. Takse bija četri.nulle eur. Foto un apraksti atbilst. Vizuāli jauna sieviete ar nedaudz krunkām un krokām, bet dupsis no aizmugures ar labu formu un patīkami tvirts. Attieksme laipna un draudzīga. Vieta bija netālu no Roņu ielas un Uliha ielas krustojuma. Sākumā norēķins, pēc dušas nedaudz maigošanās, mutiskais un ar roku ap minci, kamēr palika mitra. Tālāk no aizmugures, kamēr varēja beigt. Procesā stenēja nedaudz, bet patīkami, īpaši pie stiprākiem un dziļākiem grūdieniem. Opcijas: ja kopts un sakarīgs, skūpstīšanās, viss bez gumijas un beigšana iekšā. No ierašanās līdz promdošanās brīdim sanāca apm. 20min.

Kopumā teiktu, ka tikšanās bija patīkama, varētu atkārtoti, īpaši, ja dotu arī dupsi un būtu ērtāka loģistika.

Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 8.

Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 1,5.

Cap.JPG

002.jpg

Sanitiņa rullē.....vēl jau hiperaktīvā Sigitņa.....

Link to post
Liepāja 2023
Ierakstīts
09.02.2023 в 17:38, normuss сказал:

Nu nekas man tur ar to ulaal.... nesanāca sabīdīt varbūt kāds var padalīties ar kādu kontaktu kur tiešām ir vērts aiziet cenai nav nozimes

Ja būs labi parāda nepalikšu

 nu liepaja kaa jau liepaja...vis mieriigi un klusu... Sigita gan joprojaam hiperaktiiva... un Sanita ,kā parasti konveijeraa ... ir parādijusies Liepājniekos.lv kāda milfa   odrija06@inbox.lv       jādodas izlūkos!

Link to post
Liepāja 2023
Ierakstīts · Paslēpto
Paslēpto

... nu liepaja kaa jau liepaja...vis mieriigi un klusu... Sigita gan joprojaam hiperaktiiva... un Sanita ,kā parasti konveijeraa ... ir parādijusies Liepājniekos.lv kāda milfa   odrija06@inbox.lv       jādodas izlūkos!

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.